@bahtiyar közen
yav arkadaş topçulardan sonra ilk 20 km normal tempoda gittik ama jeli çakınca ben resmen uçtum gölcüğe gelirken o rampaları uçarak çıktım ..bu power gel bar 60 ıncı km den sonra beni resmen fişekliyor devam ettim ta kullar camisine kadar bastım orayıda buldum ve çok bekledim orda ne gelen var ne giden sonra bi güzel haşlanmış kıyma ile patatesi götürdüm dönüşe geçtim berkayı belki bulurum diye bence farklı yoldan çıktı o neyse kartepe otele varmış 18 km rampa çıkmışta benim dönüşüm epey geç olacaktı arkadaşları ile kartepede buluştu herhalde onlarda araç var idi.. şimdi açıkçası sahada iş belli olmuyor herkezin teknik donanımı aynı olmayabilir kartepe gerçekten sıkı bir performans yeridir gidişi ve dönüşü yapacak adam yoktur aytekin erzan yapar niye adam çok çalıştı ondaki kuvvet hiç kimsede yok allah ona öyle bi güç vermişki bitmiyor adam, yaş 35 lerde dahada basar aytek ...bu istanbul camiasının en manyak kartepe fatihi 300 km ile rekor onda bu rekoru hiç kimse bu forumda kıramadı....şimdi ne yapıyor bilmiyorum ama bi kere adam rekoru kırdı kartepe bonservislerim 12 mayıs 2009 da başlar ama arada hep tren var idi....esas zor olanları yaptık daha sonra, ekipte aytekin onur berberci vardı kasımda gitmiştik gebzeye kadar tren ile sonra ordan 63 km bastık suadiyeden çıkarak hemde 1640 a çıktık dönüş maşukiye ve tren oldu 109 km de bitirdik işi.30 ağustos 2009 da en manyak kartepe turu saat 04.30 da bostancıdan başladı ve maşukiyeye kadar basıldı 3 kişi telef oldu 8 kişi zirveyi aldı,ben aytek, volkan, ali emre ,suha ,evren ,harun ,ve koray trenle döndüm 150 km de kaldım 270 i deviren aytek evren,,volki,ali emre,suha ve harun idi...hemde altlarımızda 26 jant var idi...gene gebzeden bastık ben volki aytek suadiyeden çıktık dönüş maşukiye tren oldu....bunlar en zor kartepe turları idi...