Scudo Sports

13 Aralık " Pazar....Tuzla Köfte Ekşııın (:

@ozkan_aydın

Düz asfaltta kullanıp ayağınızın altının çamur olmadığını düşünerek şöyle bir cevap verebilirim;

Öncelikli olarak ayakkabı. Spd ayakkabılarının tarak kısımları ve üst kısımları esneme yapmaz bu yüzden ayağınıza tam olarak oturanı almalısınız.Örneğin 42 numara ayak numaranız varsa 42.5 yada 43 numara alınır genelde.

İlk başlarda bisiklet üzerinde ayakkabınızı pedala kitlerken ilk günlerde zorlanırsınız. Birde acil durumlarda çabuk çıkarmak için topuğunuzu dış yana çevirmelisiniz önce. Bu pratikleri sahilde düz bir zeminde defalarda yapmalısınız. Yoksa spd'yi tak hemen trafiğe çık olmaz öle.

Siz Kuduya bakmayın O ayağını pedaldan kurtaramazsa bile kendini kurtarmasını bilir.;)

Scudo
@ilhami yücel

konu ile alakası pek yok ama.paylaşmak istedim.cünkü ben hiç resim cekemedim.hava koşullarından dolayı.bu arada (pedalsesi)yeleği olan kişi benim.yüzüm pek cıkmamış :)

(link)

Arkadaşlar gene çok keyifli bir tur gerçekleşmiş. Gerçekten böyle soğuk bir havada göstermiş olduğunuz performans ve lüplettiğiniz köfteler için hepinizi tebrik ederim.

Sağlıcakla kalın!
Caner

Ben çok beğendim ama en büyük neden ise "yağmurlu" Hava da bu güzelliği paylaşmış olmanız..Yemekler de açıktırıyor yani..Göbek sorunu ortak noktamız. :)
Kısmet olursa en kısa zaman da onu da çürütecez.Paylaşım ve birlikteliğiniz için ayrıca çok tşk ler..Dostluklarınızın ve gezinizin baki olması dileğiyle..
İyi Forumlar ve bol kazasız geziler.

@bumerang

evet teşekkür ederim tolga
evet genede ben kendi adıma yokuş aşağı inişlerde sağ tarafı takmadan inmeye devam edeceğim alışana kadar çünki sağ yan yollardan çıkacak araçlara karşı ön tedbir
bir de kesinlikle yokuş aşağı hızla inmem asla benim için hız yokuş aşağı felakettir çünki asla riske girmem kartepe inişlerim 35 km ile olur
tolganın dediği doğru düz yolda tak çıkar yapmak lazım bir de ben önce solu takıyorum bisikleti ileri hareket ettiriyorum bisikleti yavaşça hareket
ettirirken sonra sağ pedalı aşağı getirerek sağıda takıyorum yoğun trafik içersinde asla sağı takmıyorum yaya çıkar arabanın kapısı açılır
spd nin en kral kullanıklacak yerleri meskun offroad yollardır bana göre orda değerini verir

Selam Grup,

Sabah yoğun yağmura rağmen,beni yalnız bırakmayan dostlarımla buluştuşarak Tuzla'ya doğru pedal basarken,K.Yalı civarında Viaport'a giden diğer Grup arkadaşlarımızın çağrısı üzerine onlara yardım ettik.Birlikte pedal basarak onları Viaport'a yolcu edip,Tuzla'da çorba,küftee,piyaz,meşrubat,ikram turşu ve çayları lüüüplettiiiik:D Oradan geri dönüşümüzü yaparken canımız sahlep çektiii...onları da lüüüüpletereeek:p Bostancı'da noktaladık .bike Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan,Tüm arkadaş ve dostlarıma ,Sezerler Köfte Salonu tarafından gösterilen ilgiye teşekkür ederim;) Birlikte Nice Renkli,Mesajlı,Anlamlı...Keyif dolu Gezilere İnşallah....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

İşteee......Gezimize ilişkin Renkli karelerrr;)

(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)

Geri