Scudo Sports

07.09.06 Perşembe akşamı

janus_sea saolasında malum off season a girmeden önce son yarışlar ve heyecanı iyi parkurlar var...zaten 1 ay stajda geri keldım yeterince yetişmem ve kışa hazırlıklı girmem lazım...

Scudo
@chaari

hımm anladım ama olsun sen yinede dikkat et kendine :eek: sonra sensin turların tadımı kalır:p

Hehehe tur bitti gayet eğlenleiydi katılan herkese teşekkürler... (bu sefer ilk ben yazdım nihahahaha)

ikincide ben yaziim bari ama sen üşüdün be abi aslında çaktırma ben bile bi an üşüdüm :D:D gezi süperdi yaaa herkeze teşekkürler

yaa karşıya geçecek arkadaşlar umarım vapur-motor vs bulmuşlardır onlara ayrıca teşekkürler yani biri fatih diğeri beşiktaştan geldiler saolsunlar
cevat ve köksal teşekkürler

şuanda perşembe gecesi turundan eve geldim saat 12:15 :) tura katılan herkese teşekkürler güzel bi geceydi ve ayrıca herkesin kandilide mubarek olsun..!! ;)

Valla 11:28 de vapura iki dakika kala kadıköy e geldik...Arkadaşları boğa da uğurladıktan sonra bende patlak lastiğimle evime geldim...
Şansım hep çok iyidir...Evin kapısına 10 metre kala artık jant yere değmeye başlamıştı...:D:D:D Sonuç olarak geldim ya, mutluyum...

Yine oldukça eğlenceliydi...
Katılan herkese teşekkürler:)

Yaw ankaraya dönmeden bende gelmek istiyorum umarım haftaya gelebilirim yoksa bida gelemem :( önümüzdeki yaza kadar...

walla ben evime rahat gittimde.. vapurdan indikden sonra köksal abinin lastigi patladı tamir de edemedik :( eminönünden beşiktaşa nasıl gitti bilmiyorum inş. taxi bulmuşdur :)

banada hiç kısmet olmadı şu perşembe gezileri.....bidahaki sefere inşallah

Geri