Scudo Sports

13 Haziran Boğaz Köprüsü Geçişi

@ersin balkaner

Güzel güzel Ersin abi teşekkürler çok sağol. Kötü olan hiç fotoğraf çıkmadı :)

Hatırlamıyorum nerede tanıştık ne yaptık ama inşallah daha nice turlara görüşürüz. ;) Dün o kadar çok kişiyle tanıştım ki, kusuruma bakmazsın umarım.:eek:

Scudo
@Selim Siliğ

selimcim taksim gezi parkında karşınızda oturuyordum arkadaşınızdan kamerayı alıp resimlerinizi çektim ok şimdi hatırlamışsındır umarım

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@ersin balkaner

Şimdi tamam abi evet :) Eyvallah :) İnşallah görüşürüz tekrar ;)

bilmiyorum üyeliğimi iptal edermisiniz ama umrumda değil, demokratik olmayan bir yere üye olmak!!!! bence hiçbir amacı olmayan, sadece kişisel reklamları bünyesinde barındıran bir eylemdir. katılımın çok olmasınaysa,, arkadaşların libido larında ki çözülemez, garipliklere bağlıyorum.
umarım burda libidonun tam anlamını bilen vardır...
saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ATILGAN
@lemagro

Diyelim ki tamda senin dediğin gibi, bu seni neden rahatsız ediyor ki.
Ben eğlendim, eminim katılan herkes eğlendi. Daha fazla ne söylenebilir.
Neden üyeliğinin iptal edileceğini düşünüyorsun ki?. Çok doğal olan,
fikrini beyan etme hakkını kullanmışsın. Ayrıca libidonun seni bu kadar küstah
bir hale getirmesine de, ben şaşırdım. Hepimiz sıradan insan duygularını
yaşıyoruz. Hepsi bu. Bu kadar büyütme, rahat ol.

Sağlıcakla kal.

@lemagro

Mesajınızı yazmışsınız işte daha ne demokrasisi. Kafadan önyargıyla giriş yapmışsınız bir kere,peşinden onca emeği onca çalışmayı hiçe saymışsınız, üstüne -hadi varsayalım hiç bir amacı olmasın bu turun;- hayata hoşluk katacağını insanlara keyifli vakit geçirteceğini de görmemişsiniz. En sonunda da kendinizi epeyce bir yukarıda konumlandırıp ve herkesin düşüncesini okuyarak tabii katılımın nedenini libidoya bağlayıp bir de libido nedir bilmiyor olabilirsiniz diye küçümsemişsiniz. Sizin gibi arkadaşlar için çok hoş bir tabir vardır. Nobran derler. Umarım siz de nobran kelimesinin anlamını biliyorsunuzdur.:boese157:

@ümran çoker

Birlikte vakit geçirmekten gerçekten çok büyük keyif aldım açıkçası. Yoğurtlar ve muhabbet harikaydı. Gün sizlerle güzeldi.:p

Şimdi aklıma geldi o tünelden geçerken herkesin çığlık çığlığa bağırmasıda çok hoştu ya. Hiç unutmicam harikaydık hepimizde.

Aaaa biz çok nezih geçtik tünelden. Hiç bağırmadık. Yazık bize ya.:D
Serap kişisi borcunu ödemeden kaçtığını farketmedim sanma. Sana özel caddebostan turu mu organize edelim güzel kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
@hüseyin karakurt

yildizla silinmiş yer yerine f a c e book. com yazarsaniz resimlere ulasabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: çirkin
helal olsun topik patladı 8670 görüntüleme
olay bitmiş olmasına rağmen hepimizin içinde çok muhteşem bir anı olarak kalmaya devam edecek

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe

ne kadar anlatsak boştur alınan hazzı ifade etmeye yetmez, yaşamak lazim değil mi kudret abi ne dersin?

• Beğen
Tepkiler: çirkin
@Caner AYDIN

evet yaşamak
gelmeyenler çok şey kaçırdı tahminimce 500-600 arası bir kitle olabilir
bu kadar bisikletli ile ilk kez seneler sonra onlarla beraber oldum 70 ler de hep ferdi bisiklete bindim böyle internette felanda yoktu bilgi çağı dünyayı değiştirdi insanlar artık internette dünya küçüldü her şeyden haberimiz var
yasaklarla musaklarla bir yere varılamayacağı ortada artık
kimki bilgi çağına bilgi toplumuna karşı kürek çeker o vakit kaybeder
sudan sebeplerle köprüye bisiklet izni verilmiyor bunlarda aşılacak ve belkide beş on yıla kadar bu köprü olayı halledilecek her sene katılım çoğalması bizim lehimize olacak eminim
bu pazar gerçekten mahşeri bir kalabalık vardı o kadar büyük boyutta kaza olmadı tabi kaza olmayacak diye bir şey yok son olarak kafilenin emniyetli bir şekilde gidebilmesi için ara yolları tutan gönüllü pedalşörlere burdan bir kez daha teşekkür ederim
onlar sayesinde herhangi bir aksilik olmadı

Değerli bisiklet sevenler
Bu önemli etkinliğe katılan ve bizi olumlu veya olumsuz, ama yapıcı değerlendiren herkese derneğim adına teşekkür ederim.
Etkinlik için geç izin almamız ve finansal gücümüzün zayıf olması nedeni ile eksik ve hatalarımız olabilir, bunlar için özür dileriz.Elimizdeki kaynaklarla en iyisini yapmaya çalıştık.
Bu etkinliğimizle hepimizin hayallerinden biri daha gerçek olmuş böylece diğer hayallerimizinde gerçek olması için önemli bir adımdı.
Etkinlik sonunda yüzlerdeki o mutluluk hiç bedel ile satın alınamayacak bir ifade idi. Sizleri bisikletinizle her zaman mutlu ve sağlıklı olarak görmek ise en büyük arzumuzdur.
Bisikleti ileti taşımak için hep birlikte 10 koldan mücadele ediyoruz, bu mücadele en gelişmiş ülkelede bile hala devam ediyorki bizim önümüzde ise aşılması gereken çok daha fazla sorun var, bu sorunları tek tek sabırla ama birlikte mücadele ederek aşacağımıza inanıyoruz.
Bu etkinliğe her ne nedenle olursa olsun katılımınız bisikletin gerçek gücünü ifade etmek için büyük anlam taşımaktadır.
Desteğinizi yapıcı eleştirileri ve önerilerinizle birlikte bekliyoruz.
Etkinliklerimize katılıma devam etmeniz halinde sadece gezmekle kalmayıp sorunlarımızı ve sosyal mesajları vermemiz için harcadığımız çabalara güç katacaktır.
Etkinliğimize iştirak eden Milletvekilimiz büyük katılımdan etkilenmiş destek için her zaman hazırım ifadesini bir kez daha kullanmıştır.
Bisikletliler derneği hepimizindir, derneğimizin sağlıklı gelişimi için katılımızı ve her türlü desteğinizi sürekli bekliyor, bol pedallı ve sağlıklı günler diliyoruz.

Saygılarımla,

Murat Suyabatmaz
Bisikletliler Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

Geri