@Ozan Güner
ozan benim iyileşmem en az iki ay sürer bu köprücük kemiği hassas bi durum ....zati doktorun bana dediğide şu artık 100 km lerin üstüne çıkma dedi uzun bi müddet bir yıl ben atık 50-60 km lerde kalacağım köprücük kemiği tam bir yıl sonra eski kuvvetine ulaşır işi sağlama almak lazım 2013 lerin sonuna kadar ben artık lay lom lom cu olurum bu sakatlık dolayısı ile ,zati 2008 den beri yetti gayri devirdiğimiz zor etaplar artık bundan sonra zor etaplardan emekli oluyorum ...yeni güzergahları anadolu performansa yazarım, tabi topiğin başlığına ters bi durum oluştu ama yapılacak bi şey yok cahilce spor olmaz bu kaza artık beni son derece temkinli yaptı , genç değiliz kemikler genç bi insanın kemikleri değil..bir yıl uzun bi zaman, bıçkıdere uzun zaman artık olmaz ve şile de ..olacak güzergah için polinez bile zor benim için senin anlayacağın ben evden aşağı sahile takılacağım caddebostan fenerbahçe arasında olurum .....tabi 2 ay sonra o da eylülde seleye geçerim...60 km ye ise ekimde geçerim başıbüyük -kayış dağı rampaları...