@redeagle34
allah iyiliğinizi versin

taktınız yahu yemeklerime. tamamdır birdaha bisküvinden yemem.

:zaten dedim ya buralarda çok hoş oluyormuş. ben kendim de getiricem diye. çünkü köpek vs değil korkum.

yakın yerlerde tur sırasında bakkal bulamamak

: olay olur. enerjisiz pedal basmak nedir bilmezmisiniz

:
ayrıca zavallı ben, şu an kas ağrıları içindetken siz benimle bir de utanmadan dalga durumundasınız

öpüyorum sizi
@redeagle34
yemin ederim, hiçbişey kıskanmadım, montunu kıskandım.

dikkat ettiysen konuşulan tüm konuların montunun varlığı ile alt üst ettin. biz nikolayla koptuk... hep düşündüm şimdi üstümede olsabu mont diye ama ne ojeler bunu sağladı, ne senin iyi niyetin

insan arkadaşımın canı çekmiş, bir giyip baksın demez miydi... ben derdim

@Lütfü Çolak
çok teşekkürler... ama birdahikine bekleriz.... hep birlikte güler, hep brlikte o yokuşları çıkarız...
@Ender Alıcıoğlu
çok zevkli idi. antalyaya geir gelmez yanınızdayız..... selamlar...
@hızlı
1. si;benimle geziye çıkıyorsanız çeşitli koşullara katlanın

örneğin biisklet ağırlığınızı düşürün ki,_bunun için uygun piyasa ve yedek parça dolu_ yanınıza bisküvi, çikolata vb şeyler alabilesiniz

2. si; o montu benn iyi açarım da fırsat verilmedi.... sahibine de yakışmış ama çooookkk kavramını başına yakıştıramadım

öpüyorum sizi, kızdırmayın beiiiiiiii

:
@sports-man
kendi adıma öcelikle teşekkürler... sonralıkla diğer bu muhabbetleri yaptığımız tüm arkadaşlara teşekkürler... cidden çok eğledim.
bu geziyi bize duyurup toparladığınız için ayrıca size çok teşekkür ederiz mert bey..
gezinin başı, arkası ve ortasında görev alan deneyimli arkadaşlara da teşekkürler..
herkese sonsuz teşekkürler...