Arkadaşlar Kapıdağ turuna katılmayı bende çok istiyorum ama Köprüden de geçmek istiyorum. Henüz bilet te almış değilim. Bu arada yağmur Kapıdağ güzergahına zarar vermiş olabilir mi bileniniz var mı?
mert kaptan harika bir tur düzenlemişsin yine katılmayı çok isterdim, fakat öğrencilik malum.. pazar günü köprüde masrafsız tur benim için daha uygun malesef ki. ama şehiriçi turlarına katılmak istiyorum en kısa zamanda.
1- Mert Arsan (Ekip Lideri) (+)
2- Selçuk Uygun Onursal Üye (+)
3- Murat İlhan (+)
4- Orhan Kılıç ve Oğlu (+)
5- Onur Tiryakioğlu (+)
6- Mert (+)
7- Gökçe (+)
8- Daha var ama belliii diiiil
Not : Biletini alanlar (+) şeklinde gösterilmiştir.
En kötü ihtimalle akşam buluşuruz. Birde bizim gurup halinde hareket edeceğimiz düşünülürse aradaki fark bir yere kadar kapanabilir. Bence acele etme, güzelliklerin keyfine vararak sür.
internetten işlem yapamıyorum bu aralar youtube yasagından dolayı, proxy kullanıyorum hal böyle olunca netten işlem yapmak hayli riski oluyor.Bende gidip alırım dedim ha gittim ha gidicem derken patates.İndikden sonra deniz otobüsünden hangi rotayı izlim?Orhan abi yaz uzun elbet daha iyi organize olup gelicem.
Bandırmadan sonra Kapıdağa doğru yöneleceksin. Çalışkanlar, Aşağı Yapıcı ve Tatlısu olarak devam edeceksin. Turanlar köyünde konaklayacağız. Bandırmadan buraya kadar mesafe yaklaşık 79 km. Çayağazından Ballıpınara doğru ciddi bir rampa var ve turun en uzun, en zor rampası burası. Eğer biz önce varırsak sahildeki en güzel yeri senin için ayıracağım. Keşke bana söyleseydin Yenikapıdan sanada bilet alırdım. Görüşmek üzere, hoşçakal.
Yolun asfalt olduğunu tahmin ediyorum. Ayrıca yarıda hava sıcak olacağından toprak kendisini biraz daha toparlar. Eğer yanlış düşünüyorsam mtb ile gitmek lazım.
Sabah A.Y olarak 06:15 de IDO Kadıköy önünde görüşmek üzere:in: Bizleri Yenikapı'ya götürecek DO 06:35 de kalkacaktır.Organizasyonumuza göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyetten dolayı teşekkürler ...sevgilerrr