Scudo Sports

" 12-13 Haziran " Kapıdağ Yarımadası Konaklamalı...Ekşıın (:

@ahmetvemert

Şu anda bende sitede kendi haritalarımdan açamıyorum. Eğer yarında açamazsam yenisini hazırlayıp linkini yayınlarım.

• Beğen
Tepkiler: ahmetvemert
Scudo
Orhan abi hallettim %u0131 ifadeyi ı yapınca bişeyler açıldı :) ama harita gelmiyor. İlgine teşekkürler.

Gezimize ilişkin katılım listesiii...

1- Mert Arsan (Ekip Lideri) (+)
2- Selçuk Uygun Onursal Üye (+);)
3- Murat İlhan (+);)
4- Orhan Kılıç ve Oğlu (+);)
5- Onur Tiryakioğlu (+);)
6- Mert (+);)
7- Gökçe (+);)
8- Daha var ama belliii diiiil:D

Not : Biletini alanlar (+) şeklinde gösterilmiştir.

selamlar, ben bisikletimi alalı 2 ayı geçti, haftada 60+50km sahilyolunda kullanıyorum. ortalama 20-25km hızla... Rampa tecrübem pek yok, sizce bu geziye katılabilir miyim, ya da bu tür gezilere katılabilmek için nasıl bir standarda ulaşmak gerekiyor, cevaplarsanız sevinirim.

@meric demiray

Selam Grup,

Sevgili Meriç,bu Organizasyona katılmak için daha fazla antreman ve rampa tecrüben olması gerekir.:) Kapıdağ Yarımadası inişli,çıkışlı rampalarla doludur ve senin için uygun değil.Aramıza hojjgeldin,daha kolay parkurlu Gezilerimizde görüşmek dileği ile;) ....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@derşan sezer

Derşancım,unutmuşum:( ama biliyosun gelmen için bilet alman lazım;) haniiii biletini göremiyoom bea:D

Şu an itibarı ile gidiş yönünde 53, dönüş yönünde 64 bilet kalmış. Bu tura katılmayı düşünenler bilet alma konusunda acele etsinler.

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

İstanbul
Weather Underground
(link)
Pazar
Açık. Yüksek: 30 °C . Rüzgar KKD 10 KM/S . Sıcaklık endeksi: 28 °C

Bandırma
AccuWeather
(link)
Pazar 13.06.2010
Parçali bulutlu
29 °C

İki senedir Kapıdağ turuna çok istememe rağmen gidemiyorum,her seferinde bi aksilik çıkıyo.Bu seferde cumartesi günü çalışıyorum.Ama inatla bu turu bi şekilde yapacağım.Siz dostlara keyifli pedallar diliyorum,fotoraf ve yorumlarınızı sabırsızlıkla bekleyeceğim.

@Can Özbek

Bende geçen hafta köprü geçişi var diye tura katılmamıştım. Bu turu aylar öncesinden Mayıs sonunda tek başıma yapmayı planlamıştım. Hazır yol arkadaşı bulmuşken ve oğlumuda nihayet bir tura ikna etmişken vaz geçmem.:)

aslında tabiki daha kapsamlı bir tur bu ama köprü geçişide yaşamam gereken bir tecrübe diye düşünüyorum, umarım ilerki turlarda birlikte pedallarız :)

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@Orhan Kılıç

Oğlunu bi tura ikna etmekmi....
ikna oldu yaniiii
babasının az kıymetini bilsin bana babam kapıdağa gidelim desin ben ona Türkiye değil dünya turuna bisikletle çıkmayı kabul ederim..
orhan abi gururumuzsun walla inşallah çok güzel bi gezi olur bol pedallı bol keyifli turlar hepinizin olsun

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Geri