Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

07.09.06 Perşembe akşamı

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Tepki
1.253
Perşembe günü yapacağımızı geleneksel :) gezimize vakti olan herkesi bekliyoruz. Geçen haftaki gün değişikliği sadece bir haftalıktı ;)

Scudo
ben katılmayı düşünüyorum.. istiyorum :)

valla perşembe sabah kısmetse yapacağımız 4 saatlik maraton antremanından sonra dinlenir dinlenmez yanınızdayız izzetle beraber...

@hdeveci

neden dönüşte abisi gelsene yaws:)))baş belanıs bende geliyorummm

Bende akşam hazırs ve de nazırs olarak katılmayı düşünüyorum. Düşünüyorum öyleyse varım heheheheh:D

Sevgiler

MFG(+)

@Tuğrul

hoşgeldins be tuğrul abi şükür kavuşturana:p

ben geliyorum dedim ama sanırım gelemeyejeğim ohh kurtuldunuz bu hafta beni eve bırakmaktan...bu arada herkese hayırlı kandiller diliyorum bu gece dualarım herkes için oljak:)))

@janus_sea
ablacık resimde kucuk pedallar babaannelerine gidecek onun ıcın donus diyorum :) bellide olmaz yinede bekliyo olabiliriz sizi :)

@janus_sea
tesekkurler herkesin berat gecesi hayırlara vesile olsun

• Beğen
Tepkiler: janus_sea
ölüyorum ölüyorum sanırım bu akşam ben gene yokum...

Valla antremanı baya abarttım bugün bakalım eğer akşama kadar uyuyup dinlenebilirsem size ancak bostancıdan katılabilirim behçet abi dondurma yeriz dinlenirsin dedi :)

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
kendine dikkat et fazla yüklenme chaari ...iyi istirahatler:)

abi bende fatihden gelmeyi düşünüyorum ama biraz zor olcak galiba.. kadıköyden gelen varsa beni ordan alabilirmi yani kadıköyden ..

19:30 da boganın ordan alabilirim...
Sarı bisiklet yesil kask siyah t shirt olcak ....
Bisiklette TAXI yazıyor... Uyarsa bize katılın...:D

Ayrıca dönecekseniz yine kadıköy güzergah arasında akşam da aynı yere kadar dönebilirz...;)

• Beğen
Tepkiler: Cevat_Genc
Gelmek isterdim ama bugün malum kandil,dolasıyla herkese selamlar saygılar..;)

Herkese iyi eğlenceler...

• Beğen
Tepkiler: yavuz
Geri