hasanben
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 762
- İsim
- Hasan
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Diğer
Vallahi hocam size tek şunu söyleyim başı açık kadın perdesiz eve benzer diyen zihniyete ben oy vermem demagojiye gerek yok cumhuriyet ve laikliğe düşman CHP ise onada söverim ben parti tutmam bu söylemlerinin inan hiç bir değeri yok tüp kuyruğu vardı diyen dayılar gibi komik...Sıkıntı yok hocam. Bak sen ne kadar rahat memnuniyetsizliği dile getirebiliyorsun. Sandık başında kafana silah dayanıp, "şu partiye oy vermezsen yakarız bu köyü" gibi bir muameleye maruz kaldın mı hiç? Hayır. Herkes seçiminde özgür. Bireysel seçim hakkı var. İsteyen istediğine gider. Sen çık ortaya, bu memleketi çağ atlatacağına ikna et, seni seçelim. Böyle gülme emojileriyle benim seçimimi alaya alarak kendi kendini tatmin eder eğlenir iyi vakit geçirirsin ama insanın eylemlerinin somut bir amacı olmalı. Bak biz gerçekten tepki koyduk, İstanbul ve Ankara'da sizin zihniyetinizin belediyeciliğini deniyoruz. İzmir'de sizin zihniyetinize ait mevcut belediyeciliğini değiştirecek yüreğiniz var mı? İzmirli olmayabilirsin, zihniyet olarak soruyorum. Allah Tunç Soyer'i İzmir'in başından eksik etmesin. Kendisinin yılmaz destekçisiyim.
İstanbul ve ankarayı bir daha AKP alamaz hocam 10 yıl sora ömrümüz yeter burada olursak yazışırız o devirler bitti...