Scudo Sports

'' 1 temmuz şile-200 -şile benzinciye kadar durmak yok...''

Scudo
@bahtiyar közen

valla murat dostumuzu bekliyoruzda trafiği ayarlaması lazım .....esasında tavşanlıya kaçamak yapsa çok iyi olacak bu beşli iyi yahu....

1 temmuz pazar günü rüzgar 35 km lerde ve poyraz -doğu ,gidişte zorlayacak dönüşte arkadan ve bazende yandan vuracak .......bu gün 50 km de esti rüzgar ,bi anormal fırtına var biz bunlara alışığız ,yeterki yağmur yağmasın bütün kış bu yağmur bizi evlere tıkdı ,acısını rüzgardan ve sıcak havalardan alacağız .....

kışın çok yattık acısını sıcak havadan çıkartacağız abi

@bahtiyar közen

hemi de nasıl,, durmayacağız tozu dumana katacağız....bu arada bu ramazan ayı dolayısıyle dinlenme periyodu yaparız ben pek zannetmiyorum epey zamandan beri durma olmadı, bir ay gene kısa mesafelerde olaylar yapılırsa ferdi olarak çözüm olur 19 ağustos sonrası, ağustos ayı sonunda bi ağır olay gündeme gelir
topiği buraya açarız hazır olanlar gelir ,anadolu yakada sıkı yerler var yeterki millet hazır olsun ...eylülde bi sıkı olay daha, ekimde bir tane daha ,der ,ondan sonra bakarız bu kış bize neyler...

şile- liste güncelleme..

1- kudret
2- bahtiyar
3- erkan
4- ogün

a - grup......

b grup sadece ozan saat 07.00 de dudullu hareket ...................

molalar..

1- şile benzinci..
2- bıçkıdere..
3- formula kasap
4- aydos semaver .................

a -grup hızlı olur....

aydosta semaver güzel oluyor yorgunluk atılıyor

ekip bu konuyu 248 kişi takip etmiş..............şileye sadece 4 adam var performanscı sadece istanbulda biz oluyoruz galba bu forumda başkada yok anlaşılan ...neyse yolumuza devam bu arada 28 ekime kartepe oteli açtım burda ,,,herkeze açık olacak araç olacak aracı olanlar elbet çıkacak..bakalım 4 ay var daha...

bak yakaladım valla aşağıda..;) yılmaz ,osman batuhan ve burak ,ekrem erten adem dualı ve emir tetiklitop nerdesiniz bıraktınız beni öksüz kaldık burda....

yalnız sözüm meclisten dışarı evren tuğutlu yener er ve ali emre akcan ziyaret etmişler teşekkür ederim sıkı adamlardır...

bu sevgili ido müdürü gelsinde şile karayolundan bisiklete ücret alsın ...

etaplar anadolu yaka
1- bıçkıdere 160 km ye denk
2- şile .......dönüş eski şile yolu 180 km ye denk......

eskihisar feribot hattı boykot edilecek tarafım tarafından zati pendik feribot hattını kullanmıyordum dernek ağır çalışıyor ve bizim taleplerimize cevap vermiyor makul ücret 1.5 liradır feribotlarda ,hızlı tren devreye girince acaba bisiklete yer olacakmı şüpheliyim ......bisiklete düşman gözüyle bakan onu aşalayan her türlü zihniyetlere savaş açılmalı...

şile- liste güncelleme..

1- kudret
2- bahtiyar
3- erkan
4- ogün

a - grup......

b grup sadece ozan saat 07.00 de dudullu hareket ...................

molalar..

1- şile benzinci..
2- bıçkıdere..
3- formula kasap
4- aydos semaver .................

a -grup hızlı olur....

haftaya şiledeyiz kudret abi buhafta sen kartepe yaptın bende sahildeyim

kudret abi şileye hazırlanıyorum bende hafta içi iş çıkışı saat 20:00 beylerbeyi yada çengelköy yokuşlarında olacağım kendimi geliştireyim

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@bahtiyar közen

yav arkadaş topçulardan sonra ilk 20 km normal tempoda gittik ama jeli çakınca ben resmen uçtum gölcüğe gelirken o rampaları uçarak çıktım ..bu power gel bar 60 ıncı km den sonra beni resmen fişekliyor devam ettim ta kullar camisine kadar bastım orayıda buldum ve çok bekledim orda ne gelen var ne giden sonra bi güzel haşlanmış kıyma ile patatesi götürdüm dönüşe geçtim berkayı belki bulurum diye bence farklı yoldan çıktı o neyse kartepe otele varmış 18 km rampa çıkmışta benim dönüşüm epey geç olacaktı arkadaşları ile kartepede buluştu herhalde onlarda araç var idi.. şimdi açıkçası sahada iş belli olmuyor herkezin teknik donanımı aynı olmayabilir kartepe gerçekten sıkı bir performans yeridir gidişi ve dönüşü yapacak adam yoktur aytekin erzan yapar niye adam çok çalıştı ondaki kuvvet hiç kimsede yok allah ona öyle bi güç vermişki bitmiyor adam, yaş 35 lerde dahada basar aytek ...bu istanbul camiasının en manyak kartepe fatihi 300 km ile rekor onda bu rekoru hiç kimse bu forumda kıramadı....şimdi ne yapıyor bilmiyorum ama bi kere adam rekoru kırdı kartepe bonservislerim 12 mayıs 2009 da başlar ama arada hep tren var idi....esas zor olanları yaptık daha sonra, ekipte aytekin onur berberci vardı kasımda gitmiştik gebzeye kadar tren ile sonra ordan 63 km bastık suadiyeden çıkarak hemde 1640 a çıktık dönüş maşukiye ve tren oldu 109 km de bitirdik işi.30 ağustos 2009 da en manyak kartepe turu saat 04.30 da bostancıdan başladı ve maşukiyeye kadar basıldı 3 kişi telef oldu 8 kişi zirveyi aldı,ben aytek, volkan, ali emre ,suha ,evren ,harun ,ve koray trenle döndüm 150 km de kaldım 270 i deviren aytek evren,,volki,ali emre,suha ve harun idi...hemde altlarımızda 26 jant var idi...gene gebzeden bastık ben volki aytek suadiyeden çıktık dönüş maşukiye tren oldu....bunlar en zor kartepe turları idi...

@Erkan Közen

erkan şile toplam 142 km rampalarile 180 e dayanır ......ulupeliti hatırla eski şile yolu adam orda çarpılır...evet hafta içi ayar çek derim..

anadolu performans.......

şile 180 e denk.....

a grup tempo hızlı...................saat 07.00 çıkış dudullu...şile benzinci 43 km yazıyor......ama 7 adet uzun etkili rampa var eğimler 6-7 arası bazı yerde 8 eğim.....ömerli iniş 5 km çok sıkı bi iniş.......43 km yi kaç saatte alacağız bakalım .......soner genç dostum 28 ile 1 saat 30 dakikada almıştı tempo 33 iyi bi skor idi.....şimdi soner askerde onun anısına yapalım bir de aytekin erzanın anısına yapalım bu olayı.....

a grubun babaları..

1- kudret
2- bahtiyar
3- erkan
4- ogün ..

murat ayar çekerse seviniriz......

molalar
1- şile benzinci
2- bıçkıdere
3- formula kasap
4- aydos semaver keyfi...

ve temden devam....ideal tepe sapakta ayrılma..

b-grup ozan var sadece ondanda ses yok bir haftası kaldı ne yapacak bilmiyorum yollarda yalnız kalacak......

anadolu performans......

tüzük......

biz kimiz......biz alaylıyız biz mektepli değiliz..

biz bi araya gelmiş gönüllü pedal emekçileriz....bizim derdimiz şan ,şöhret ödül ,yok takım kurmak ,falanca profesyonel lisans almak değildir biz çalışırız biz idealistiz adımız sadece anadolu performanstır, grup adımıza yazılmış formalarımız yoktur ...biz farklı düşünürüz biz yarışlara sıcak bakmayız biz bisiklet yarışlarının paraya dökülmesinede karşıyız isterse bu dünya genelinde olsun spor halka mal olmuştur herkez spor yapacak ...bu sporu yaparken eksik bilgilerimiz var idi ama hataları sahada yaparak öğrendik yalnış besleniyor idik bu konuda bizi aydınlatan doçent doktor ahmet aydın değerli dostumuza teşekkürlerimi iletirim ..evet öğreneceğiz nasıl besleneceğimizi..sürat yaptığımız için ekipte herkez kask kullanmaktadır ....antreman anlayışımız, herkez sorumlulukları ile başbaşadır tura başlamadan bir saat öncesinden kahvaltı yaparız biz asla tur esnasında kahvaltı yapmayız ara öğün alırız ama bunlar lokantaya gidip sucuk et yemek değildir...enerji barları bende tek adeti faydalı olmuştur protein barları mevcuttur .........az miktar haşlanmış kıyma faydalıdır, bi adet haşlanmış patates...kızılayın maden suyu ve muz ,kuru üzüm az miktarda aşırı şeker içeren mamüller ağır turlarda adamı keser ....hafta içinden protein yükleniriz ..doğru beslendiğimiz içinde asla ekip antreman sırasında yıkılmamıştır ne bahtiyar ne erkan ne de ogün ....asla yıkılmadılar ogün yanında hep kuru kayısı kuru incir taşır fıstık, fındıkta ve bademde faydalıdır ......
amaç doğru beslenme idi ve biz bunu hep başardık erken yattık erken kalktık aşırı bira içerek midemizi şişirmedik bizim ne alkolle ne de sigara ile işimiz olur bu ekip ne sigara içer ne de alkol alır ....
evet bizler gönüllüyüz sağlımız için ...adam gibi yaşarız adam gibi sürat yaparız biz buyuz.....

anadolu performans......

ısı pazar 25 derecede rüzgar hızlı 20 km den 35 e çıkıyor kuzey doğu bu da şu demek giderken tutacak duvar olacak partnerler birbirinin rüzgarında giderse sorun olmaz saat 07.00 de ben ogün bahtiyar ve erkan birlikte ip gibi gideriz birbirimizin rüzgarında yalnız ben biliyorsunuz inişlerde kesik kesik frenleme yaparım özellikle ömerli inişi 5 km boyunca orda 44 km hızla ineceğim ekip hızlı iner sonra sizi yakalarım ......43 km tutuyor şile benzinci...ilk 43 km mola yok .....bu da en çok 2 saat sele üstünde makara yapmak demektir..bizler azınlık adamlarız bu istanbulda eurosportta adamlar çok daha kolay iş yapıyorlar 140 kişi birbirinin rüzgarında gidiyor önden kopan çaylaklar birinci bile olamıyor gerçi anadolu performans yarışlara sıcak bakmaz bizim felsefemiz kendimiz ile yarışmaktır biz kendimiz ile yarışırız ekip birbiri ile asla yarışmaz...
şile benzinciden sonra 140 km ye yakın bir yol kalıyor özellikle ulupelit rampaları sıcak normal ölçüde 4 mola dedik mola noktalarında beraber olacağız bıçkıderede yüksel ağbeyi belki görürüz.....bıçkıdereden sonra gelen rampalar gene bizi bekleyecek ...formula kasap a kadar devam bu sefer göçbeyliyi geçeceğiz yalnız su için mola olur bu da kısa olur çeşmeler var çeşme olmayan yerde bakkaldan alırız muz alırız manavdanda göçbeylide hiç yok bıçkıderede de muz yok aydosa gelirken muz var bakkalda ....bu ct dehşet su kaybettim çok sıcak oldu bu arada krem alacağım kolları korumak lazım ....
ct günü km nin kordonu koptu nasıl koptu anlamadım zati 28 göre değerleri vermiyor idi km yok bende cebimde taşıyacağım sadece saate bakarım km hesaplarını goggle maptan yapıyorum doğru sonuçlar veriyor..

aşağıdaki 266 kişiden anadolu performansın antremanlarına gelenler ..

1- adem dualı
2- ekrem erten
3- osman batuhan kuçak
4- burak duel
5- yılmaz kaynak
6- emir tetiklitop
7- kubilay özgüç

kendilerine teşekkür ederim tekrar beraber olmak dileği ile bu arkadaşlar ile ekip çalışmaları yapmıştık özellikle kurt doğmuş offroadunda ......kubilay ile polinezde beraber olmuştuk ama kendi hatalarını kendisi gördü kubilayın ferdi çalışmalar yapması gerekecek..

diğer sıkı basan dostlar volkan akboga çağatay çimşit yol bisikletinde ve ali emre yol bisikletinde onların burda varlığını görmek beni sevindirmektedir....

veeeee ozan güner nerdesin..........

Burdayım kudret abi , 1 temmuzda yanınızdayım da b grubunda benden başka kimse yok mu yav :S Bu saydığın arkadaşlardan gelen olsa tek başıma kalmayayım

kudret abi gelmeyen olabilir sağlık olsun bizde 4 kişi gideriz şileye

Geri