Evet ya. Aslında birayı bırakıyorum dememin nedeni votkaya başlamaktı. Ama o da yemeklerle gitmiyor, o nedenle tekrar biraya dönmek zorunda kaldım. Her an her ikisini de terkedebilirim. Belli olmaz.
İlhami selam,
14 numaralı resimdeki o müthiş göbeğin sahibi kim acaba? Ayrıca 15 numaradaki lolipop olayına da koptum sizin gökhan hocayla birbirinize böğürtlen yedirdiğiniz resimler nerede?
Gökhan hoca ve birbirine böğürtlen yedirmekmi görmesem inanmazdım
Resimler çok güzel hocam.
Bu arada tolga utkunun pozu yakalamak için kendini harap etmişsin ama nerdeeee
sorma cem ilk denememde takla altıyordum bide. fotoya konstantre olucam diye.. ama şunu anladımki bu hayatta ısmarlama olan tek şey kebap pide lahmacun , gerisi spontan
yada paraya kıyıp kendine fotoğrafçı tutucan oda biraz saçma olur.. ama belki bi gün yaparım. fotoğrafçılıkla uğraşan bi arkadaşın ücretsiz modelliğini yaparım. üstümde pan çalışsın bol bol
Vay beeee o ne göbekmiş...dikkatimi çekmemişti denizdeyken ama resimlerde harika çıkmış. wallpaper yapıcam bilgisayarıma Bakın fikrim geldi Bundan sonra D.A.Y.İ.G. turlarında yarışma yapalım. Manyak eğleniriz. En iyi göbek, en büyük toto, en geniş yüzölçümlü DAYİG üyesi, günün ayısı falan seçelim. Mesela günün ayısı seçtiğimiz kişiye tur sonunda 1 çikolata hediye edelim.