Scudo Sports

1. Geleneksel mario kaldato biskelet toplama denemesi

Mariya kaldırat o moralini bozmak istemem ama olmuyor be dostum.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Scudo
(link)

Üstad boya için bilgi: spray boya yapmayı düşümüyorsan linkteki siteyi incelemeni öneririm. Standart arabalar için rötüş boya setleri satıyorlar, yardımcı malzemeler de var. Bu boyaların yeterince sağlam olacağını düşünmüyorum diye eklemekte yarar var.
Ama siteye iyice bakmanı öneririm...

(link)

Hmmm tamamdir Akincim

Boya işi yaptığınız çalışmayı gösterecek olan ana etken.Lütfen ya fırın boya ya da tabanca ile boyatın.Bir de acele etmeden zımpara işlemlerini gerçekleştirin.Kolay gelsin.

@Murat Cömez

Acele etmiyorum reis . Temizleme isini yaptim ufak ufak :) yakin takibin icin onur duyarim . :D

• Beğen
@metinnitem1
Evet arkadasim en titizlemecegim konu zaten boya oncesi hazirlik
Ben bu okey deyince ya firin yada tabanca boya olacak inşaAllah arkadasim :)

• Beğen
Bende tüm paslı,yağlı parçaları limon tuzu + sıcak suda bıraktım. Bayaği bir çözüyor :)

Birde şu resimden anlarsaniz bu furş hangisi ? ( entegre,yari entegre vs )

CAM00311.jpg

Dosyalar

• CAM00359.jpg
    CAM00359.jpg
    98 KB · Okunma: 20
20160218_094952.jpg gunaydin arkadaslar. Disk uyumlu on jantimin rotorunu sokersem v frenli olarak kullanabilir miyim acaba bi sorun cikar mi ?

[Bugun Crank Seti kaba temizlikten sonra tamamen dağıtıp ince temizlik-bakım kafasına girdim
( bu arada aynakola "crank" demek daha bi havalı sanki haha :D )
Hayatimda ilk defa bi aynakolu söktüğümü dip not geçeyim
Ogrenmek lazim bu işleri...
Günün anlam ve önemine barnah basacak manimizde gelsin ardından bari ;

Aynakolu ikiye bölsem acaba ayna ve kol mu kalır geriye?
Temizlerken çok kızdım oh bebek,
Bi miktarda sövdüm
Crank muhendisi Hans Barry' ye.
Ne edek napak be gardaş
Acaba sıfırını mi alak of bebek
Yada @Doğukan Aksu eder mi bize hediye? :D

20160326_152622.jpg
20160326_152403.jpg 60897 dosyayı görüntüle

Ben sehir bisikletimin her yerini elden gecirdim bu kış boyasinida tabiki . yagli boya olmaz diyen arkadaslar kaç kere yagli boya ellerine almis acaba cok merak ediyorum .

Ornek olmasi icin iki kat yağlı boya iki katta yat vernigi var maşanin(kirmizi olan) ustunde . işin birkac puf noktasini ogrenebilirseniz elde ve cok kucuk bir masraf ile cok saglam bir boya degisikligi yapabilirsiniz . nasil yapildigini merak eden olursa ozelden mesaj atabilir .
60952 dosyayı görüntüle

@mariokaldato kolayliklar dilerim abi.

@furkan.zaman
Furkancim resim ters ve ben çözebilmek icin yeterince genç değilim :) yandan resmi varsa atar misin abisi :D

@Onur Alp İNAN
:D bende kendimi takipteyim bakalim napacaz :D

çiğköfte kafalı bob abi,seni sevdim,takipteyim,bisikleten çok zalim fotolarına gölüp eğleniyorum :krsn:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri