Scudo Sports

16 ağustos pazar erikli şelalesi -cumburlop-

Scudo
16 Ağustos erikli şelale

1-kudu apaçi
2-hasan
3-görkem
4-gökhan
5-recep
6-ismail
7-cem ateş
8-sado
9-burak
10 kenan
11-bazooka
12-süha
13-porter 34 34
14-Kaşif 4. Boyut
15-Neverhood Burak.

@Hasan Bahri Toros

doğrudur doğrudur

herkes turyolla gidiyor dönüşte vapur yok çınarçıktan arkadaşlar
Eminönünden kalkıp çınarcığa giden motor sabah 8. 40'da hareket ediyor.
9.00'da kadıköyde oluyor. Ve 10.40'da çınarcığa varıyor.
Çınarcıktan kalkıp eminönüne giden motor akşam 18. 30'da kalkıyor.

16ağustos erikli şelale
erikli şelalesi

2-hasan
3-görkem
4-gökhan
5-recep
6-ismail
7-cem ateş
8-sado
9-burak
10 kenan
11-bazooka
12-süha
13 -porter 34 34
14-kaşif
15-neverhood

gerekli olanlar
1-iç lastik hayatidir
2-pompa
3-kask
4-su çok gerekli-yol üzerinde iki adet çeşme vardır

kontenjan sınırsızdır

darub ekibi kadıköyden motora binecektir tüm darubcular saat 11.00 de çınarçıktan erikliye hareket edecektir vapurla gelecek arkadaşları üzülerek belirtirimki bekleyemeyiz
darub-team :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

porter 34 34 le bizim evin önünde buluşuyoruz saat 08.00 de ve sonra kadıköyden motora binecek arkadaşlarla buluşuyoruz motorlar beşiktaş iskelesinin hemen yanından kalkar tam bilet 12 ytl dir bisiklete para alınmamaktadır yarın telefonla turyolu arayacağım bisiklet parası varmı diye durumu sizlere ileteceğim

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif önemlidir
erikli turuna katılacak dostlarım yanlarında çıkn getirsinler
şimdi 10.40 da çınarcıktayız 11.00 hareket ve erikli şelalesine
8 km olan yere geliyoruz buraya kadar düz yol sonra içeri giriyoruz gene düz yol bir sola dönüş ve oldukça dik bir rampa geliyor daha sonra rampalar birbirini kovalıyor tam 7 km 450 rakım da iş bitiyor ondan sonra tekrar yokuş aşağı iniş bir iki rampa ve şelale
evet dönüşte herkes dikkatli olsun virajlar son derce keskindir artı asfalt eriyebilir ve bu durumda arka tekeriniz kayar birbirinizi yokuş aşağı inerken sollarsanız karşıdan kör virajdan aniden çıkan bir araçla kafa kafaya tokuşursunuz

hepimiz şelalede bıcı bıcı yapıyoruz isteyenler delmece yaylasına çıkıyor artı ben çıkacağım erikli suyunu içeceğim yalnız rampalar cehennem gibidir benden söylemesi

eyy kudret abi
sen ki rock felsefesini damarlarında hisseden asi insan sen ki eylemlerin adamı
buna ne diyorsun peki abi??
(link)

@ümran çoker

Ümran neden gelmedin Kilyos'a adını yazdırdığın halde? Bu arada yazdığın etkinliği biliyorum fakat en son Kocaeli'de bitiyor. İstanbul'a uğrasaydı katılmamazlık etmezdim kesinlikle.

@ümran çoker

Evet bu etkinliği duymuş ve kendilerini tebrik etmiştimm gerçektende çok iyi bir proje

Amma yaptın kudret abi eriklinin rampası nedirki kartepenin yanında çerez gibi gelir bize NOT: Hasan abii Sana Katılıyorum Çerez Olsa Gerekkk :D

@G. Akpınar

sorma sorma :((( uyumuş kalmışım sinir oldum kendime!! :mad:

çok radikal olacak ama aslında hep beraber gitsek buna destek versek süper olur diyeceğim darubcular için sorun değil onlar her türlü gider ama bizim bir yere kadar trenle gitmemiz lazım yük vagonlarını da kaldırdılar nasıl gidilir?gidilir mi onu bulamadım??beyin fırtınası mı yapsak? Hoş şimdi herkes biz ne diyoruz sen diyorsun ümran da diyebilir ama...Bizim böyle toplumsal hareketlere destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum...ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: krankmili
@ümran çoker

şimdi bu işin daha önceden plan programı yapılırdı geç kalındı ikincisi herkes çalışıyor darubcular çalışıyor

@Vural UZUN

İŞTE GERÇEKLER.İŞTE DAYİG 'in ERİŞİLMEZ GÜCÜ .HELAL OLSUN VURAL ,SEN VARKEN DAYİG'İ KİMSE TUTAMAZ.

16ağustos erikli şelale
erikli şelalesi

2-hasan
3-görkem
4-gökhan
5-recep
6-ismail
7-cem ateş
8-sado
9-burak
10 kenan
11-bazooka
12-süha
13 -porter 34 34
14-kaşif
15-neverhood

gerekli olanlar
1-iç lastik hayatidir
2-pompa
3-kask
4-su çok gerekli-yol üzerinde iki adet çeşme vardır

kontenjan sınırsızdır

darub ekibi kadıköyden motora binecektir tüm darubcular saat 11.00 de çınarçıktan erikliye hareket edecektir vapurla gelecek arkadaşları üzülerek belirtirimki bekleyemeyiz
darub-team :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

porter 34 34 le bizim evin önünde buluşuyoruz saat 08.00 de ve sonra kadıköyden motora binecek arkadaşlarla buluşuyoruz motorlar beşiktaş iskelesinin hemen yanından kalkar tam bilet 12 ytl dir bisiklete para alınmamaktadır yarın telefonla turyolu arayacağım bisiklet parası varmı diye durumu sizlere ileteceğim

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif önemlidir
erikli turuna katılacak dostlarım yanlarında çıkın getirsinler
şimdi 10.40 da çınarcıktayız 11.00 hareket ve erikli şelalesine
8 km olan yere geliyoruz buraya kadar düz yol sonra içeri giriyoruz gene düz yol bir sola dönüş ve oldukça dik bir rampa geliyor daha sonra rampalar birbirini kovalıyor tam 7 km 450 rakım da iş bitiyor ondan sonra tekrar yokuş aşağı iniş bir iki rampa ve şelale
evet dönüşte herkes dikkatli olsun virajlar son derce keskindir artı asfalt eriyebilir ve bu durumda arka tekeriniz kayar birbirinizi yokuş aşağı inerken sollarsanız karşıdan kör virajdan aniden çıkan bir araçla kafa kafaya tokuşursunuz

hepimiz şelalede bıcı bıcı yapıyoruz isteyenler delmece yaylasına çıkıyor artı ben çıkacağım erikli suyunu içeceğim yalnız rampalar cehennem gibidir benden söylemesi

bir gece ansızın vural gelebilir

Gölcükten geliyorum belki cinarciktan bende katilabilirim toplam Torun km nekadardir? Cinarcikda tam olarak nerede bulusma yeri?

Selamlar Almanyali Volkan

@Volkan Akboga

dostum
çınarçık motorlarının olduğu iskele orada saat 10.40 olacağız toplam gidiş geliş 18 km bunun 7 kmsi rampadır

Geri