Scudo Sports

14.5 saat 5 İl Birden Eskişehir-Bilecik-Sakarya-Kocaeli-Yalova-Bursa 342-400 km

@ferhat köse

ferhat dostum vallada billada bak yemin olsun sana buluşacağız ve el ele resim çektireceğim bir anımız olsun istiyorum onu saklayacağım hep ...

Scudo
@ferhat köse

ferhat dostum vallada billada bak yemin olsun sana buluşacağız ve el ele resim çektireceğim bir anımız olsun istiyorum onu saklayacağım hep ...

yakın bir zaman içinde ortak bir mesafe katedilerek bir buluşma ve tanışma turu ayarlanırsa bende katılmak isterim belirlenecek olan güzergah çevresine yakın arkadaşlarda dilerlerse bizlere eşlik ederler böylelikle hem rahat bir ilerlenme sağlanmış olur hemde şimdiye kadar kendilerini sadece forumdan foruma gören insanlarda yüz yüze görüşerek sohbet etme imkanı bulurlar
mesafenin uzunluğu hepimiz içinde bir nevi antrenman niteliği taşıyacağından herkes keyiften kendisine düşen payı alacaktır :)

@ReşitÇağırgan

Ben çalışmaya başlıyorum ama yaklaşık 200 km yol olacak o yuzden dönüş otobüslü olur ona göre bir nokta belirlerim. yapabilirsek neden olmasın çok sevinirim Uşak civarı bir yer olacak sanırsam :) çaklışma sonuçlanınca yazarım özelden konu açarız paylaşırız.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
güzel bir organizasyon olacak diye düşünüyorum sizin turunuz bizler de dahil olmak üzere pek çok kişinin bu konudaki iştahını kabartmıştır gerçekleştirebilirsek akabinde daha düzenlenecek olan nice buluşmalarında önünü açmış oluruz forum sadece yazışmak değil kaynaşmaktır mesajıda böylelikle pek çok kitleye ulaşmış olur

@ReşitÇağırgan

Ön tarafa şerifi yerleştirin Eskişehire kadar gelirsiniz zaten 400 yaptı Eskişehir de 425 km :) dediğim gibi ben çalışmaya başlıyorum kimse olmasa bile siz oradan ben buradan cıkarız yola sıkıntı yok maksat pedal çevirmek olsun 200 km civarı oldugu için bizim gençlerden her isteyenı getirebilirim .

• Beğen
Tepkiler: ömer korkmaz
Şimdi en basit halini koydum Uşak bize 227 km sizede o kadar civarı sanırım çok derseniz biz kulaya kadar geliriz çok rahat sizin tarafın grafiğini çıkarmadım :) o taraf size ait bence olabilecek mantıklı bir tur çok da keyifli olur Kütahya gediz arasını araba ile geçmiştim yol kalitesi düşük trafik karışık ama çevre ormanlar keyifli.....

https://www.bisikletforum.com/a/img802/913/uak.png

• Beğen
Yiğiti öldür hakkını ver. 37 yaşına gelmiş bir adamdan 23 lük delikanlı performansı beklemeyin. Hoş Ferhat köse onuda ortaya koymuş. Akranları göbek bağlamış iki basamak tırmanınca burnundan duman çıkaran sayın Kösenin performansı herşeyden önce takdire şayandır.

http://m1305.hizliresim.com/19/b/mxxgy.jpg
bende biraz önce maps ' dan baktım rotaya 216 km gösteriyor benim için aslında mesafeden ziyade yolun kalitesi önemli sanırım programlı 3 mola ile gelebiliriz tabi şu an niyetli kimse varmı bilemiyorum ilk önce
cem unden ' i yoklayıp konu hakkındaki fikrini öğrenmem gerekiyor

@ReşitÇağırgan
Asfalt kalitesi çok iyi eğim biraz sıkıntı olabilir bakmak lazım bizim geleceğimiz yol asfalt değil stabilize gibi ara yol ama Kütahyaya kadar bizde cok iyi yoldan geleceğiz bence olabilitesi yüksek konuşmaya devam edelim iyi bir şey cıkacak gibi.

• Beğen
Valla bu km"ler maalesef kolay yapilmiyor 250km yi ben de astim 4 5 defa ama 2 sinde grup halinde 25 civari ortalama ile digerleri de tek basima 30 civari ort ile.Bu turlara bakarak da rahatlikla soyleyebilirim ki 25 km ort yi herkes yapar ama is 30 u gecmeye gelirse iste onu herkes yapamaz.

Ferhat Bey, yanlış okumadıysam turlardan birini 1 paket sigara içerek tamamlamışsınız. :) Yani evet, teoride takdire şayan fakat biz bisiklete başlayan arkadaşlara sigarayı bıraktırmaya çalışıyoruz bahaneyle, şimdi yazdıklarınızı okuyunca zor olacak tabi. :D

@ReşitÇağırgan

Bu hafta basligi acarim tarihi seklini konusarak belirleriz cok isterim İzmir ekibi ile bulusmayi Usak da bulusmak icin cok ideal ayni gunun aksami evlerimizde oluruz.

• Beğen
@mehmetsunu

yaş dediniz de biraz içerledim :)yaş 38 i geçti,istanbulda yaşıyorum,samsunluyum ve en kısa zamanda istanbul-samsun arası bir tur planlıyorum,(750-800 km)benim için zor ama çok istediğim bir tur,inşallah sorunsuz bir şekilde yaparım..yaşı 35 i geçmiş tüm akranlarıma dostlarıma selam olsun.... :)

Herkese günaydın.Dün yazılan konuyla alakasız yorumların ve tartışmaların hepsini kaldırdım .Lütfen kimse konuyu başka boyuta taşıyacak yorum yazmasın .Merak eden varsa yeni konu açsın yada özelim müsait özelimden görüşebiliriz.

Reşit bey sizde İzmirden tek kişi gelebilirim yada bir kaç kişi oluruz dediğiniz an diğer turun planlamasını yapıp konuyu açacagım kimsenin katılımına yada desteğine ihtiyaç yok belki ben de tek başıma geleceğim o tura.sizden özelden haber bekliyorum inşallah gerçekleşir karşılıkli görüşebiliriz.

• Beğen
Bu turu gerçekleştirdiğim sele .10 saat 40 dakika oturmuşum üstüne :)

https://www.bisikletforum.com/a/img266/5893/1003604v.jpg

Artık biraz daha konfor zamanı daha uzun turar için.Bir hayal daha gerçek oldu çok şükür.....

https://www.bisikletforum.com/a/img809/775/1003602s.jpg

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
günaydın ferhat bu sele scott galba fiat ne kadar ..benim seleden sıkıntım yok gerçi ama siyah güzel hoşuma gitti..,,
https://www.bisikletforum.com/a/img266/5893/1003604v.jpg

@Kudret Kurtcebe
no name malezya abi.alisik degilsen veya rahat edemez isen parcalar.bana cok uydu cok rahat ettim iki ay once sattim uc gun sonra sattigim arkadastan yalvar yakar geri aldim :) sifiri 110-160 lira arasi ama aynisi zor bulunuyor benzerlerinin ust tarafi dumduz bunun gibi oval degil

@ferhat köse

Bu argümana katılamıyorum malesef. 340 yapana 200 kolay gelir. 600 yapana da 300-400 herkesin yapabileceği bir mesafe gibi görülebilir, bu vatandaşlar da muhtemelen asıl zorluğun 450-500'den sonra başladığını düşünüyordur. 100 kilometre giden de asıl zorluğun 60-70'den sonra başladığını düşünüyordur.

160km üstü mesafe gidenlerin post ettiği bir ultramaratoncular konusu var. Forum istatistiklerini bilemiyorum tabi ama kaba bir tahminle, 160 üstü gitmiş olan forum kullanıcıların oranı %3'tür 5'tir. Bu da hemen herkes tanımından baya bir uzakta diye düşünüyorum.

Geri