@ndhakara
Benim agzimdan bir kere laf çıkınca cikmistir iş bitmiştir 9 yıllık tecrübenin getirdiği bumu yani ,
Sağlıklı sonuç alınmıyor ha ben oylede sert değilim bak face 'e ne yazdım,ama bu olay bardağı taşırdı,buradan yineliyorum yukarda şartları yazdım bu şartlara uyulur ise ne ala
@ceycey84
Eyvallah kanki dostum ...valla şartlar şu olmalı
1- cip olacak
2 - 66 km toplam
3 - güreşen heykellerden çıkış finiste aynı yer
4 - dönüşe 3 km uyarı levhası
5 - her kavşakta görevli
Bu arada benim km saptama yapamadı 3 km hata payı yaptı bu da başka bir gerçek benim km 'de 38,2 yazıyor idi ,önümde sürücü göremedim bana oyun oynadı km sayacı,
@ceycey84
Mutlu ercevik hocayı bu forum ya tanıyor ya da tanımıyor organize etti tekirdağ sarkoy yarışını,
3 yarışta vardım 3 'ünde mükemmellik vardı,Gran fondo 2016
Ve 2017 ve de en baba yarış tekirdağ uçmak dere şarkoy,
Hepsinde çip vardı sonuçlarda aksama asla olmadı
@ndhakara
Ikram meselesi değil işın güvenlik boyutu,
Dün dönüşte bazı yarışcilarin karşı yolda araçlar arasında kaldığını gördüm,bir kişiye bir gün araba çarpacak bu organizasyon tehlikeye girecek,bakın öyle kolay iş değil bisiklet yarışları düzenlemek,bu işin ustası aynen Veloturk 'dür'
Ayrıca Veloturk 'ün avukatı değilim,9 yılda gelinen nokta daha hala emniyet sağlanamamış ve sonuçlar saptanamamis,bu can alıcı bir gerçektir
Kimse yanlış anlamasın ben aynen mükemmellikten yanayım mükemmelik yukarda şartlarda yazıldı
Ha uyulur ise ne ala ha uyulmazsa her sene yanlış sonuçlar yazılır cizilir
Emniyet sağlanmaz ise aynen biride hakkın rahmetine kavuşur
Ben uyumuyorum
Uyuyanlar uyansin
@ceycey84
O değilde ne yapayım km 'sayacını kırıp balkondan aşağıya atayım bari,,

Bu arada sonuçlar duruyor gene kaldirilmamis,senin ismin neydi ceycey bende bakayım bahattin sürek diskalifiye olmuş gene valla adam ya kızacak ya da kizmayacak ne oldugunu anca bahattin bey bilir tabi stravasi varsa anlaşıldı millet bundan sonra strava getirsin,valla en doğrusunu georgi shengarov yapıyor bana cebinden stravasinı gösterdi valla helal olsun 76.6 km ve 2 saat 15 dakika 61 yaşa göre acaip bir adam elini sıktım birde hemen yanında olan
jordaninda ne adamlar var yahu
Dehşet tabi

Haha kendime bir adet cezayı keseyim burada ,el elden üstündür,
Ben 70 km 'de 2 saat 50 dakika hata payı 6 km düşeceğiz
6 km gitmedim,km gerçek 70 -6 ,
64 km
2 saat 50 dakika
Çok sert rüzgar
Rezalet .
Tabi ilk çıkış fena idi ın çık dönüştede ın çık esasında zor sayılır tabi tekirdağ sarkoy kadar değil,
Georgiye yetişmek imkansız jordanada ,,