Sivilde ne iş yapıyıdın yigenim?
Aynakul imalatçısıdım emmi...
Abi hayırlısı kolay gelsin... Kınalara recumbent pislet temin edilir.Baca açılır temizlenir,ağrısız boru göbek delinir (pardon boru göbek zati delikti adı üstünde ) Aynakol çektirilir ...
Bu arada parcaladik ve tezgaha yaydik parcalarimizi. Ben bi koşu şaypa yada bimden boya sökücü , selulozik tiner, mazot kapip hemen geliyorum. Sizde o arada esra erolun programini izleyiverin
Kadronun ne marka olduguna dair en ufak bi ibare yok malesef. Hem o hemde soba boyasinin beynimde yaptiği ilizyondan sonra kafam cok karıştı ama hafif saglam ve rijit bi kadro oldugunu soyleyebilirim ( bu arada "Rijit" kelimesini bi cumle icinde kullanmayi cok istiyordum , ozeniyordum baskalari kullaninca artik bende kullandım ya ; Tuz canavarı bedenimdeki tüm tuzu somursada gam yemem ehehehsoldan sağa ; Ben ve.kadrom.
@Tolga Çelebi
Dostum parlatmadan kastin eger nikelaj yerler ise goggle amcaya danisacam o konuyu . diger tum kisimlari boyamayi yada boyatmayi dusunuyorum duruma gore
Oncelikle pozitif enerji almak ve motivasyon maksadiyla Mehmet Balaman' dan " Gıcıh aldım yar ben senden gıcıh aldım" adli eserimiz çala dursun biz temizliğe başlayalım
Sonrasinda pas tutmuş vida birleşim bölgelerini meşur dunya markası Coca Cola ile temizlediğimi bilmenizi isterim. Ucuz ve güçlü bir pas sökücüdür. Şehir efsanesi değil gercek bu...Kendim bizzat şahidim.
Alışverişim Şaypa' dan ;
En sevdiğim şarkıcıdır Sanatçı Ajdar
Butun parcalari sökerek coca cola, wurth ve mazot gibin dünya markalariyla tertemiz yaptım.
Sıra geldi düz maşamızı temizlemeye ; Ama oda ne? Size demiştim değil mi sahibi soba borusu boyasıyla boyamış diye...Zalım maşa würtle tanişır tanişmaz su koyverdi
Ahanda ispatı ;
Sonrasında aynakolu bol mazot ve würth genel temizleyici ile tertemiz yaptık. Aynakol tel yaprak olarak sanayide modifiye edilmis
Belkide bu bi işarettir , belkide mtb ile
başlayıp singıl şipeed modasinda fren yapabilitemiz vardir
Butun gelen parcalari temizledim,
Pastan yagdan arındırıp çakralarina sevgi ve barış ışığıyla kanırtmalar sağladım.
Kadroyu boya sökme işlemine sokmadan evel tüm parçalar ile hatıra resmi çekindim
Yine carraromdan yadigar selem
Simdilik bunlar var.
Aktaricimda tourney 3 x 7 olucak.
V
Fren takimim ve dış lastiğim yok.
Bakalim duruma gore ayarlicaz bisiler