Scudo Sports

10. Edirne Cumhuriyet Kupası bisiklet yol yarışı (ücretsiz)

Hava ve yarış güzeldi ancak ben bitiremedim, zincir kırıldı 41km'de :/ Sonrasında süpürgede varış ardından eve kaçış. Detaylı yazacak arkadaşları ben de bekliyorum.

Scudo
@ndhakara
Geçmiş olsun büyük talihsizlik böyle bi günde ama olsun katılabilmişsiniz yine de. Bu aralar çok sık karşılaşıyorum bu zincir kopmasıyla power linkten mi kırıldı nasıl oldu?

@karanbatu yok diğer baklalardan birinden gitti

@Wasabie
Sazlıdere yokuşunda birilerine rüzgardan korunun diyerek devam ediyordu ama orada bile sanırım hedeflediği temponun gerisindeydi. Benim zincir ilk sinyalleri vermeye başladığında tempoyu düşürmüştüm ona rağman abiyi geride bıraktım ama cidden iyi rüzgar vardı.

Bir de yarışa değil de katılan bir gruba eleştirim olacak; startta herkes sıraya girmiş çıkışı beklerken sağdaki boş yoldan öne doğru fırlayan af edersiniz dallamalara sormak istiyorum yarışı aldınız mı?

@Wasabie @Çağatay Çağatay tebrik ederim gerçekten çok güzel bir organizasyondu. Ne su ne yol güvenliği konusunda bence hiç bir sıkıntı yoktu umarım seneye de böyle devam eder de ben de kazasız belasız bitirebilirim :)

rüzgardan dayak yedik resmen böyle bir şey olamaz... dereceler açıklandı mı facede göremedim?

fotoları görelim artık birde malum kişinin derecesini merak ediyorum hahaha:koptum:

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Wasabie ali senin yüzünden oldu hahaha yalnış yerden girdik 70 km 2 saat 50 dakikà hahaha hiç güleceğim yoktu şaka tabi senin suçun yok kimse uyarmado mehmet sunuyu çok fena carpArım faxla konusmaşın malum sahis kendisı ağzını toplasın boşuna banlamadim

Bahtiyar in hesabindn yaziyorum

Araçtayiz

Burdan tahmin doğru ciki Georgi ile tanistim 76 km 2 saat 15 dakika

Ikinci Jordan tanistim üçüncü bahattin surek tebrikler 3 unculuk kaçtı hata benim yüzünden oldu bu benim hatam seneye telafi ederiz etap tecrubesizligi

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Serkan Mıstinoğlu
Uuvvv hemde ne biçim dönüşte kontrol kaybedildi az kalsın gumleyecektim

@Wasabie

Az kalsın oda olacak idi ali kusursuz oldu herşey tek hatayı ben yaptım malesef

@bahtiyar közen
@ndhakara

Sadece omu ilk gidişte eğimde bir arkadaşı çektim kilolu idi

Bir başka arkadaşıda çektim hoşuma giden ayni arkadaş yarış sonu bana tesekkur etti

@ndhakara

Ciddi rüzgar vardı ilk 38 sonuna gelirken tempo iyi idi ama dönüşte rüzgar hızını artirdi eğimde 11 km ye düştüm çok sertti rüzgar yalnız edirneye yaklaşınca azaldı bir arkadaş ile ikili yaptık 33 km ,yi korudum son finiste eğim gerçekten yorulanlar için yıldırıcı idi tek sorun sert rüzgar idi seneye bir daha rüzgar olur ise geleceğim bu sefer hata yok

@Kudret Kurtcebe yok ben değilim, yokuşta hatunlara lodos var birbirinizi koruyun derken hemen ardındaydım.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@mehmetsunu
Siz katıldınız mı yarışa acaba ?

@Kudret Kurtcebe abi rahat ol o rüzgar hep var. Bu yaz Gelibolu dönüşü iyice tanışmıştım kendisi ile :)

Yanlış loptan döndüm

70 km
2 saat 50 dakika sert rüzgar ile bogusuldu
24.7 ortalama

Yanlış loptan döndüm

70 km
2 saat 50 dakika sert rüzgar ile bogusuldu
24.7 ortalama

@ndhakara

Yok zati sizin için demedim
Orada çaprazlama yapılsa idi iyi olacaktı lodosa karşı

@ndhakara

Geçen sene georgi aynı etapta 35 üstü yaparken kendisi ile bugün tanıştım aynen stravasini gösterdi 76 ,6 km
2 saat 15 dakika dehşet tabi yaşı 61 ne yazıkki turkce bilmiyor ingilizcede yarim.ortalaması bu gün fark etti
34 yaptı yani fark etti.rüzgar faktörü

@ndhakara

valla rüzgar sıkıntı kuvvet lazım senin kuvvetini emer

Bahattin sürek ummadık taş baş yarar misali çok sağlam bir dayanıklılık göstermiştir kendisini forum nezdinde tebrik ederim 1952 doğumlu rüştünü aynen ispat etmiştir

Bu seneki yarışta ellerinde zincir ile dolaşan ne kadar kişi vardı şaşırdım enteresan

@Serkan Mıstınoğlu

Serkan burada bir olayı aydınlatalim,şimdi hataya düştüm lopları karıştırdım,jandarma uyarmadı ama en azından burdan değil 3 km aşağıdan diyebilirdi ,jandarmada bilmeyebilir gerçi
Ya da görevli olacak idi,hadi onu geçtim son 3 km kala dönüşe bir ok ile uyarı yapılabilirdi altına dönüş 3 km yazılırdı
seneye başka biri aynı yerde hataya düşebilir
Genelinde yarış iyi idi organizasyon açısından ,ufak tefek pürüzler halledilir ise sorun olmaz

Yarışın başlangıcında sıraya girmeyip sağdan kaçak yapanlara ve naturel start bitiminden sonra yavaaaş diye bağırıp kendileri kaçan arkadaşlara selamlarımı iletiyorum. Yarışmayı organize eden ekibe ise sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten çok başarılı hatasız bir organizasyon oldu, tebrikler...

Not: Seneye rüzgara karşı bir önlem alacağınızı biliyorum :D

Çıkışta 640 kişi yığıldı,1006 kişiden 640 kişi vardı,anons ile en yaşlı sürücü kerem yelkenci için alkış koptu,
Dar bir caddeden çıktık,temennim şudur etap aynen güreşçi heykellerin oradan alınıp 38 km gidiş ve gene heykelin orda bitirilmesi böylelikle dar yerde sıkışmayiz,
Nitekim binemedik çıkışta sağ ayak kilitli pedaldan çıktı uyarı yapıldı ilk 4,5 km 25 km hız olacak idi buna uyulmadi,
Yarışın başladığı yerde süratli olanlar önden kopartti,
Onlara yetişmeye çalışanlar ise bayağı ter döktüler,egimlerde kopmalar oldu burada çapraz yapan hiç yoktu ,herkes ferdi çıkmaya çalışıyordu karışık düzensiz bir sürü grup vardı,yan yolda ön gruptan kopmuş 4 kişi gördüm bunlar tren gibi dizilmislerdi ama neden yolun tam solundaki bariyere paraleldiler,nitekim bunu anlamak için yolun dönüş kısmında soldaki bariyere paralel sürdüm biraz sanki rüzgarı kesiyordu,gidişte çok şiddetli olmayan rüzgar dönüşte eğimde canavara dönüştü,yanımdan 4 lü 3 lü ikili gruplar geçti gene düzensiz gruplar halinde idiler kafa karışıklığı yüzünden yanlış loptan dönmüş idim,etap asfalt açısından on numara idi ,tam dönüşte inerken bir ara şiddetli rüzgar bisikleti müthiş sarstı kontrolü zor sağladım,açıkça dönüşte kendi tempoma uygun mastır yoktu olanlar zati 3 kişi onlar koparttilar,tek kalınca rüzgarda sert olunca iş zora bindi,
Lastiği patlayanlar vardı gidişte genç bir arkadaş rüzgarın ani patlaması ile dengesini kaybetti ve yere kapaklandi,olay tam önümde oldu

@Kudret Kurtcebe
benim de anlam veremediğim bir şekilde bir türlü düzenli gruplar oluşmadı herkes tek yarıştı resmen

Geri