Scudo Sports

" 12-13 Haziran " Kapıdağ Yarımadası Konaklamalı...Ekşıın (:

Merhabalar

Hepinize iyi yolculuklar. Bisikletimi daha önce alabilseydim sizlere katılmayı çok istedim. Başka sefre yolunu açık, günleriniz güel geçsin.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Scudo
bugun ballıpınar mevkiiinde gordugum grup uyeleri arkadsaslarım o yokusların yarısını tamamlamıs canavar gibi gidiyolardı:Dgeziden gec haberimiz oldugu icin katılamadık ve gercekten cok uzgunuz ama bir sans bizim turumuzla cakıstı hepinize sevgiler fotoları bekliyoruz:DDDD

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Ben döndüm bile :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs639.snc3/32073_397671247046_681957046_4758034_2739147_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs639.snc3/32073_397671162046_681957046_4758025_1372747_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs639.snc3/32073_397671212046_681957046_4758029_831649_n.jpg

bu arada hayatı boyunca yarış bisikletleriyle tur yapan biri olarak şunu söyliyeceğim dağ bisikletiylede tur oluyor ama yavaş oluyor :) disk fren acayip bir olaymış yarış bisikletindede olsa keşke.Ama yokuş çıkmak dağ bisikletiyle ölüm yani bisiklet hafif üstündeki yükde standart yarışada koydugum yük vites oranları hatta daha iyi ama gitmiyor meret :)

Dün başladığımız turumuzu bu akşam tamamlayarak döndük. Tatlı rampaları ve muhteşem doğası ile rüya gibi bir turdu. Dün bir ara yolda Mudanyalı bisikletçi arkadaşlar ile karşılaştık, onlarda tura diğer taraftan başlamışlar. Bu günde Uludağ üniversitesi bisiklet topluluğundan bir arkadaşımız biz bir çeşme başında mataralarımızı doldururken arabası ile yanımızda durdu ve biraz sohbet ettik. Bu muhteşem turu düzenleyen Sevgili Mert'e, geziye katılıp 34-36 derece sıcak altında bisiklet sürmemize rağmen yüksek performans gösteren ve gurup disiplini ile dayanışma örneği sergileyen tur arkadaşlarıma, Turan Köyde bizi pansiyonunda misafir eden Rıdvan Beye çok teşekkür ederim. Gelemeyenler çok şey kaçırdılar. Her bisiklet severin mutlaka yapması gereken bir tur.

@derşan sezer

Derşancığım Bandırmaya dün 12.30 feribotu ile gidecektin. Ne zaman gittin, ne zaman kamp yaptın, ne zaman geri dönüp üstüne üstlük resimleri ekledin? Keşke karşılaşabilseydik. Bir başka turda görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: ahmetvemert
@Orhan Kılıç

abicim helal olsun diyorum, bu yasımda o yokusları rampaları cıkarken benim anam agladı onunuzde gercekten saygıyla egiliyorum bu arada gordugunuz ekip yani biz bandırmadandık:DD:D

orhan abi ben 12 30 la geldim cumatesi günü sizi yakalim diye 9 a kadar pedar pedal çevirdim ama nafile çayağazının tepesinde çadır attım.Ertesi gün kime sorsam onlar geçti kime sorsam onlar geçti dediler :) delioldum bastım saat 7 de gaza saat 11 40da turanlardaydım gene yoktunuz orda birşeyler yedim sonra saat 12 30 olunca baktım olmucak 5 vapurun kaçırıcam diye kestirmeden erdeğe gittim saat 3 e kadar takıldım suya girdim ondan sonra bastım bandırmaya.Sıkışık saatlerde tur yapılmıyor yanlız hır hır hır sürüyorsun sadece.Bir dahakine daha organize olcam :)

@mustafa kemal güler

Sevgili Mustafa Kemal, Ben fotoğraf çekmekten neredeyse bisiklete binmeye fırsat bulamadım. Gördüğüm güzellikler karşısında nasıl gittiğimin farkına bile varmadım. Tura çıkmadan önce köy yollarından geçeceğimizden asfalt yollardan gideceğimizi umuyordum. Yolun büyük kısmı, hatta neredeyse tamamı toprak, kum ve mıcırdı. Yeşiller mavinin uyumu insanı kendisinden geçiriyor. Her tepeye çıktığımda, her köşeyi döndüğümde başka bir manzara ile karşılaştım. Kendimi bir ara Karadenizde sandım. Şimdi o kadar fotoğraf arasından nasıl seçim yapıp sizlere sunacağımı düşünüyorum. İlk kez bisiklet turuna katılan oğlum Atakan'ın performansı ve azmi beni şaşırttı.Turların insanın mücadele gücünü arttırdığına bir kez daha şahit oldum. Arkadaşınızın bisiklet üzerinde mücadele ettiğini görüp durasınız varsada son bir gayret gösteriyorsunuz. Gurup sizinle karşılaştığında ben gerideki tepeden fotoğraf çekiyordum. Yanınıza en son olarak ben geldim ve sizide gurupla birlikte görüntüledim. Çok güzel bir andı. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Tekrar görüşmek üzere.

@derşan sezer

Biz ileride denize girebilmek için saat 10 da yola çıktık. Ocaklarda isteyen denize girdi, diğerleri çay içti. 15 gibi Erdekteydik. Yemek yedik, dondurma yedik ve 16.30 da tekrar yola çıktık.

@Orhan Kılıç

orhan abicim bende sizlerle tanıstıgıma gercekten cok memnun oldum gerci mert kaptanda biliyor kapıdagı ama orman parkurunuda gormenizi cok isterim cok guzel cesmeler kucuk selalelerimiz misafirperver koylulerimizle karsılasacaksınız umarım tekrar gorusuurz:D

Selam Grup,

Zorlu rampaları aşarak gerçekleştirdiğimiz toplamda İstanbul'a kadar 156 km pedal bastığımız bu keyif dolu Organizasyonumuzu başarı ile tamamladık.Aşırı sıcaklar hepimizin enerjisini almış olsa da,bu parkuru büyük özveri ve cesaret göstererek tamamlayan herkesi tebrik ediyorum.Gezimize katılan paylaşımda bulunan,Çakıl Çay bahçesinde bizlere ikramda bulunan (Mehmet,İbrahim,İlker) sahiplerine,Turan Köyde bizlerle her konuda ilginerek,konaklamamızı sağlayan Rıdvan abiye,güler yüzünü tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan Tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederim;) ....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@mustafa kemal güler

İnşallah havalar serinledikten sonra o parkuru birlikte geçeriz.

@Orhan Kılıç

orhan abi çok şey kaçırdığımızı biliyorum . .. resimleri sabırsızlıkla bekliyorum .. bu turu birgün gerçekleştireceğim ... keşif yaptığınız için yabancılık çekmeyiz ..şu an 40 km cıvarı turlara katılıyorum malum ayağımmmm şu an iyiye gidiyor..

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@erdal ırmak

imageshack a yüklediğim fotoğrafları hazırlarken dikkatsizliğimden boyutunu küçük seçmişim. Şimdi yeniden yüklüyorum. işlem biter bitmez forumda beğeninize sunacağım. Birazını Facebooka yükledim ama şimdi orasıda durdu. Bu günlerde internet bağlantısı çok kötü. Zaman kazanmak için şu anda anlatımı hazırlıyorum. Sonbahara kadar iyileşmeni temenni ediyorum. Görüşürüz.

Geri