Scudo Sports

13 Haziran Boğaz Köprüsü Geçişi

A.S.U.S. Pedal Grubu da geçen haftaki gibi orada olacak. :)

Geçen hafta sırılsıklamdık ve vapurla geçtiğimiz Anadolu Yakası' na bu sefer köprüden pedalla geçeceğiz kısmetse.

Yine 09:00 Sirkeci çıkışlı 10:00 olmadan Taksim' deyiz...

Görüşmek üzere. :in:

Scudo
yeşilköy tarafından bu organizasyona katılan var mı?
ya da civarında bir yerlerde toplanma kararı alındı mı?

@Ömer DEMİROK

Bakırköy'de Metin Bisiklette toplanıp saat 8:30'da Taksim'e doğru yola çıkıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Ömer DEMİROK
saat 10 da hareket etdiğimiz zaman kaç gibi haremde oluruz ona göre 2. bir tur yapacağız biz arkadaşlar ile ?

@hüseyin karakurt

Yanlış hatırlamıyorsam 1 buçuk saat kadar sürecekmiş. Biz ona 2 saat diyelim. Bir de Harem'de çekiliş falan yapılcak galiba orasını tam olarak ne kadar sürer bilemiyorum.

Arkadaşlar merhaba..

Avrupa Yakası Pedal Grubu olarak yarın beylikdüzünden floryadan çekmeceden gelenler ile sabah 08:30 da bakırköy gelik yanında benzincide opet olması lazım.. onun önünde buluşuyoruz gelmek isteyenler katılabilir...

• Beğen
Tepkiler: Ömer DEMİROK
saat 10.00 da taksimde buluşularak üsküdar da son bulacak etapın güzergahı toplam 18 km dir tayminglerinizi buna göre ayarlayın kafile 300 kişiyi geçebilir süre uzun olabilir aksilikler lastik patlamaları ile en geç herkes 15.00 gibi üsküdarda olur
tahmini

@Kudret Kurtcebe

kudret abi ne yaptin 10 da cıkıp 18 km yol yapmasi 5 saat sürer mi yaaa :(

@Caner AYDIN

köprüden geçerken dostlar km leri 10 a düşürmeyi düşünüyor resim çekmek için
ayrıca derimki bu günü bir daha bulamayız aheste aheste gidelim acelemiz yok 300 kişiyi bence aşacak bir daha böyle bir zamanı seneye tekrar yakalayacağız onun için yarın saniyelerin bile önemi var

:in: :in: :in:

5 kişiyiz 5 fotoğraf makine ile geleceğiz bir anı bile kaçırmak istemiyoruz 2 den sonra güzel bir polenezköy turu yapılır. Tabi fikirlere açığız günü erkenden kapamak istemiyorz boğaz geçişinden sonra nasıl bir tur yapılabilir önerisi olan yazarsa sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: Serap Erdogan
@Kudret Kurtcebe

abi adada bisiklete binmiyorum hatda adaya gitmiyorum bile
kanlıcada ne bilyim trafik çok oluyor ekzoz dumanı rahatsız ediyor daha bu cuma beykoz yaptım içimde pek otarafa gitmek istemiyor gibi bilmiyorum yarın olsun arkadaşlarla karar verecez sanırım

Merhabalar.
Güzergahı paylaşabilir misiniz?
Balmumcu'da oturuyorum, uygun bir yerden katılmayı planlıyorum.

Geri