Scudo Sports

'' 10 temmuz polinez normal tempo ''

Scudo
SALIH BEY ARASTIRMA ICIN TESEKKURLER.Adampol den fıyat alabıldınızmı?

arkadaşlar bu menü olayına da kimler katılacağını belirtse sayıyı da belirlemiş oluruz.
poloneze gidip dinlenip hemen dönmeyeceğimize göre ben alırım o menüden :D

@Rıdvan UĞUR
:)

@tolga akan
Onlar da 25 TL ama açık büfe, ye yiğebildiğin kadar. Sanırım kahvaltı süresi de 14'de kadar uzuyordu ama emin olmak için bugün Seher hanımla konuşurum.

Açıkcası her iki yerde güzel ve belki başka güzel yerler de vardır. Hera Pansiyon daha çok otantik ve bir aile şirketi. Adampol Otel ise aquapark ve yarı olimpik havuza kadar tam donanımlı. Tabi o hizmetler ek ücrete tabi ama geceleyenler için ücretsiz. Sanırım gecelik iki kişi ücreti 250 TL idi. Tenis kortu bile var yahu çok geniş bir yer.

Bana sorarsanız Hera derdim ama fiyatı düşürmelerini rica edeceğim. Ama doymak mesele değil sanırım, önemli olan güzel vakit geçirmek...

Selam benide yazın ,hem tanışmış oluruz ,forumda yeni ama bisiklette daha eski sayılırım , 1 ay önce kartepeye cıktım ama en fazla 55 km yol yapmıştım banada tecrübe olur bu mesafe .slmlar..

Ben sabah çıkmadan ufak bir kahvaltı yapıcam zaten, kahvaltısız o kadar yolu gidemem. İkinci bir kahvaltıya da 25+kdv çok sanki.
Tabi çoğunluk yemek isterse, demokrasi gereği boynum kıldan ince.

@Ekrem Erten

Kesinlikle katılıyorum. Hem kahvaltısız o kadar yolu gitmek bünyeyi zorlar hem de bir kahvaltıya 25+KDV vermek öğrenci bütçesini zorlayabilir. Biraz daha makul fiyatlı yerler bence bulunabilir. Tabi grubun görüşüne saygı duyarız :in:

sabah kahvaltı yerine fındık fıstık şeker sucuğu falan yemek daha mantıklı olur düşüncesindeyim, mideyi doldurup pedallarken sıkıntı çekmemiş oluruz... şahsen ben öyle yapacağım. :D

@tolga önal

şimdi bostancıya gelen arkadaşlar ile ufak bi rampa alacağız bostancı sanayiye doğru yaklaşık 2 km ....
sonra toplanacağız.............
içerenköyden devam ederek orada 500 metre rampa alınacak.......ve benzincide toplanacağız.kayışdağı caddesindeki..........
ve ordan dudulluya gelirken şile otobanına giren kavşakta duracağız çünki ora
tehlikeli hepimiz orda toplanacağız ..............ve tünelin içinden geçerek köprünün altından rampayı alarak dudulluya ulaşacağız ve arkadaşları alacağız.................
evet dudullu ışıklara devam edeceğiz kavşak 600 metre sonra ve sola dönerek polinez istikametine devam edeceğiz ..........çavuşbaşından devam edeceğiz
evet 2 km lik iniş var ama sonra dönüşte orayı alacağız..............
evet camimin ordan sağa dönerek çavuşbaşı sapağına gideceğiz işte burda hatırı sayılır rampalar vardır eğimler 18 dir ..bura zorlu olacaktır ve orda çeşmede mola verilecek.........çavuşbaşı sapağından sağa dönerek polineze gideceğiz ama polineze gelirken rampalar
alınacak dik rampa bitiminde beklenecek.............
bu tur garipçeden daha zordur garipçe kolaydır çünki beşiktaş
sahilden sarıyere kadar fazla rampa yoktur ama polinez demek rampa demektir .................

liste güncelleme.............
polinez 10 temmuz .............

1- kudret
2- bahtiyar
3- sefa..........
4- kenan
5- okan
6- bugsbunny
7- göksu
8- mehmet ergene....
9- hasan derya
10- atacan
11- murat semiz....
12- bahadır gürel
13- alper benli -----dapoet.......
14 -adem sönmez.......
15- anıl...
16- erkan..
17- ozan....
18- özgür demirci.
19- onur özcan
20-evren
21-reşit.
22- rıdvan
23- dinçer...
24- salih..
25 -chari..
26- ekrem..
27- samet yavuz....
28 -tolga önal

toplanma,,,,saat 08.30 bostancı adalar iskele önü................
hareket 09.00

iç lastik pompa şart...............
ve tabi kask....

kontenjan yoktur....

85 km toplam .............bostancı polinez bostancı........

arkadaşlar bu turda birlikte pedallama esas olacak kopma olmayacaktır ,yolu bilen arkadaşlar ise özellikle uzun süren rampaların bitiminde bekleyecek, herkezin toplanması sağlanacaktır ... bu sefer düdük getireceğim, bu düdük sayesinde arkadan düdük sesi duyduğunuz an temponuzu yavaşlatacaksınız ,bunun nedeni arkanın toplanmasının sağlanmasıdır , kopma olmayacak,,,, bu turda şile prosedürü geçerli değildir önemle duyurulur ...

önemli dip not .....
benim turlarımda kişilerin hataları bende dahil isim vermeden yazılacaktır kendi öz eleştirimi burda yapacağım ,,trafikte bisiklet kullanmak hüner ister istanbul trafiğinde çok dikkat edeceğiz araçlara .......
kavşağa gelirken, eğer trafik lambası yoksa araca öncelik tanıyın ,bu ülkede bisiklete öncelik tanınmaz bunu asla unutmayın...
evet dönüşte sadece polinez çıkışında trafik olabilir çavuşbaşı sapağına kadar gideceğiz ordan sonra trafik biter tekrar trafik çekmeköye yaklaşırken artabilir dudulluda keza öyle ve bostancıya kadar trafik olacağından tabi dönüşte erenköy hizasına sokacağım herkezi ve erenköyden minibüs caddesinden ...bostancı istikametine ara yolardan trafiğin nispeten az olan yerlerinden bostancıya çıkacağız...
sabah bostancıdan dudulluya kadar trafik olmamaktadır

köpekleri bana bırakın onları severek dikkatlerini bana çekeceğim ve sizler yola devam edeceksiniz...

evet dönüşte 2 km lik dudulluya gelirkenki rampada bekleme kesinlikle olacaktır

avrupa yakadan gelenlerin mesafe katlanacak tabi ona göre hazırlıklı olsunlar yolda lastik patlamaları ,grubun toplanması ,akşam trafiği derken saat 18.30 ları buluruz ....en geç 19.00 da herkez bostancıya ulaşmış olur...

giderken kavşaklara dikkat edeceğiz trafik sabah yoktur...........
dönüşte 4 kavşakta çok dikkatli olacağız bu kavşaklara ,basarak ,herkezden önce geleceğim ve herkez sağda birerli kolda dizilecek ....düdük komutlarına lütfen uyun ....en son adamda kavşaktan geçtikten sonra bi sonraki kavşak için hazırlanın tam dört adet kavşak vardır buralara gelmeden herkezi uyaracağım..

günaydın arkadaşlar
ben yanıma 4 adet snikırs ve su artı 4 adet cevizli sucuk alacağım bu bana bütün tur boyunca yetecektir toplam 85 km boyunca evet yemek olayına isteyen katılabilir...........
sabah 4 adet yumurta ve tam yağlı peynir ile çırpılarak omlet yapılacak ve bol bol zeytin yiyin potasyum kemikleri besler kahvaltı yapmadan gelen yığılır..

Kudret abi benim pazar turu sakata girdi abi, tamda izinliyken ekstra iş çıktı başımıza :( akşam haber veririm ben abi..

Az önce Maria hanım ile görüştüm ama sunduğu hizmet kalitesi açısından bir lira bile indirim yapamazmış. Çünkü bir çok malzeme (peynirler, reçeller vb.) İskenderun'dan geleneksel tadında geliyormuş. Evet, bu bir çağdaş kültürün getirdiği bol israflı açık büfe kahvaltısından çok leziz bir köy kahvaltısına benziyor...:)

Ben de "omlet ve sosisleri menüden çıkarsak olur mu?" dedim. Eşine danıştı ve 20 TL'de olur aldı. Eğer çoğunluktan da yarın saat 09:00'a kadar onay alırsak gidelim. Bakın aramızda çoğunluğun %25'ini geçmeyecek öğrenci veya durumu müsait olmayan varsa onları aramızda kotarabiliriz. Önemli olan birlikte olmak, ayrı gayrı bizim işimiz değildir!

Bu arada Marianti Hn. p.tesi günü doğum yapacakmış. Tanışıp iyi dileklerde bulunur ve de güzel hatıra fotoğrafları çekilebiliriz. Ne dersiniz?

@dinçer karadayı

1- kudret--bostancı,,,
2- bahtiyar --alemdağ............
3- sefa..........??????????????????????
4- kenan-???????????????
5- okan -bostancı.....
6- bugsbunny-alemdağ........
7- göksu -bostancı köprü..........
8- mehmet ergene.... bostancı,,,,,,,,,
9- hasan derya --bostancı
10- atacan -alemdağ..........
11- murat semiz....alemdağ
12- bahadır gürel -bostancı
13- alper benli -----dapoet.......bostancı
14 -adem sönmez.......bostancı
15- anıl...?????????????????????
16- erkan..alemdağ...
17- ozan....bostancı
18- özgür demirci -alemdağ
19- onur özcan bostancı
20-evren bostancı
21-reşit.bostancı
22- rıdvan alemdağ..
23- salih..alemdağ
24 -chari..bostancı
25- ekrem..bostancı
26- samet yavuz....bostancı
27 -tolga önal-bostancı

sefa,anıl ve kenandan ses yok...........bostancıdan 16 kişi...........alemdağ 8 kişi.......

hareket 09.00

iç lastik pompa şart...............
ve tabi kask....

kontenjan yoktur....

85 km toplam .............bostancı polinez bostancı........

arkadaşlar bu turda birlikte pedallama esas olacak kopma olmayacaktır ,yolu bilen arkadaşlar ise özellikle uzun süren rampaların bitiminde bekleyecek, herkezin toplanması sağlanacaktır ... bu sefer düdük getireceğim, bu düdük sayesinde arkadan düdük sesi duyduğunuz an temponuzu yavaşlatacaksınız ,bunun nedeni arkanın toplanmasının sağlanmasıdır , kopma olmayacak,,,, bu turda şile prosedürü geçerli değildir önemle duyurulur ...

önemli dip not .....
benim turlarımda kişilerin hataları bende dahil isim vermeden yazılacaktır kendi öz eleştirimi burda yapacağım ,,trafikte bisiklet kullanmak hüner ister istanbul trafiğinde çok dikkat edeceğiz araçlara .......
kavşağa gelirken, eğer trafik lambası yoksa araca öncelik tanıyın ,bu ülkede bisiklete öncelik tanınmaz bunu asla unutmayın...
evet dönüşte sadece polinez çıkışında trafik olabilir çavuşbaşı sapağına kadar gideceğiz ordan sonra trafik biter tekrar trafik çekmeköye yaklaşırken artabilir dudulluda keza öyle ve bostancıya kadar trafik olacağından tabi dönüşte erenköy hizasına sokacağım herkezi ve erenköyden minibüs caddesinden ...bostancı istikametine ara yolardan trafiğin nispeten az olan yerlerinden bostancıya çıkacağız...
sabah bostancıdan dudulluya kadar trafik olmamaktadır

köpekleri bana bırakın onları severek dikkatlerini bana çekeceğim ve sizler yola devam edeceksiniz...

evet dönüşte 2 km lik dudulluya gelirkenki rampada bekleme kesinlikle olacaktır

avrupa yakadan gelenlerin mesafe katlanacak tabi ona göre hazırlıklı olsunlar yolda lastik patlamaları ,grubun toplanması ,akşam trafiği derken saat 18.30 ları buluruz ....en geç 19.00 da herkez bostancıya ulaşmış olur...

giderken kavşaklara dikkat edeceğiz trafik sabah yoktur...........
dönüşte 4 kavşakta çok dikkatli olacağız bu kavşaklara ,basarak ,herkezden önce geleceğim ve herkez sağda birerli kolda dizilecek ....düdük komutlarına lütfen uyun ....en son adamda kavşaktan geçtikten sonra bi sonraki kavşak için hazırlanın tam dört adet kavşak vardır buralara gelmeden herkezi uyaracağım..

Ben Bostancıya gelmicemki. Dudulluya gelicem. Bu arada Dudulluda toplanıp Bostancıdan gelecek ekibi bekleyeceklere ne oldu yaff

@Rıdvan UĞUR

o.k değiştirdik..
.dudulludan alemdağ caddesinden şile galibleri orda olacak bahtiyar közen bu arada bahtiyar sakın olaki bugsbunny- ogün ile basmayın bu tur şile turu değil ,sizin için zor olacak biliyorum sevgili bahtiyar ve ogün dostum ...yalnız dudulludan biliyorsanız yolu polineze kadar siz serbest sürün yani basın ,size serbest yüksek tempo ,şile turunda dönüşteki temponuz dehşetti kutlarım...
ben mecburen takım kaptanı olarak, lider demiyorum dikkat ederseniz ,grubu tutmak durumundayım ....

:in: :in: :in: :in:

http://img96.imageshack.us/img96/2389/snap20110614154756001.png

evet alemdağ ekibinin toplanma yeri..........

Herkese merhabalar;

Oncelikle tura katilmayi cok isterim. Daha once 40-50 km lik turlarim olmustu ama bu uzunlukta ilk olacak. Bugun decathlon magazasina gidip bir kac eksigimi de tamamlayacagim (yedek ic lastik, pedli tayt, alyan takimi, vs.)

Yanliz soyle bir sorum olacak. Ben Levent'ten aracimla (bisilet tasiyiciyla) bostanciya gecmek ve oradan katılmak istiyorum. Tur da neredeyse tum gun sureceginden, aracimi mumkunse ucret odemeden park edeblilecegim bir yer gerekecek. sokak aralari mi musait olur, olursa iskeleye cok mu uzak olur? Konu hakkinda bilgisi olanlar yardimlarini esirgemezlerse sevinirim.

Simdiden tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@aykut yiğitel

aykut bey..
park edecek yer bostancıya gelmeden sahil yolunda bulabilmeniz için suadiye tarafında, soldan bir yol girişi var hatta erenköy girişi var sabah oraya araç bırakabilirsiniz tabi kapı çıkış yeri olmaması ayrıca park giriş yeri olmaması lazım tabi...orada aracı bırakabilirsiniz,, bostancıda park yeri var ama ücretlidir...

1- kudret--bostancı,,,
2- bahtiyar --alemdağ............
3- sefa..........??????????????????????
4- kenan-???????????????
5- okan -bostancı.....
6- bugsbunny-alemdağ........
7- göksu -bostancı köprü..........
8- mehmet ergene.... bostancı,,,,,,,,,
9- hasan derya --bostancı
10- atacan -alemdağ..........
11- murat semiz....alemdağ
12- bahadır gürel -bostancı
13- alper benli -----dapoet.......bostancı
14 -adem sönmez.......bostancı
15- anıl...?????????????????????
16- erkan..alemdağ...
17- ozan....bostancı
18- özgür demirci -alemdağ
19- onur özcan bostancı
20-evren bostancı
21-reşit.bostancı
22- rıdvan alemdağ..
23- salih..alemdağ
24 -chari..bostancı
25- ekrem..bostancı
26- samet yavuz....bostancı
27 -tolga önal-bostancı
28- aykut yiğitel...bostancı

sefa,anıl ve kenandan ses yok...........bostancıdan 17 kişi...........alemdağ 8 kişi.......

hareket 09.00

@Kudret Kurtcebe
Eğer bir mahsuru yoksa ben Bostancı kafilesine katılmak istiyorum. Benimle iletişime geçmek isterseniz telefon numaram 555-477 29 24 şeklindedir.

Haydi gidelim ormana hey, ormanaaa....:)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Salih Dinçer

10 km pedal basacan ondan sonra bi daha aynı yolu gerisin geri gideceksen gel tabi sıkılmaz isen ...

sizleri
yenikapıya davet ediyorum
polonezköy orada duruyor
turunuza yenikapıdan başlayın

11 temmuzdan itibaren
ido
dış hatlara bisiklet almayacakmış
kararı iptal ettirmemiz lazım
bunun yolu medeni protestodur
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=86902

https://www.bisikletforum.com/showpost.php?p=1166831&postcount=12

Hz Mevlana der ki