Pankart olayını aşmışsınız yani helal olsun
Belgrad ormanı fotolarını görünce içim gitti ne yalan söyleyim.
Ayaklarınıza ve göbeğinize sağlık.
Da-Beer ruhunu yaşatan Görkem'e teşekkrülerimi sunuyorum ayrıca.
Afiyetler olsun
bu toto fetişistliği var ama çözemedim.. uyurken çantamdan bişi alırken birisi baya iyi çalışmış bizim totolara.. bide netede verilmiş .iyi valla.. iyi yere dükkan açtık
Sadece gidiş olması insanın içini daha çok açar o zaman ben giderim 266'yı (kayalıklı rampaları saymıyorum) ne olacak ki ben 3 aylık bisikletçi günde 130 yapıyorum. Biraz daha antrenman yaparsam, giderim.
Dizlerim de ağrımıyor artık eklemlere iyi gelen bir ilaç kullanıyorum, doktor verdi. Çok pahalı ama sağlık için değer.
Dediğim gibi sadece gidiş söz konusu olsa daha motive olur insan, döneceğini bilmek, gene aynı kürkçü dükkanına geleceğini bilmek demotive ediyor. Örneğin bana de ki Antalya'ya gideceğiz bisikletle, orada 10 gün kalacağız, gelirim, çünkü orda tatil yapacak olmanın mutluluğu olur içimde
Göbeği eriten tek şey body building.
Tarafımdan denendi, göbek eritildi. Dümdüz oldu 1,5 ayda. Ama ne çabalarla. Bir gün durdum bir gün gittim. Ve gittiğimde 2 saat çalışıyordum.
Selamlar
Çok güzel bir gün olmuş besbelli. Belgrat orman içi fotolar da harika. Ayrıca boğazda pedal basmış olmanıza da imrendim. Teşekkürler paylaşım için
başsağlığı için herkese teşekkür ederim dünden beridir 3 ölüm haberi aldım ki birisi çok yakın arkadaşım. Allah rahmet eylesin.
fotolar benim makine ile çekilmiş ama kim tarafından bilmiyorum. ama güzel yakalamış. ama emin olun ki öyle fotolar var ki benim makinede buraya konulması mümkün değil. demekki bazıları gözümden kaçmış.