Scudo Sports

11 mart beşiktaş-rumeli kavağı- beşiktaş geizisinin Cobike yorumları

bu güzel fotoğraflar ve paylaşım için emeği geçen ve pedal çeviren tüm pedalşörlere teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Banu B.
Scudo
@redeagle34

daha önce de taahhüt ettiğim gibi sap gibi gelmeyeceğim:)eğer gelemiyorsam eksiklerim mevcuttur.

Ayrıca özverili çalışmalarından ve grubu çok iyi toparlamasından dolayı Mert beye de teşekkürlerimi sunarım.
Sevgili niko seninle de vedalaşamadık merter ayrımında dayanamamış tozu dumana katıp lastikleri yakmışsın.
sana da teşekkür ederim.2 dakika da pitstop yapıp lastikleri değiştirdin.:)

Herkese merhaba
Gene yapmışsınız yapacağınızı. Süper gezi, süper fotoğraflar, süper dostluk ve neşe va tabii süper yemekler.:D

Bizlerede gezinizi yansıttığınız için teşekkür ederiz. Her zaman pedalınız bol olsun. Elbet birgün gene beraber pedallarız.
Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
@klavyem3

hocam senmisin yaw...ben seni tanıyamadım..:D :D
baya büyük çıkmışsın bu fotoda..

@redeagle34

evet ağbi ben heybemi alacağım arkaya neme gerek,öğütücü makina var yanımızda dimi..:D :D

@redeagle34

hem bi kerem o montun senin iğrenççççtttiiiii ve sana hiç yakışmamıştı ve banudada çok itici durur bence:D :D o mont bana yakışır..:D :D
çok mu bencil oldu yaw:rolleyes:

@Lütfü Çolak

pedalşör:D :D abi bu süper olmuş yaw..sevgilerle

@hızlı

evet,
PEDALŞÖR benimde çok hoşuma gidiyor.
ancak bu laf bana ait değil, sahiplenmiş olmıyayım.
bende forumda okumuştum, o günden sonrada yeri geldikçe kullanıyorum...

Selam Grup,

Yine çoook keyifli 1 Geziye daha imza attık Katılan,paylaşımda bulunan,aramıza yeni katılan,Gezimiz boyunca güler yüzünü,yardımseverlik duygusunu bizlerden esirgemeyerek,grubumuza uyum sağlayan Değerli dost we pedalsever arkadaşlarımaaa çoook teşekkür ediyorum

Banu resimlerrr harika olmuşşş beaaa:) :) yüreğine,ellerine sağlık;)

Birlikteee niceee renkli,keyifli Gezilere imza atmak dileklerim ile....sewgiler

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
@redeagle34

allah iyiliğinizi versin:):) taktınız yahu yemeklerime. tamamdır birdaha bisküvinden yemem. :):):zaten dedim ya buralarda çok hoş oluyormuş. ben kendim de getiricem diye. çünkü köpek vs değil korkum. :):):) yakın yerlerde tur sırasında bakkal bulamamak:):):): olay olur. enerjisiz pedal basmak nedir bilmezmisiniz:):):

ayrıca zavallı ben, şu an kas ağrıları içindetken siz benimle bir de utanmadan dalga durumundasınız:):)

öpüyorum sizi

@redeagle34

yemin ederim, hiçbişey kıskanmadım, montunu kıskandım. :):):)dikkat ettiysen konuşulan tüm konuların montunun varlığı ile alt üst ettin. biz nikolayla koptuk... hep düşündüm şimdi üstümede olsabu mont diye ama ne ojeler bunu sağladı, ne senin iyi niyetin:) insan arkadaşımın canı çekmiş, bir giyip baksın demez miydi... ben derdim:):):):)

@Lütfü Çolak

çok teşekkürler... ama birdahikine bekleriz.... hep birlikte güler, hep brlikte o yokuşları çıkarız...

@Ender Alıcıoğlu

çok zevkli idi. antalyaya geir gelmez yanınızdayız..... selamlar...

@hızlı

1. si;benimle geziye çıkıyorsanız çeşitli koşullara katlanın:) örneğin biisklet ağırlığınızı düşürün ki,_bunun için uygun piyasa ve yedek parça dolu_ yanınıza bisküvi, çikolata vb şeyler alabilesiniz :):):)

2. si; o montu benn iyi açarım da fırsat verilmedi.... sahibine de yakışmış ama çooookkk kavramını başına yakıştıramadım:):):)

öpüyorum sizi, kızdırmayın beiiiiiiii:):):

@sports-man

kendi adıma öcelikle teşekkürler... sonralıkla diğer bu muhabbetleri yaptığımız tüm arkadaşlara teşekkürler... cidden çok eğledim.

bu geziyi bize duyurup toparladığınız için ayrıca size çok teşekkür ederiz mert bey.. ;)

gezinin başı, arkası ve ortasında görev alan deneyimli arkadaşlara da teşekkürler..

herkese sonsuz teşekkürler...

Güzel gezi oldu. Tekrar çıkmak istiyor insan. Ama bu hafta sonundan sonra, 7 Nisan' a kadar boş hafta sonum yok. Artık önümüzdeki haftalarda sadece resimlere bakarım bizim Selim Çam gibi :) :) :)
Ben yokken fazla gezmeyin Her yerde durun. Bol bol yemek yiyin. Ona göre:)

• Beğen
Tepkiler: Sümer
bu hafta gezi olmaz herhalde.sanırım ben de kendi kendime gezi düzenleyeceğim.
okuldaki arkadaşları da gazlıyorum düzenlediğiniz gezzilere umarım onlarda katılırlar.

Dostlar güzel bir seyir ve bol paylaşımla sonlandırmışsınız gününüzü.'Hayat paylaştıkca güzeldir.'Şiarını ön planda tutarak mutlaklaştırmışsınız o anları.Daha çok kesişmelerin ve paylaşımların yaşandığı günlerde buluşma dileklerimle diyorum.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

• Beğen
Tepkiler: Sümer
@redeagle34

Selam arkadaşlar..
Banu'nun nefis yorumları artı çok güzel bir gezi..Tebrikler hepinize.. Ama lastiği patlayanlar için tatsız anlar olduğunu tahmin ediyorum.. "Tahmin ediyorum" diyorum çünkü ben lastik patlaklarını yıllardır unuttum artık. Hem de Belgrad'ın dikenli parkurlarında, sahil yolunun bira şişesi kırıkları arasında bisiklet sürdüğüm halde..
Bu tür gezi yazılarını bir çırpıda okurken patlak olaylarına gelince boğazım düğümleniyor, üzülüyorum..Benim için patlak tamiri en fazla 5 dakika sürse bile bu işe yeni başlayan arkadaşlar için bir kabus, bir yolun sonu olduğunu da biliyorum..
"Slime"ı bilip de kullanmayanlara hala şaşar dururum..Hala lastiğiniz patlıyor demek:( Ayrıca minicik bir diken yüzünden aylarca hazırlanılan yarışların kaybedilmesi ise beni bunalıma sokacak nerdeyse..
Benden söylemesi..

• Beğen
Tepkiler: candede
arkadaşalr bunu en kısazamanda tekrarlayalım bence bu hafta havanında güzel olacağı söyleniyor bilmiyorum bişekler yapsak:))

@gürsel

benimki çivi yüzünden di.onu da önler mi slime acep..

@klavyem3

O çivi değil vidaydı:)
Hatta DIN 7971' e göre iyi bir sac vidasıydı (Şahitler mevcut). Lastik patlatmak onun için basit ve gereksiz bir görevdi :) Ama öyle oldu.

Merhaba, yoğun çalışma tempomdan dolayı fazla vakit ayıramadım foruma. Konuyu yeni farkettim. Kusuruma bakmayın lütfen.

Çok eğlenceli geçmiş. İnanın aranızda olmak isterdim. İnşallah birgün mutlaka birlikte pedallamak nasip olur.
Yüzünüzdeki gülücükler hiçbir zaman eksik olmasın.

Sevgiler...

vida olduğunu biliyorum yahu.
hani adettir ya lastiği çivi patlatır.vida pek uğraşmaz bu işlerle.lafın gelişi işte:)

Geri