Scudo Sports

1. Geleneksel mario kaldato biskelet toplama denemesi

Bisikletçimizin adı maryokaldato
bir hayalin peşinde bizi aldat o
usta bir güreşçi gibi hep atar salto
kış geçti bu sıcakta giyilmez palto

Scudo
@mehmetsunu
:D thanks memet sunu :D

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
@Candan Biberci
Plasdip yada kaplamada olabilir topraam eger tuzlu gelirse gariban işi yapcaz mecbur
Nasipse insaAllah

@Örümböcük
Profil resminde soldaki arkadasin ayagindaki sipidi terlik benim yienim :D

@mariokaldato
Seni ayaklar altına almışlar dostum...bunu hakedecek hiçbirşey yapmadığın halde.. Hayat ne kadar da acımasız...

@Örümböcük
Halkimin ayagina terlik olmak sereftir diyeyim bari eheh :D

• Beğen
@Candan Biberci
Bunlar ne abi sanki şaypa kampanyasi gibiler :D

Arkadaslar tekrar merhaba. Kadro boyama icin tecrubesi olan bi usta aramaktayim. Lutfen avatar filmi cekecek butcede fiyat ceken adamlari onermeyin
Delikanli olsun babacan olsun makul fiyat versin okeyde , parasi bol olan kraliyet ailesi uyesi olmadigim zaten belli.... Bursada yok mu bi babacan usta taniyan ?

@Candan Biberci
Oooo topraaaam o Zaman filmin rengi belii oldu. "Maşa hariç 46 santim " oyuncular belli zaten hhaahahah not : Kadro boyu 46 cm yanlis anlaşilmasin :D

Merhaba arkadaslar
An itibariyle kadroyu aldim kargodan
Heyecanla yardırarak parcaladim tabi.
Kadronun ilk sahibi minimalist , romantik ayni zamanda bir starwars fanatigi olsa gerek kadroyu " turist ömer uzayda" yada " dunyayi kurtaran adam mentalitesiyle soba borusu boyasiyla boyamis. Tabiki oda zevk ve para meselesi bisey diyememIMG-20160229-WA0018.jpg
Parcalarin tümunu sokup boya hazirlik ve genel temizlik asamasina gectigim icin ooylesine mutluyum anlatamam
Neredeyse zi takip oynayacagım desem evet evet desem bana inanir misiniz?
Yok la daha neler şaka tabikiside :D

20160316_100344.jpg 20160316_100446.jpg 20160316_100632.jpg 20160316_100638.jpg 20160316_100510.jpg 20160316_100641.jpg

Geldik uzay yolculugumuzda en civcivli bölume tabiki " Karanliklar , yağ ve paslar ve kirler prensi" arkadasmizla ilgilenmeye .Yani gobek sokme isine..kadro 99 yapimi oldugundan problem cikardi. Ben onu kenara cekip erkek erkege konustum
Tirstida benden , abi tamam inat etmicem cikicam dedi...20160316_105112.jpg 20160316_105116.jpg
Parcalarimizi darmadagin ettik. Sira geldi boya hazirlik kismina

Onuda yaptikca paylasacagim. Once yapi malzemeleri kimyasallari ve sanayi bolgesinden boya sokucu temin etmeye..
Tu bi onat tu bi
Yok la karistirdim
Tubi kontinutıd arkadaslar

Kadron hayırlı olsun.Soba boyası candır abi öyle deme :D
Metalik gri tamam dersen ona göre uzay temalı takım forması hazır :D
giysi2.jpg

Şaka bir yana kadro sağlam duruyor.

@Candan Biberci
Ahahahaha :D

"Mahsun" Red-Gül gibi diyeceğim ama bunlar çok yahşide bakmıyor ama korku kuşağı izlenimi de ediniyorum. Bu Fotoğraf bu Dünya da mı çekildi ??
@mariokaldato

@ercst0rm
Sagol abisi

• Beğen
3050_a_6037.jpgTuz canavari bana dadanirsa kadroyu direk bağrına vurmayi planliyorum

@dcmavideniz
Merhaba arkadasm hayir malesrf

• Beğen
Geri