Scudo Sports

1. Geleneksel mario kaldato biskelet toplama denemesi

@SOZUAK evet abi oldugu kadar iste . ilk denemem sonucta

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Yeterli edavatim yok abi. Bide is garanti olsun isterim ben yapi olarak. Yaninda bulunacam toplanirken beraber toplucaz. Usta yabanci degil hem mahalleden komsum hemde amcamin haci arkadasi birde bursada ustune yok adamin

2016-08-12_01-10-54_HDR.jpg Vernik sıçrar ince ince
Apgereytçinin ne bileyim Restorasyoncunun hali nice
Benim meskenimmmmmm
Dağlardir dağlarrrrr
Yollardir yolllaaaarrr

:D
Vernik atildi hayirlisiyla
Artik bunaldim ve bu sayfayi kapatip nasipse inşaAllah haftaya toplamaya geciyorum

• Beğen
@1dost lansmanda kolamiz migrostan ehehe :D

https://i.hizliresim.com/6mYrVP.jpg

2016-08-12_01-09-27_HDR.jpg

Arkadaşlarla harika bi restoranda aksam yemeği selfisi yejsjsjsiw7wjejsksks :D Şaka lan korkmayin hesabim çalinmadi eheheh :D Kadroyla olan isim.bitti şukur bir hatira resmi çekineyim dedim toplama öncesi :D

2016-08-12_23-04-34_HDR.jpg 81758 dosyayı görüntüle

2016-08-13_01-12-54_HDR.jpg

Abi bence gayet iyi duruyor birde hayırlısıyla toplanmış halini goreydik

Hatta birkaç gün ses gelmeyince vaz geçtiğini dusunmustum artık.. mopassant tarzı hikaye gibi sonunu okuyucuya bırakıp bitirirler ya nefret ederim..
Hikayenin en önemli yerini yazmak zor gelmiş tarz uretmis adamlar. Bir an öyle olacağını sandım çok uzulduydum merakla toplu halde bir bisiklet bekliyoruz sizden :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Haftaya nasjose ic dis lastikleri ve bj kac ufak tefek eksigi tamamlayip insaAllah topluyorum.. Ve bu hikaye.Allah nasip kismet ederse mutlu sonla bitsin istiyorum.
"Kül kedisi Lord jedaya karşi vol 2 "

@starbuck Estafurullah abicim ne demek o sizin muhtesemliginizin.kucuk bi yansimasi. Saygilar

• Beğen
Abi sabrınızın emeğinizin karşılığı keyifle pedallayın inşallah. Bende inkayalım bu arada

• Beğen
@ebaklaci
merhaba güzel kardeşim . İyi dileklerine çok teşekur ederim. Fakat bü cümlenizi anlamadım acıklar mısınız acaba rica etsem

tabii abi hemen açıklıyım istanbulda yaşıyorum ama aslen çekirgeden uludağa çıkarken inkaya köyü vardır ( tarihi çınarın olduğu köy) oralıyım hemşeriyiz demek istemiştim ;)

• Beğen
@Anonim hmmm ok :D

@ebaklaci haaaa pardon dostum. Sindi anladim :D

2016-08-14_23-19-03_HDR~2.jpg Soru : Tarihte restorasyon ile ilgili ilk trolu kim atmistir?

A) kesin B şıkkı atmıştır
B) Hayir o paralel yapının işi kesin
C) Ben paralelcilerdenim akılli olun elimde vidyo kasetler var
D) Maryo kaldato olabilir ama emin değilim Bu arada saygılarımı sunuyorum C şıkkı abimize cunku sunnet kasetimde ondaymiş diye duydum

Abi jantlar mi yok yoksa çok hafif olsun diye en ince alaşımı kullandın görülemiyor mu?

• Hahaha
@mhtozel hahahaha yeni gordum yorumunu :D yok la oylesine, nasil gorunecek diye fantazi dunyasina girizgah yaptimdi :D

Screenshot_2016-08-17-08-33-59.png

2016-08-23_10-27-02_HDR.jpg
Her türlü eşya ve yükünüz itina ile taşinir

Nakliyeci maryo cep 0 646 727 hsywywisbsh :D

şaka lan mersoyu toplamaya gidiyorum eheheh

2016-08-23_10-29-22_HDR.jpg

Bugun tabiri yerindeyse totomuzdan duman cikti. O sicakta bisikletin tum donanimini meridaya sanki sütçu beygirine saman yukler gbi yukledim ve o sicakta yuruye yuruye ( o bile cok zor oldu .Bi bisiklete yüklu baska bisiklet dusun hah iste oyle ) 4 yada 5 km yol gittim.
Esad ustaya yardim ederek ufaktan toplamaya basladik
Yalniz kadronun sahibi tam kadro kulaginin gectigi yere ne idüğü belirsiz bir kaynak atmis
Kadro kulagi oturmuyor yerine. Yalvar yakar ikna ettik Esad komtani. Tasliyacak bakalim o kismi. Toplamayi yarim birakarak aksam ise gitmem gerektginden ötürü eve dönmek zorunda kaldim. Duygularimi Ibrahim Tatlises' in şu sarkisi harika ifade ediyor

" Beni benden alirsan seni sana birakmam dididididnnn ( ara intro )
:D
Neyse son durum boyle iste2016-08-23_13-06-05_HDR.jpg

Geri