mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.225
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Üçyüz küsür kilometre ve 32-33 km ortalama. Yo yo bunun becerenler insan olamaz...Yoksa bizim km saatinin bana bir oyunumu bu... 30 üstünü en fazla birkaç dakika koruduysak çevremize halaskargazi bakışları fırlatmalar ne biliyim bir snopluk. Var bu işte bir keramet.
Şimdi ne gaza geldim 37 lk Ferhat köse yaparda kaportası hala sağlam 43 lük m.s yapamazmı...Yok şöyle alizenin, karayelin, keşişlemenin dahası envai çeşit rüzgarın esamesinin okunmadığı bir günde sivastan demir alacağım eş yükseltili ç Anadolu platosunda ta afyona kadar...
Gelenekte var kalırsak adımız ultra maratoncu, ölürsek imamete kudret abi, müezzin Ferhat usta...
Şimdi ne gaza geldim 37 lk Ferhat köse yaparda kaportası hala sağlam 43 lük m.s yapamazmı...Yok şöyle alizenin, karayelin, keşişlemenin dahası envai çeşit rüzgarın esamesinin okunmadığı bir günde sivastan demir alacağım eş yükseltili ç Anadolu platosunda ta afyona kadar...
Gelenekte var kalırsak adımız ultra maratoncu, ölürsek imamete kudret abi, müezzin Ferhat usta...