Hocam haklısınız azımsanacak bir para değil fakat elediğiniz markalarda gayet güzel bisikletler var. Hiç birini beğenmedeyiseniz beğeneceğiniz bir bisiklet bulma konusunda işin zor
@batuhangurcan kesinlikle karışmasın mosso sağlam kadrolu güzel bir bisiklet (cavalier 700)bagaj deliği vs herşeyi düşünülmüş turlar için 1100 tl bence bu bisiklet için komik ucuz bir rakam al derim
@Ulaş Çavuşoğlu
Yalnız dostum tourneyli olan 1100 lira, claris ise 1300. Gene de iyi fiyat denilebilir, Bunu da hesaba kattım önerin için teşekkür ediyorum
@batuhangurcan yook öyle biley yok çıkar onu aklından 1300 tl katalog fiyatı bisikletçiden gidip elden alırsan 6 takside bile 1100 e veriıolar o liste fiatı 1300 bendekide clarisli
@batuhangurcan bu arada bianchiyi yurtdışındaki bianchiler gibi kaliteli sanmayın (tabi seviyoda olabilirsiniz bianchi markasını bişey diyemem ama) türkiyede satılan bianchler üst modeller hariç gerçek bianchiyle alakasız sadece isim aynı
Bianchinin de celeste rengi çok hoş, gidon sargısı ile kombinlersem çok hoş olucağını düşünüyorum onun için gönlüm biraz bianchide gibi, kararsızım gene
Ben renge göre bisiklet alınmasına bi yerde hak veririm ama zaten 1200 tl gibi bi bütçe verebilioruz bari en uzun bizi sorunsuz götürebilecek olanı alalımda 3 sene sonra düzgn bişey alalım bence bu mantık tutar
@Ulaş Çavuşoğlu Ağırlık takıntım olmadığı için bir bisiklet alıp ( kadrosu güzel ve idare edebilecek seviyede) kompanentleri yavaş yavaş yükseltmek de iyi bi seçenek bence