Scudo Sports

'' 10 temmuz polinez normal tempo ''

Mustafa hocam,
yarın istanbul avrupa yakası critical mass organizasyonu var, 50 kişiden fazla insan olacaktır muhtemelen... facebooktan iletişime geçebilirsiniz, facebook sayfaları var.
ben akşam mail ile rahatsızlığımı bildireceğim ama bu turu uzun zamandır bekliyorum ertelemek istemiyorum.
critical masste hali hazırda bisürü bisikletli olacak zaten, zaman kısıtı açısından daha iyi olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Scudo
kudret abi karar değişikliği oldu,ben ve erkan bostancıya geliyorum haberin olsun pazar günü görüşürüz

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=86902

polinez turu ertelenmiştir....................
deniz otobüslerine bisiklet alınmamasını protesto etmeye yenikapıya gidiyorum 12 .panzer zırhlıları yenikapıyı ablukaya alacaktır...........

:Skull-175:Skull-175:Skull-175:Skull-175:Skull-175:Skull-175:Skull-175:Skull-175:Skull-175:Skull-175:Skull-175:Skull-175:Skull-175

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

saat 10.00 da yenikapıdayız...........
mustafa akman geliyorummmm

http://edu.glogster.com/media/4/32/84/12/32841214.jpg

panzerler geliyor......................

@Kudret Kurtcebe
Sabah vücudu uyandırır ayakları açarım biraz...:)

Hem güzergahı baştan sona GPS ile kayıt etmek istiyorum. Bugün bir deneme yaptım (-bknz. GPS Trackah 1.3 başlığı) fena değil. KML dosyasını bilgisayara bluetooth ile gönderiyorsun. Start-Stop arası çiziyor ve rakım farkı ve hız özeti veriyor.

Sevgiler, saygılar...

@Salih Dinçer

Kudret abi gelmiyor olsa dahi gidiyormuyuz diyosun yani?
Köpeklerle kim ilgilenecek?:)

sevgili arkadaşlar
nete şimdi girebildim
emniyetin haberi var
istanbul il emniyet müdürlüğü yakın ilgi gösterdi

ben ve oğlum
bisikletimizle orada olacağız
facebooktan çok sayıda katılımcı olacağı belirtildi
artık iptal edilemez
10 temmuzda orada olacağız
mevlananın sözü ile başlamıştım

romen diyojen ile devam edeyim
gölge etme başka ihsan istemez

ido kararı almış
uygulama pazartesi

görelim
bakalım
vs vs
zaman kaybettiren şeyler

ayrıca hemen sonuç alamayız
isteyen gelsin arkadaşlar

evet beyler polinezi isteyen gerçekleştirir bu durum önemlidir............yenikapıdayız..
saat 10.00...

arkadaşlar turu yapmak isteyen var mı?
ben bu turu yapmak istiyorum, gelmek isteyen ve özellikle rotayı bilen biri varsa haberleşelim...

@Kudret Kurtcebe

Kudrettin bey Şefimle beraber bizde Yenikapıya geliyoruz Bu İDO nun almış olduğu kararı hep birlikte protesto ediyoruz :boese157: :boese157: :boese157:

@Zafer Ünlü

valla tam zamanı 11 temmuzda uygulamaya başlayacaklar iki ay bisiklet almayacaklar ..gerçi ben kullanmıyorum deniz otobüsünü ama egoist düşünemem bana yakışmaz kullanan arkadaşlar var onlar için orda olacağım şiddetle protesto edeceğim şiddetim düdük çalmak olacak ayrıca çevik kuvvet kıyafeti olacak....

şahane fikrim var ido yenikapı iskelesinde 24 saat davul zurna çalmak ...

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

@Mehmet Ergene
Ben tura gitmek istiyorum ve güzergahımızı daha önce tecrübe etmiştim. Rıdvan arkadaşımız da aynı şekilde geçenlerde bunu yaptı. Bisikletim ancak en arkadan takip edebilecek kadar ağır (18 kg) ve zincir sorunlu. Önde hafiflerden rampa canavarı biri olursa ben arkadan o arkadaş da önden grubu bir arada tutabiliriz.

Ben yine de 08:30'da anlaştığımız yerde olup 09:00'da yola koyulacağım. Yanımda çok fazla kişi yoksa eve dönerim ve bu bizim için küçük bir antrenman olur. Olmadı Dudullu'daki Osman Gazi korusuna çıkarız çam kokusu alır döneriz.

Sevgiler, saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Rıdvan UĞUR
Salih yarın haberleşelim tekrar son duruma göre kimler gelecek kimler gelmeyecek.

@Salih Dinçer

salih bi kaç kişi gelir siz turu yapın savaş tamtamları çalıyor tabi bu savaş düdük çalma şeklinde olacak face den bayağı adam yığılır oraya 150 kişi bile yeter bunlara ki o kadar kişi gelebilir zannederim...
iyi tantana yapacağız ......mehmet gelir rıdvan gelir bi kaç arkadaş olabilirsiniz benim için polinezi alın ....

@Mehmet Ergene
Benim tüm iletişim bilgilerim www.salihdincer.com adresinde kısa özgeçmişim ile birlikte mevcuttur. Gelmekte kararsız olan son durumu benden öğrenebilir. Tabi Bostancı'ya yakın bir yerde ikamet ediyorsa son anda gruba dahil olabilir.

Darılmaca yok, protesto nasıl demokratik bir haksa vaktini yeni yerler görerek değerlendirmeyi istemek de aynı şekilde demokratik...:)

@Salih Dinçer

salih ...iki ay boyunca bisikletini koyamayacaksın deniz otobüsüne ve yalovaya geçemeyeceksin yasak sana iki ay ve biz tepkimizi koyarken sizin polinezde olmanızda bi sakınca yok merak etme kırılmaca darılmaca yok hiç kimse bi başkasını mecbur edemez zati sizin için tepki koyuyoruz

yaklaşık 2 yada 3 ay evel bir yazı yazmıştım idonun başkanıyla toplantı yaptım biz bisikletçiler için bir süprizi var diye işte o süpriz buydu :) ve artı zamlarda gelicek şehir içindede bisikleti bitirmeyi düşünüyorlar.Bu arada bir derneğimiz var dimi bizim?ben böyle bir zihniyeti protesto bile etmiyeceğim çünkü adamın sözlerini bizzat duydum,adam tam bir akpli kendini padişah sanıyor ve bisikletçiler için vapuru boş yere işgal eden solcu tipler diyor.ADamda sporcu bu arada,ama haluz muhliz türk sporu olan güreşi teşvvik ediyor ve tekvandoyu :) ben bu ülkeye olan prostestomu kış başı abd ye yerleşerek göstericem ve inanın bir daha bu topraklara adımımı bile atmıyacagım.Bu ülke bu kafa yapılaryıla dolu insanlarla doldu taştı yazıkki ne yazık

derşan bey
aynı zihniyet 1000 km bisiklet yolu yapmayı planlıyor diğer taraftan.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Geri