Scudo Sports

11 mart beşiktaş-rumeli kavağı- beşiktaş geizisinin Cobike yorumları

merhaba serkan bey bak bisikleti aldım artık turlara bile katılıyorum.büyüdüm yani:)

Scudo
@klavyem3

Ama uğraştı. Bir sürü etken devreye girdi; vida adımı vs., vs. FİZİK işte:)

@klavyem3

pazar günü saat 8.gibi taksim anıtta buluşalım,şehitlerimizi anma günün de onları ve ailelerini yalnız bırakmayalım,şehitler için pedal da pzar günü buluşuyoruz,tüm arakdaşlarımızı beklıyoruz,lütfen duyarlı olalım ve orda buluşalım,

okan abi ben inşallah istanbula gelirsem bu gezide olmayı çok istiyorum evet bu da diğerleri kadar ii olucaktır eminim bu arada sana kayseriden birazda olsa pas..... ma getirdim:)) artık pazar günü yersin..

@klavyem3

Önleyebilirdi..En azından ilk anda hava kaçsa bile sonradan basınca işe yerıyor..Bir seferinde ormanda şişe dibinin kestiği deliği tıkadı.. Önce hava kaçtı tabi ama sonra basınca haftalarca hava kaçmadı.. (ki kalem girerdi delikten)
Bende de benzer olay oldu. Cam kesti sahilde, biraz hava kaçtı ve tıkadı.. Azıcık hava bastım, 1 yıldır aynı lastik. Açıp baksam herhalde 50 tane delik çıkar..

sizin ekip gittikçe büyüyecek gibi görunüyor.
eğlenceli bir çok gezi çıkaracağınıza inanıyorum.
yeni fotolarınızı bekliyorum.
kapadokyadan sevgiler

Paylaşımınız için çok teşekkür ederiz. Gerçekten kalabalık ve eğlenceli bir tur olmuş. Saygılarımla...

@redeagle34

tamam abi doğru söylüyorsun.sanırım sen bu tarafta oturuyorsun buluşalım sabah beraber gidelim tamam mı.

@Selim Çam
İlk konduğu yıl ben bir sorun yaşamadım. Ama 1 yıl sonra kaymak gibi yolda hızlı giderken bir sallama hissetmiştim bir keresinde.. Ama arazide sürerken hiç bir şey anlaşılmıyordu..Teorik olarak balans sorunu olabilir ama bizim hızlarda (Bisiklet) çok önemli olduğunu düşünmüyorum..Dedim ya patlak nedir unuttum yıllardır.. Tahminen en az 50 kere önlemiştir patlakları.. Motosikletimde de kullanmıştım.. Orada da işe yaradı.. Ama 140 dan sonra biraz balanssızlık yapmıştı..Zaten benimki sürat motosu olmadığı için sorun olmuyordu..

Geri