Scudo Sports

1. Geleneksel mario kaldato biskelet toplama denemesi

Scudo
@Bozkirli42
Hangi biskeleti alacaktinda moralni bozdum inan haberim yok . kesin şaka yapmisimdir

Yok abi zaten iyi bir bisiklet değil konu kaldırıldı nedense

Eski bir geroni mtb vardı babamın arkadaşından alcaktım

Iyi
@Bozkirli42
Iyide o konuda ben naptim hatirlamiyorum valla :D

• Beğen
Tepkiler: Bozkirli42
Neyse abi önemli değil ben profesyonellik beklemiyorum zaten bu sıralat biraz heves ettim bisiklet işine güzel bi alana benziyo ama imkanım olursa devam ettirmek isterim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Bozkirli42
En eglenceli spor bisiettir sadece elindekiyle yetinmeyi ogrenmek lazim dicem fakat mumkun degil bu haha :D

Doğru söylüyosun buradaki kişiletin bisikletlerini gördükçe keşke bendede olsaaa filan diyorum güldür güldürdeki kem göz adama dönüşüyorum resmen

Ama bisiklet pahalı bir spor

Merhaba okuyucu , takip edici , imrenici yada fesatlanici herneyse :D Noldu len bu maryonun biskelet toplaama denemesi diyebilirsin haklisin iste hayat memat meselesi. Tekrardan herkese hayirli ugurlu Bereketli ramazanlar dilerim. Kadroya gelince temizlemesi buyuk itinayla yapildi ve 2 kat astar boyasi atildi . 20160607_075849.jpg 20160607_075943.jpg

"Yuva yikanin yuvasi olur mu hocam? " bizzat kulaklarimla duymusum bu soruyu Nihat HatipOglu hocaya sordular :D

20160607_175438.jpg Neyse geyiği bi yana birakalim. 2 Kat astarimizi kontrio ettk kurumus. Ince bi zinpara ile tum govdeyi inceden zinpataliyoruz. Neden mi ? Dogukan Aksu nun tabiri ille " satensi bi yüzey " icin :D
Masami ve tum govdeyi ( kadroyu) duzgun bi yuzey elde etmek adina zimperaladim. Sonrasinda hafif nemli bezle silip tozlardan arindirip tabanca boyaya hazir olsun diye astik.

20160607_175512.jpg 20160607_175501.jpg 20160607_175444.jpg

Süper gidiyor bu iskelet ( pardon biskelet ) projen,bende boya yapan bir yer bulsam bitecek de proje hala çölde su arayan bedeviler gibi bisiklet boyayan yer arıyorum :)

@mariokaldato
Bu ara apgereyet restoreyşın işlerine iyi para yatırdın.Kaynak nerden acaba?:)
Apgereyet ve Restoreyşın sevenler derneğindenmii ödenek alıyorsun:D

cumhur abi bu benim bi ara fotoşok tan boya yaptığım kadro değil mi :krsn:

• Beğen
@chnkrmz
:D aynen cihancim o kadro :D

@Candan Biberci
Miras miras :D

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
(En azından motorlarin kasasında oluyordu )

20160607_180213.jpg Kadromuzu guzelce zimparaladim ve tabanca boyasini atmak uzre astım

O kadronun ustune su bazlı boyalarla şekiller cizilse değişik birşeyler olabilir gibime geldi tabi olmayabilirrde o kadar fazla bilgim yok :D
@mariokaldato

• Beğen
Geri