trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.713
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Aynen onu diyecektim

Rahat ol. Önceden bende öyleydim. Ye, iç, yat yoluyla zorla 70 kg olmuştum. Sonra çalışırken kafaya bir odun yedim, 54 kg'a düştüm. İlaçlar, serumlar, işsizlik derken 90 kg'a yürüdüm. Şimdi 80~85 arası geziyorum.Resime bakarken yaptığım ekmekleri gömüyorum.Tam tersi kilo almam lazım alamıyorum.Şefim çok yiyorum günde 4500 kalori alıyorum ama metabolizmam hızlı ve hormon bozukluğum var ondan dolayı hepsi gidiyor.
Yok doktorla konuştum hormansal bozukluktan dolayı çok fazla yemem gerekiyor ve çok hareket etmem gerekiyor.Yoksa organlarımı yavaş yavaş zehirliyor hormonsal dengesizliğim.Çalışmaları bozuluyor.Kalbim evde otururken 120-130 arası atıyor sen düşün.Acilen 82 kiloya çıkmam lazım 72 kiloyum.Vücudum atletik ama dediğim gibi yemek yemek beni bitiriyor hem cüzdanı hem de ruhumu.Rahat ol. Önceden bende öyleydim. Ye, iç, yat yoluyla zorla 70 kg olmuştum. Sonra çalışırken kafaya bir odun yedim, 54 kg'a düştüm. İlaçlar, serumlar, işsizlik derken 90 kg'a yürüdüm. Şimdi 80~85 arası geziyorum.
Şu kalan yağlardan bir kurtulsam 10 kg gider sanırım.😅
Bana Roubaix'de yapmışlardı böyle bir şey.@hamlet2006 @Muhammet Ağrı @trainspotting35
GCN in yaptığı gibi " bilim yerleştirmeli " video gibi olmasa da Remi nin yaptığı bu organize şakaya ne dersiniz ? Sanki daha fazla emek var gibi .
İki yıl önce, dizim sakatlandıktan sonra 😁ADRIIAANNNNNNN!!!!!!
Birincisi cok tuttu sanırım.🤣Rövanşı gelmiş...
1 tt vs 3 yol bisikleti...
spoiler olmasın, izleyin...
Güç değerlerini paylaşmadılar ama Simon'ın ortalama gücünün yol bisikleti sürenlerinkinden düşük olduğunu tahmin ediyorum.Rövanşı gelmiş...
1 tt vs 3 yol bisikleti...
spoiler olmasın, izleyin...