@mustafa kemal güler
Sevgili Mustafa Kemal, Ben fotoğraf çekmekten neredeyse bisiklete binmeye fırsat bulamadım. Gördüğüm güzellikler karşısında nasıl gittiğimin farkına bile varmadım. Tura çıkmadan önce köy yollarından geçeceğimizden asfalt yollardan gideceğimizi umuyordum. Yolun büyük kısmı, hatta neredeyse tamamı toprak, kum ve mıcırdı. Yeşiller mavinin uyumu insanı kendisinden geçiriyor. Her tepeye çıktığımda, her köşeyi döndüğümde başka bir manzara ile karşılaştım. Kendimi bir ara Karadenizde sandım. Şimdi o kadar fotoğraf arasından nasıl seçim yapıp sizlere sunacağımı düşünüyorum. İlk kez bisiklet turuna katılan oğlum Atakan'ın performansı ve azmi beni şaşırttı.Turların insanın mücadele gücünü arttırdığına bir kez daha şahit oldum. Arkadaşınızın bisiklet üzerinde mücadele ettiğini görüp durasınız varsada son bir gayret gösteriyorsunuz. Gurup sizinle karşılaştığında ben gerideki tepeden fotoğraf çekiyordum. Yanınıza en son olarak ben geldim ve sizide gurupla birlikte görüntüledim. Çok güzel bir andı. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Tekrar görüşmek üzere.