Scudo Sports

13 Haziran Boğaz Köprüsü Geçişi

Emeği geçen herkese teşekkürler.. temennilerde eksiklerde bitmez Tolga arkadaşımın dediği gibi çuvaldızı kendimie batırıcak olursak çok eksiğimiz var hepsi ortaya çıkar ama en önemlisi yayaya araca ona buna saygı kii bizede istediğimiz hakettiğimiz saygı verilsin... En küçüğünden en büyüğüne bisiklet derneğinden polisine ambulans görevlilerine ve belkide saatlerce arabasıyla yolda bizi bekleyenlere kocaman teşekkürler... inşallah hersene tekrarlanır ve hersene gittikçe artarız...

Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

Scudo
çok güzeldi..
bisikletliler derneğine teşekkürler.
böyle güzel bir günde kusurlardan bahsetmeyeceğim bile.
mükemmeldiler mükemmeldiniz..

• Beğen
Tepkiler: BSD-Murat
Herşey çok güzeldi! Kesinlikle tekrarlanacağını düşünüyorum çok çok büyük bir kalabalık vardı :)

• Beğen
kudret abi merhaba,
süper bir aktivite oldu artık senede en az 3-4 kere
geçiş için bastırmak lazım derim

birde kadıköye
ne hızla gittin sen ışık hızıylamı?
kaybettim seni gene..

resimler için teşekkürler

• Beğen
gerçekten çook güzeldi organizasyonu yapanlara çok teşekkürler :) avrupa yakasında özellikle polis çok iyi hazırlanmıştı. köprüyü tamamen kapamak araç trafiği açısından kötü oldu biraz, en azından tek şerit verilebilirdi. işi acelesi olan varsa eğer kulaklarımız çınlamıştır :D

Güzel şeyler çabuk bitiyor.
Neyse sonrasında , Kanlıca, yoğurt oradan Bebek ve ev.
Süper bir gündü, güzel insanlar hepinize teşekkürler.
Bu arada bisikletliler derneğinin de hakkını verelim, kocaman bir teşekkürü
hakediyorlar.

Sağlıcakla kalın.

• Beğen
Çok güzel bir organizasyondu öncelikle bisiklet kültürünün geleşiminde katkıda bulunan tüm bisiklet sever dostlarıma, sonra organizasyonu tertipleyen Bisikletliler Derneğine ve emeğe geçen herkese çok çok teşekkürler. Ayrıca rampaları çıkmamda yardımcı olan ismini bildiğim/bilmediğim hersede çok teşekkür ediyorum, iyiki varsınız. Hepinizi çok seviyorum...

köprüden bisikletle geçmek, ogslerin kaçak geçiş için ötüp durması, ceza yazması :))) çok eğlendik bol bol fotoğraf çektik..emeği geçen organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ediyorum..devamının gelmesi sürekli olması dileğiyle :in:

Emegi gecen herkese cok cok teşekkür ederim. Boyle bir organizasyonu hazırlamak ne kadar zor oldugunun farkındayım. Umarım bu etkinlik sadece bir gun ile kalmaz.

Acikcası Bisikletliler Derneginin etkinliklerinin daha cok duyurulmasını isteyecegim. Buradan aldıgınız etkiyi dogru ve olumlu kullanacagınıza inaniyorum. Umarım burada bulunan katılan veya katılmayan herkes elinden geleni fazlası ile yapar...

Teşekkürler. Ayrıca Kanlıca'ya gelen tüm arkadaslarımada teşekkürler...

@Tolga Çabuk

Kesinlikle katılıyorum. Bisiklet kullananların da kurallara uymaları şart. Özellikle kırmızı ışıkta durulmalı, Yayalara özellikle çocuklu bayanlara yol verilmeli hatta yerine göre taşıtlara dahi yol verilmeli.

Süper bir organizasyonla, süper bir tecrübe yaşamış oldum.
Köprünün tamamen trafiğe kapatılıp sadece bisikletlilerin olması inanılmazdı.
Bunların dahada artmasını temenni ediyorum.
Bisikletliler Derneğine çok teşekkürler.

@MURAT ERFINDIK

valla bir anda yüksek tempoya geçtim uçtum murat
yarın 17. bölge şefliği beni bekler bakalım ne diyecekler bu köprünün artık bisiklete açılması lazım

:in: :in:

Süper bir organizasyondu. Bisikletler derneği'ne sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Gerçekten köprüden bisikletle geçmek büyük bir zevkti. Büyük bir hayali gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Trafiğin tamamen kapatılması ise çok çok çok büyük bir jestti. Bu oranizasyona emeği ve sabrı geçen herkeze sonsuz teşekkürler.

• Beğen
Murat abi başta olmak üzere derneğe katkılarından dolayı teşekkür ederim A.S.U.S. Pedal Grubu adına.

Tabi ki daha iyi bir organizasyon yapılabilirdi, güvenlik biraz zayıftı gördüğümüz kadarıyla. Öyle ki özellikle mecidiköy giriş kavşağında araçlarla aynı yolu hatta aynı şeridi paylaşmamız araç sahipleriyle aramızdaki bir kaç ciddi tartışmaya sebep oldu, kazaya mahal vermemek adına güvenliğin zayıf olduğu noktalarda araçları bekletmek, arka takımı toplamak vs. ile biz de üzerimize gereken görevleri yaptık diye düşünüyorum.

Video ve fotoğrafları da web sitemiz ve forumdaki konumuz aracılığıyla yayınlayacağım. :)

Her şeye rağmen gerginlik de olsa güzel bir gün geçirdik bisiklet severler olarak. Bisikletin Türkiye' de daha fazla gelişmesi ve saygı duyulmamız dileğiyle sağlıcakla kalın.

@Selim Siliğ

evet katılıyorum özellikle arka takım kaptanlığım tuttu ve bütün araçların önünü kestim bisikleti sırtıma astım kafile uzun olduğu için en arkadaki motorlu polis sonunda geldi bir bayan arabasından bağırıyordu hastam var diye ve polis onu öteki yola yönlendirdi özellikle bana beylerbeyi kavşağında son derece tehlikeli olan kavşakta görev düştü polis memuru bunun arkası bitmeyecekmi diyordu bende kesik kesik bisikletlilere yol verelim dedim bir arabalara bir bisikletlere diyerek birlikte polis memuru ile ortak görev yaptık polis memurları gerçekten bu konuda eğitimli değil ama bu gün o polis memuru ile işi bitirdik o kavşakta kazasız belasız herkes geçti

@Kudret Kurtcebe

Aynen Kudu abi sen, ben, bizim gibilersiz geçmezdi sanırım bugün. Ön takımı alıp götürmekten çok arkayı toparlamak daha ehemmiyetli bir konu bence. Gerçekten de konu üzerindeki bir eğitim yok, olmasa bile insan ne düşüneceğini bilir ve yapar aslında ama demek ki görev yapmak değil amaç, içinden gelmeli insanın bazen bazı şeyler.

Bugün yaşadığım bir olayı anlatayım, mecidiyeköy kavşağında senin o tartışmandan önce biz de bir araçla tartıştık, ardından bastım öne gidip bir memur bulmaya çalıştım ve 4 tane memur gördüm stad önünde. "Bir gerideki kavşağı kontrol edebilir misiniz? diye rica ettim ve gerekirse gitmeyin telsizle bölgedekilere bildirin, araçlarla biniciler arasında tartışmalar yaşanıyor" dedim. Aldığım yanıt şu idi, " Biz bu bölgeye bakmıyoruz.. N' oldu dövdünüz mü şoförü? " Ve alaycı şekilde güldü... :)

Sonuçta polis memurusun be kardeşim, sivilinde bile bir şeyler yapmak için çaba göstermeli değil misin toplum için? Ben de bisiklet binicisiyim ama sadece İstanbul' da binmiyorum ya da ne bileyim sadece arkadaşlarıma ya da bu muhittekilere destek olmuyorum. Nerede bir bisiklet veya binicisini görsem konuşuyorum, sorusunu yanıtlıyorum, ihtiyacı varsa destek oluyorum...

Şimdi siz söyleyin nedir bu? Ben sinirlenmekte haklı değil miyim? Ya da ayıp değil mi bu yapılanlar? Yazık.. demekte haklı değil miyim? :)

@Selim Siliğ

ufak bir tartışma kadınla oldu kadın sinirli sinirli bu bisiklet grubunun ekip başı nerde diye çıkıştı hastası varmış ben de birazdan motorlu ekip gelecek dedim ve tam o esnada zati trafik polisi geldi ve kadını diğer yola sevketti ve arkamızdan gelen siyah araba belediyeye aitti o araba işimizi kolaylaştırdı o an ve onun arkasından arabalar gelmeye başladı orada sıkışıklık olacağı belli idi baştan oraya bir adet trafik polisi dikmek gerekirdi çünki gördün yandan araçlar girmek istiyordu
bir yıl arka takım kaptanlığı yaptığım yıllarda arkayı toplamanın önemli bir olay olduğu ortada ve telsiz bu konuda en gerekli bir alet bu kadar çok katılımlı
bir turda genede arkayı en az 5 kişinin telsizle tutması iyi olur ve önle irtibatlı olacak o beş kişi

genede herşey iyi idi

Geri