Scudo Sports

13 Haziran Boğaz Köprüsü Geçişi

@canelmas

aynı gün üsküdardan rotayı polineze çevireceğim isteyen arkadaşlar gelebilir polineze kavacıktan çıkacağım

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Bizde arkadaşlarla Adalar'a devam etme kararı aldık. Eğer Adalar düşünen varsa yeni bir konu açtım. Oaraya isimlerini yazabilirler..

@Tolga Ayla

Merak etme çıkar... Bizim gibi heyecan coşku dolu gönüllerin olduğu her yerin tadı çıkar.

Bizde köprü geçişi sonrası Kanlıca'ya yoğurt yemeye gideceğiz,herkes için alternatifli gezi olacak

@canelmas

Bu organizasyon Bisiklerliler derneği tarafından farkındalık yaratmak amacıyla düzenleniyor. Gerçi dernek yetkilileri ya da üyeleri daha net cevap verir ama bence katılımcılar bizim kadar yol gitmeye alışık olmayabilir diye böyle düzenlendiğini düşünüyorum. Biz zaten etkinlikten sonra toparlanıp Kanlıca ya yoğurt yemeye gideceğiz. İsterseniz katılın.

• Beğen
Tepkiler: ufuk_
Tur sonrası parçalı bulutlu olacağız desenize. İstanbul un dört bir yanına bisiklet coşkusunu taşıyacağız.

Bugün TRT R-1 (95.6 FM- İstanbul için) Renkli anlar programındayız.
web (link) üzerinden dinleyebilirsiniz. 13:15-14:00 arası

• Beğen
Tepkiler: Koray Altıntaş
18 km bizler için az ancak pek çok amatör ( yeni ) sürücü için fazla görünüyor, onları kazanmak diğer bir amacımız.
Herkesin Harem' deki çekilişten sonra dağılması daha doğru olur kanısındayız.

@Koray Altıntaş

Ya ben dinliyorum ama Roma İmparatorluğu, Topkapı vs.. diyor. doğru yer mi dinliyorum?
(link)

@derya derin

Doğru yer 2 konuk var girişte murat suyabatmaz'ıda saydı.Bu konuktan sonra kendisi gelicek sanırım umutla bekliyorum :) Arada konstantinapolis'i anlamaya çalışıyoruz beyfendi sayesinde :)

@Koray Altıntaş

Evt bende çok etkilendim aslında. Türk tarihine bakınca Amerika'ya, Avrupa'ya daha dünkü çocuk diyor. 250 yıllık bir geçmişe sahip. ..Güzelllll

Çok güzel anlattıda iki dk da sildi attı beyefendi avrupayı,amerikayı:)Geçmiş iyi güzel gurur onur dünya bizim vs de şimdi adı üstünde geçmiş:)Konuşurken azıcıkta şu zamana bakmak ta fayda olucağını düşünüyorum:)

Murat Başkan, dinledim sizi. Çok güzeldi. Güzel mesajlar çıktı. Emeğinize, dilinize sağlık.. Kutluyorum..

@BSD-Murat

Hediyeleri ikilemişiz. KRON kesin bana çıkacak da diğer bisiklet kime çıkar bilmem. :p

düşünüyorumda 2 bisiklet le nasıl adalara gidicem acaba yaaaa :D

Geri