Scudo Sports

16 ağustos pazar erikli şelalesi -cumburlop-

@TOYGAR YONTGAN

Ama olmaz ki yaw orda kulaç atcam burda yüzcemmm olmazz olmazzz Toygar abi biz seni özledik yawww :D:D:D:D Kızarım heeee bakkk:boese157: :D

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
Scudo
@tolgayalcin

erikliyi soruyorsan dostum eminönünden motorla önce kadıköye sonra çınarçığa uğruyor sonra erikli şelalesi 9 km dir bunun 7 km si rampadır

eminönünden turyol motorları ile 12 ytl saat 20.45 de var aynı motor kadıköye uğrar 21.00 de kadıköyden arkadaşlar binebilir bisiklet için önde 5 tane yer vardır olmazsa daha çok bisiklet sağ ve sollara dizilebilinir artı yarın tekrar gidip eksik bilgiler olup olmadığını kontrol ederim bisiklete para alınmıyor
dönüş sadece 18.35 de var çınarçıktan kadıköye sonra eminönüne
erikli şelalesinin 7 km si rampadır rakım 750 dur

16ağustos erikli şelale
16ağustos erikli şelale
erikli şelalesi

2-hasan albay
3-görkem
4-gökhan
5-recep
6-ismail
7-cem ateş
8-sado demir yumruk
9-burak
10 yarbay kenan arpaç deli fişek

kontenjan sınırsızdır
turyol motorları iki katlıdır ve oldukça büyüktür iki saatte çınarcığa gider saat 11.00 de çınarcıktayız

:) Güzel Bir Ekip Gelip Gelemeyeceğime Dahir Haber Edecem Kudu Reis Sana

Tolga yalcin ve diğerleri,

turyol.com 'da , şehirlerarasına basıp, aldığım bilgiye göre;

eminönünden kalkıp çınarcığa giden motor sabah 8. 40'da
çınarcıktan kalkıp eminönüne giden motor akşam 18. 30'da

her ikisi de kadıköye uğruyor.

Kudret Abi, sen de bak emin olalım.

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
Dostlarım İstanbullular:) (Kudret abim kızmasın:))
Sülüklügöl başlığı altına az önceki iletimde yazdığım gibi 15-16 Ağustos'ta işlerim sebebiyle şehir dışına çıkma ihtimalim doğdu. Ama eğer gitmezsem ben de Erikli'de varım. Sülüklügöl'ü de Eylül ayında mutlaka yapıyoruz:) Görkem sen sülüklügöl'de kalmak için kendine otel ara. Biz çadırda kalacağız:) Gitme konusunu da napıp edip çözeceğiz. Gerekirse helikopter kaldırırız:)

@TOYGAR YONTGAN

Valla olur hem de bal gibi olur hatta badem gibi.:D
Datçaya bende çok çok selam götür abicim.
En yakın zamanda yine gelecekmiş sado de olur mu?

@sado

gezi bir hafta sonraya ertelenebilse keşke (Ramazan dolayısı ile mümkün olmaz herhalde) ben de gelirdim. Geçen senelerde yaptığım en güzel gezilerden bir tanesiydi Erikli. Gerçekten güzel şelaleler var, suları buz.

Sadettin, tanışma ve toparlanma amacı ile İ.T.Ü'lü bisikletçiler de davet edilebilir bu geziye. İ.T.Ü'lülerde bir hareketlenme ihtiyacı var sanki ve bunu harekete geçirmek için güzel zamanlar.

@G. Akpınar

saatler doğru 08.45 elimdeki broşüre 20.45 yazmışlar adamların hatası cumartesi günü kadıköye inerek durumu öğrenirim

16ağustos erikli şelale
16ağustos erikli şelale
erikli şelalesi

2-hasan albay
3-görkem
4-gökhan
5-recep
6-ismail
7-cem ateş
8-sado demir yumruk
9-burak
11-teğmen bazooka

kontenjan sınırsızdır
turyol motorları iki katlıdır ve oldukça büyüktür iki saatte çınarcığa gider saat 11.00 de çınarcıktayız

eminönünden turyol motorları ile 12 ytl saat 08.45 de var aynı motor kadıköye uğrar 09.00 de kadıköyden arkadaşlar binebilir bisiklet için önde 5 tane yer vardır olmazsa daha çok bisiklet sağ ve sollara dizilebilinir artı yarın tekrar gidip eksik bilgiler olup olmadığını kontrol ederim bisiklete para alınmıyor

vural dostum gelecek gibi bir his var içimde

Yarın Kudret Abi, mutlaka en fazla kaç bisiklet alabileceklerini de sor cünkü belki ona göre kontenjanı sınırlamak zorunda kalabiliriz.

Orada kimsenin perişan olmasını istemeyiz öyle değil mi ?

@G. Akpınar

tamam kesin sorarım endişe etmeyin

16ağustos erikli şelale
16ağustos erikli şelale
erikli şelalesi

2-hasan albay
3-görkem
4-gökhan
5-recep
6-ismail
7-cem ateş
8-sado demir yumruk
9-burak
11-teğmen bazooka

kontenjan sınırsızdır

eminönünden turyol motorları ile 12 ytl saat 08.45 de var aynı motor kadıköye uğrar 09.00 de kadıköyden arkadaşlar binebilir bisiklet için önde 5 tane yer vardır olmazsa daha çok bisiklet sağ ve sollara dizilebilinir artı yarın tekrar gidip eksik bilgiler olup olmadığını kontrol ederim bisiklete para alınmıyor

Kadro SaĞlam Oluyo..
AnlaŞilan Yİne Arkadan Nallari Topliycaz. :(

BÜtÜn GÜnÜ 9km Yapip Erİklİdemİ GeÇİreceĞİz? Ordan Tura Devam Mi??

16ağustos erikli şelale
16ağustos erikli şelale
erikli şelalesi

2-hasan albay
3-görkem
4-gökhan
5-recep
6-ismail
7-cem ateş
8-sado demir yumruk
9-burak
11-teğmen bazooka

gerekli olanlar
1-iç lastik hayatidir
2-pompa
3-kask
4-su çok gerekli-yol üzerinde iki adet çeşme vardır

kontenjan sınırsızdır

eminönünden turyol motorları ile 12 ytl
saat 08.45 de var aynı motor kadıköye uğrar 09.00 de kadıköyden arkadaşlar binebilir bisiklet için önde 5 tane yer vardır olmazsa daha çok bisiklet sağ ve sollara dizilebilinir artı yarın tekrar gidip eksik bilgiler olup olmadığını kontrol ederim bisiklete para alınmıyor
erikli şelalesinin 7 km si rampadır rakım 750 dir

bende geliyorum yalnız bende ince teker yol bisikleti var dağ taş toprak sorun olur mu acaba?olmazsa benide yazın...

@Süha Onur Er

yol uygun ince tekere dostum endişelenme toprak yol değil gideceğimiz yer endişe etme derim

16ağustos erikli şelale
erikli şelalesi

2-hasan
3-görkem
4-gökhan
5-recep
6-ismail
7-cem ateş
8-sado
9-burak
10 kenan
11-bazooka
12-süha

gerekli olanlar
1-iç lastik hayatidir
2-pompa
3-kask
4-su çok gerekli-yol üzerinde iki adet çeşme vardır

kontenjan sınırsızdır

eminönünden turyol motorları ile 12 ytl
saat 08.45 de var aynı motor kadıköye uğrar 09.00 de kadıköyden arkadaşlar binebilir bisiklet için önde 5 tane yer vardır olmazsa daha çok bisiklet sağ ve sollara dizilebilinir artı yarın tekrar gidip eksik bilgiler olup olmadığını kontrol ederim bisiklete para alınmıyor
erikli şelalesinin 7 km si rampadır rakım 750 dir

Hani şelalede serinledikten sonra bir Delmece Yaylası'na uzanalım desek acaba yollar nasıldır? Yaylaya çıkan yolun yapısına göre hazırlık yapalım çıkacağımız tutar belki:D

@sado

sado dostum
isteğe göre olur yalnız yolu bildiğim için epey rampa var
yalnız yaylaların olduğu yerde çok güzel bir çeşme var nede olsa erikli suyu

@sado

Arkadaşlar, benim geçmiş zamanlarda doğa yürüyüşleri yaptığım yerleri söylüyorsunuz...Duydukça keşke keşke diyorum. Ama benim gelmemin mümkün olmadığı bir hafta seçmeyi verseydiniz :)

@kudu

Erikli suyundan içmeden şurdan şuraya gitmem.
Benim prensibim şudur;
Rampa gördün çık, çeşme gördün dur, kana kana iç doğanın özüyle bütünleş:D
Maraton lastiklerle çıkılır herhalde.

• Beğen
Tepkiler: burakb
@sado

maratonlarla uçarsın sado tutamayız seni
isteyen dostlarla delmeceye çıkarız diğer arkadaşlar erikli şelalesinde bizi bekler

Geri