Scudo Sports

10 km mesafe; 1 TT bisikletli VS 2 yol bisikletlisi!?

Scudo
@makaram @trainspotting35
Niye öyle diyonuz arkadaşlar. Dostumuz fotoda "skin suit" giymiş.
Herşeyin çaresi var da @Muhammet Ağrı Muhammedim o "gıdık" kafadan 50 wattını alır götürür. :krktm:
Gırgıra konu olan gıdık ahanda bu
Screenshot_20201019_095548.jpg

Resime bakarken yaptığım ekmekleri gömüyorum.Tam tersi kilo almam lazım alamıyorum.Şefim çok yiyorum günde 4500 kalori alıyorum ama metabolizmam hızlı ve hormon bozukluğum var ondan dolayı hepsi gidiyor:agla::agla:.
Rahat ol. Önceden bende öyleydim. Ye, iç, yat yoluyla zorla 70 kg olmuştum. Sonra çalışırken kafaya bir odun yedim, 54 kg'a düştüm. İlaçlar, serumlar, işsizlik derken 90 kg'a yürüdüm. Şimdi 80~85 arası geziyorum.
Şu kalan yağlardan bir kurtulsam 10 kg gider sanırım.😅

@trainspotting35 o foto 92 kilodan 79 kiloya düşme fotoğrafımdı psikolojik olarak içime çekmiş olabilirim. Birde tarihe bakarsanız mayıs ayı fotosu ramazanın hemen sonrası son 7 gün açlık orucu yapmıştım. Heyhat gerçeklere dönünce o 7 gün açlığın tüm kazanımlarını kaybettim temmuz ayında 117 Km lik bir solo tur attım o gün yeni kazanmış olduğum tüm iyi alışkanlıklarımın sonu oldu. Şekerli gıdalar tükettim arkadaşlar" ve içimde uyuyan canavar canlandı şuan tekrar 84 kiloya çıktım. 😱

Not bu yıl bitmeden bir 7 ya da 10 günlük daha açlık orucu yapmayı düşünüyorum resmen fabrika ayarlarına döndürüyor insanı

• Beğen
Tepkiler: Daytona
Rahat ol. Önceden bende öyleydim. Ye, iç, yat yoluyla zorla 70 kg olmuştum. Sonra çalışırken kafaya bir odun yedim, 54 kg'a düştüm. İlaçlar, serumlar, işsizlik derken 90 kg'a yürüdüm. Şimdi 80~85 arası geziyorum.
Şu kalan yağlardan bir kurtulsam 10 kg gider sanırım.😅
Yok doktorla konuştum hormansal bozukluktan dolayı çok fazla yemem gerekiyor ve çok hareket etmem gerekiyor.Yoksa organlarımı yavaş yavaş zehirliyor hormonsal dengesizliğim.Çalışmaları bozuluyor.Kalbim evde otururken 120-130 arası atıyor sen düşün.Acilen 82 kiloya çıkmam lazım 72 kiloyum.Vücudum atletik ama dediğim gibi yemek yemek beni bitiriyor hem cüzdanı hem de ruhumu.

@hamlet2006 @Muhammet Ağrı @trainspotting35

GCN in yaptığı gibi " bilim yerleştirmeli " video gibi olmasa da Remi nin yaptığı bu organize şakaya ne dersiniz ? Sanki daha fazla emek var gibi .

Bana Roubaix'de yapmışlardı böyle bir şey.
Rugby oynayanlar vardı. Bende bir tur döneyim dedim. Tribünlerin önünden geçerken, -ki hızlı da geçmiyordum. Tezahürat, bağrışlar, düdükler, alkışlar derken beni kafa direk saha içine döndü.
Karşılaşmada heyecanlı bir an sandım. Oyuncular kendi havasında.🤔
Tekrar tribünlere döndüm, millet beni alkışlıyor.🤣
Utandım ya la.☺😄😅

@Muhammet Ağrı böyle eziyetten gururu oksanmayacak bisikletci ( hatta genel anlamda sporcu diyelim ) yoktur sanırım.
-Yarış nasıl geçti ? Duygularınız nelerdir ?
- Son yokuş çok zordu ama tempomu düşürmedim. Çok çalışmıştım ve beni hep destekleyen karıma teşekkür ediyorum. ADRIIAANNNNNNN!!!!!! 😂🤣🤣😄

@Süper Dede yok alınmadım, yanlış anlamayın. İyiyim ben iyiyim, öyleyim, öyleyimdir...
Heralde, galüba, sanursam.😅

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
  • Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Rövanşı gelmiş...
1 tt vs 3 yol bisikleti...
spoiler olmasın, izleyin...

Güç değerlerini paylaşmadılar ama Simon'ın ortalama gücünün yol bisikleti sürenlerinkinden düşük olduğunu tahmin ediyorum.

3. Video için tahminlerim:
-5'e 1; TT bisikleti çok az bir farkla kazanacak
-7'ye 1; yol bisikleti grubu kazanacak.

Geri