Scudo Sports

13 Haziran Boğaz Köprüsü Geçişi

@G. Akpınar

Ben Ctesi gecesi Grup yorum Konserinde olacağım. Ve Avrupa yakasında kalacağım. Toygar Maltepe grubuyla beraber Kadıköy'den 08:45 vapuruna binip Beşiktaş'a gelecek. Onlara takıl istersen.

Scudo
Kudret Kurtcebe ustadım haber vermiş ama ben taksimde öğrendim iptal olduğunu :)
bu hafta yeniden deniyoruz, yine taksimdeyiz, bir aksilik çıkmadan köprüden geçiyoruz pedal severler...

Harun Kelebekoğlu - Burcu Akdeniz

@G. Akpınar

arkadaşlar bizde 10-15 kişi anadolu yakasından gececeğiz nasipse. dilerseniz her kes birlikde gecelim nasılsa gecilcek 2-3 nokta var kadikoy uskudar :D

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Kudret Kurtcebe

Kudret abi ne mutlu bana senin gibi bir büyüğümüzü görmek başımızda liderlik etmen bizim için öemli birşey...
ogün dediğim gibi profesyonel yarışçısıyla amatörüyle yeni başlayanıyla kapıcısıyla bisiklete gönül veren kullanan herkesle orda görüşmek üzere inşallahhhh.. kmlerce kuyruk olayı benimde hoşuma gitti :)) dağıtalım ortalığıı arabaların üstünde atlayalımm hanların pasajların bir kapısından girelim diğer kapısından çıkalımm :D :D şaka şaka akıllı uslu kazasız belasız güzergahı tamamlayalım...

@ermanatasoy

aman dostum liderliği hiç sevmedim yaşamım boyunca meslekten ötürü müzisyenler biraz kaçık vede komik olur bazen komik komik işler yaptığım olur kendimi başka insanlara güldürtmem hoşuma gitmiştir
iki dostumuzu avustralyaya bisiklet ile yollamıştık o gün 300 bisikletli var idi o 300 kişi bence binlerin ruhu idi sayının çok olması pek o kadar da önemli değil
pazar günü orda 300 bisikletli olsun yeter o 300 bisikletli 300.000 kişi demektir böyle düşünüyorum

@Kudret Kurtcebe

duraklara reklamlar asılıyormu reklam yapılırsa katılımlar artar bilgisayarı olmayan arkadaşlarımızda var bunu öğrenmek istiyorum BATİGOL

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Çevre konularının önemli savunucularından Prof. Dr. Orhan Kural' da gezimize katılıyor.
Prof. Dr. Orhan Kural Aynı zamanda Türkiye Gezginler Derneği Başkanı

Geri