Scudo Sports

15 Mart 2009 Pazar ABİH Sezon Açılışı: Urla (Balçova Belediyesi Turuna Katılımlı)

funq

Forum Demirbaşı
Tepki
319
Bisiklet
Geotech
Haftasonunu yağışsız gösteren hava raporlarına güvenerek sezon açılışımızı yapıyoruz.

(link)nin de katılacağı "Balçova Belediyesi Sağlıklı Yaşam ve Temiz Çevre Turu" ile başlayıp, oradan Urla'ya devam edeceğiz.

@İBD

Tahmini hareket saatleri:

SAAT: 07:30 Ege Üni. Hast. Önü
SAAT: 08:00 Alsancak İskele
SAAT: 08:15 Konak İskele
SAAT: 09:15 BALÇOVA BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ (BALÇOVA OTOBÜS SON DURAKLARI YANI)
SAAT: 10:00 Sağlıklı Yaşam ve Temiz Çevre Turu başlangıcı
SAAT: 11:00 İnciraltı kent ormanından urla turu başlangıcı
SAAT: 12:30 Urla varış
SAAT: 14:00 urla'dan dönüş başlangıcı
SAAT: 16:00 üçkuyular iskele varış

Topluluğumuz, olası yağış durumunda, Sağlıklı Yaşam ve Temiz Çevre Turu sonrası geziyi bitirme hakkını saklı tutar :)

Scudo
bu pazar havada güzel mükemmel bir tur bizi bekliyor orda olacağım.

• Beğen
Tepkiler: funq
Güzel bir Pazar olacak gibi:D

http://img300.imageshack.us/img300/6551/saridenee.jpg

• Beğen
Pazar günü yağış beklenmiyor.Ben de oradayım.

• Beğen
şu ana kadar geleceğini iletenler ben, ozan, önder, şerif, korhan, utku olmak üzere 6 kişi, bu kadar az mı olacaktık :)

Buca gurubu olarak gelmeyi çok isterdik fakat kimisinin dizi ağrıdığı için,kimisinin şehir dışında olduğu için ve kimisininde formsuz olduğu için katılamıyoruz malesef:)sizlere iyi turlamalar..hava güzel olacak gibi..tadını çıkarın:)

• Beğen
formsuzluk hepimizde var sonuçta sezon açıyoruz :) yine de siz bilirsiniz teşekkürler

@hakan yılmaz

anlayamadım?

5-6 kişi Bornova'dan gelirmiş onu ima etmiş arkadaş. :D

• Beğen
hıııı, haber versinler bekleriz o vakit :)

iki kişi urla yapmayı düşünüyoruz biz de bu pazar ama sabahtan yola çıkarız sanırım. eğer öyle olmazsa size katılırız ya da artık urla'da falan karşılaşırız.

• Beğen
programımız belli, bekleriz :)

bugüne kadar yaptığımız en kalabalık, fakat kanaatimce en başarısız, ruhsuz gezimiz oldu.

katılan arkadaşlarıma ve abilerime en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. fotoğrafları ozan paylaşacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
Geri