Scudo Sports

'' 05 Ağustos tavşanlı boyalıca ölüm yolu yüksek tempo''

enver boşver artık eskiyi eski bitti salcano sayko kros çağı başladı artık biz çağ atladık ...;)
salcanonun saykoları iyide en baba sayko malesef scott karbon saykolar 2012 model resimleri aşağıya bi koyayım bakayım..

Scudo
http://www.bikesale.com/images/products/detail/CXTeam221906.jpg
her yolun bisikleti 28 jant scott sayko kros bir yol canavarı tekerler sert düz toprağa dalar stabilize yolları ezer un ufak eder asfaltta hayda gider dehşet para söylemiyeceğim..

scott cx team..2012 son model bi afet..

http://crossbikereview.com/sites/default/files/rl_carbon_team.jpg?1308604634
breh breh..3000 dolar........

conquest carbon team 2012

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/427782_3823826603717_737820947_n.jpg

bisikletimizin son hali 26 janttan 28 e fox yüzlük amortisör satıldı aliminyum çatal takıldı
bisiklet 10 kilo 350 grama düştü..9 kiloya inse ne yazar..

@enver avcı

O bisikletin sahibi zayıf saçı biraz dökülmüş...Çok nazik bir arkadaştı ..3 kişiydiler vapurda denk gelmiştik biraz muhabbet etmiştik......

evet dostlar bu salı basamaklardan bisiklet ile uçtuk..ve ayın 26 sına kadar bir ay omzumda omuzluk olacak kürek mahkumu gibiyim sağ el indi sıcak su pansuman yaptım uzun yollar beni durduramadı ne rüzgar ne de sıcak ama bi arap sabunu beni ne hale soktu spd fena kaydı tabi ...evet tam tamına iyileşme ağustos başlarını bulur köprücük kemiği inşallah kaynayacak doktorun dediğine göre 70 yaşındaki adamın kalçası bile kaynadıktan sonra seninki hayda kaynar dedi...inşallah bakalım 5 temmuzda ne olacak ....

Kudret abi henüz sizlerle tanışmadım ama o da olur inşallah. Çok çok geçmiş olsun. Ogün(Bugsbunny) abime oralarda iyi bakmışsınız. Konya'dan gittiğinden beri performansına performans katmış. Buralarda da eski günleri yâd ediyoruz :) Tekrardan geçmiş olsun...

http://img827.imageshack.us/img827/8610/fotoraf0794.jpg

http://img11.imageshack.us/img11/9409/fotoraf0795.jpg

http://img831.imageshack.us/img831/6186/fotoraf0802.jpg

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
sevgili faruk dostum allah senden razı olsun kısmetsizlik bu foruma giriyorum moralim düzeliyor böyle ölü gibi yatmak bana koyuyor artık performanstanda düşerim tam anlamı ile iyileşmem lazım işi riske atmak iyi olmaz...ogün çok şahane bi adam tam bir dost üzüldüğüm uzak kalacağız birbirimizden bu iş gerçekten zormuş...bu tip kazalar beni dahada hırslandırıyor bisiklet ile aramıza ölüm girerse ayrılırız..ölüm hepimizin son durağı son perde...yaşarken bi şeyi severek yaşamak önemli o bende bisiklette var oldu sevdik bu mereti......

Aman abi sen iyi ol da performans yine olur zamanla hem bu arada kasları da dinlendirmiş olursun :) Bisiklet dediğin gibi bambaşka birşey. Hayırlısı bakalım üzme kendini abi...

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
Haydaa :(

2 sayfadır okumamıştım, ne güzel okuya okuya geldim bu sayfaya, sonra kötü sürpriz. Büyük geçmiş olsun.

@Kudret Kurtcebe

Abi ne yaptın yaaa son perde falan...Ooooo daha çok var.....Ahmet Salih Özener abimizin Türkiye yollarında turda Antalya tarafındaydı sanırın 72 yaşındaki Alman bisikletcinin taşıdıgı yükü görünce şoka girdim lafı aklıma geliyor...................

@Soner Kanar

72 yaşında performans pek bisiklette olmaz 52 yaşında fransız bayan bisiklet sürücüsü birinciliği kapamıyor ama gümüşü kapıyor ....yalnız bisiklet yarışlarına karşı olduğumu söylemiştim herkez pekala iyi bir sürücü olabilir hiç kimsenin lisansa ihtiyacı yok...aytekin erzan bu camianın alaydan yetişmiş bi adet pedal emekçisidir bu ülkede bilinmeyen ise süratli bisiklet kullanmanın ne olduğu ve ekipçe çalışmanın ne olduğu bu foruma topik açtım 25 ocakta yerel bisiklet topiğinde anadolu performans diye ağır turlar topiği dedik ne gelen var ne giden var idi..istanbulda böyle hobisi olan adamlar yok..yaşlısı hiç yok genci ise çok az...bu iş önce ve malesef teknik özellikleri iyi olan bi adet bisiklete bakar performans yapacak isek bisiklet iyi olacak sınır ise 10 kilo olacak uzun mesafeler için 10 kilo normal bi ağırlıktır...mtb uzun yollarda adamı yorar mtb dağ içindir asfaltta amortisörlü bisikletlerin hemde uzun yollarda gereksiz olduğunu düşünüyorum bisiklet kullanıcıların yüzde 90 a yakını mtb ci..daha öncede söyledim benim tarzım yıllarca performans bisikletçiliği idi ama yola göre tasarım düşündüğümde bisiklet açısından çıkmaza giriyordum ben ne mtb ci idim ne asfalt yol bisikletçisi ne de city bike çı benim tarzım sayko kros yol bisikletçiliği idi.yıllarca özlemini çektiğim bisiklete 2012 de kavuştum salcanonun saykoları ile ama istediğim tarz olmasına rağmen gene eksikler var idi evet yıllarca ben çok az 30 kilo yük taşıdım arkamda bu tarza yönelmedim bu tarz konaklamalı şehirden şehire bisiklet ile turlama olayı ,,, o 72 yaşındaki adamın tarzı bu....yeniden sahalara döneceğim ve tarzımı bir kaç dostumla devam ettireceğim ...yaptığımız onca antremanlar asla boşa gitmemiştir ..önemli olan 72 yaşına geldiğimde 60 km yi 6-7 10- 19 rampaların olduğu güzergahı durmadan 2 saatte almak esas rekor bu olur benim için evet bu kaza kötü oldu sahada olmadı 17 basamaktan düştük bisiklet ile ve bu hale geldik. şimdi gün sayıyoruz...tekrar süratli bisiklet kullanmak için..

bahtiyar -erkan 15 temmuzda olayı boyalıcadan çektik artık feribotların hepsi kara listede araya feribot sokmayacağız biz sadece performans yapan bi ekip değiliz aynı zamanda ilkeli duruşlarımızda vardır bisiklete ücret alan hatlar boykot edilecek ..
15 temmuzda polinez yapın ya da sahil turu size kalmış..evet bu bölümde artık topik açmayız ve yerel bisiklet topiğinde çalışmalara devam ederiz haberleşme ordan olur..evet iyiye doğru gidiyorum.

Valla abi Anadolu yakasında otursam her hafta sonu bir yerlere turlardık......Asıl yol bisikleti lazım ama bu memleketin bu yollarında Sayko lazım....Bende anlıyorum benimde tarzım Sayko Cross ..Yollar bozuk insanları MTB ye itiyorlar....Benim tarzımda performans basacam gidecem.....Ama arabalar müsade etmiyor ...Şimdi işten geldim bisikletle 10kmde 3 tehlike atlattım.......

soner avrupa yakada en kötü sürücüler orda hele hele florya sahillerine uğrama ..yerinde olsam trafikten kaçarım pazar günleri trafik nerde ise orda olmam evet bu yollar malesef sahil yolları tem yolları tehlikeli olabilir erkenden çıkıp karaburuna kaçmak gene emniyetli güzergahlardan dönmek tabi neresi emniyetli ise ..sayko salcano 2400 lira disk frenleri var 6 taksit yapıyorlar 28 jant teker 700 çarpı 35 ve yarış gidonlu yalnız ruble küçük rampada zorlar ayrıca 50 diş var bu bayağı bi olay olmakta iki yapraklı 50 dişli bi ayna kol ile stabilize yollarda ve yarış gidonu ile önceden bayağı antreman gerekebilir anadolu yakada sabihaya giden hafta sonu 50 bisikletçi var ama hiç biri saykocu değil bu tarza yönelenler azınlıkta malesef.

Abi bugün karşıya geçtim sizin oralar gerçekten cennet sahil bisiklet yolları Avrupa yakaya 10 basar......

@muradcaglidil

murat ekip yeniden sahada var olacak ramazan geliyor ve 1 ay sürecek ağustos sonuna kadar hareket olmayacak 2 ay ben dinleneceğim yani tatile çıkıyorum evet bu topikden değil anadolu performans topiğinden devam ,evet burada ağır topik açılmayacak artık ...1 temmuz şile ve 15 temmuz tavşanlı olmadı olamadı sakatlık beni yakaladı..zati tavşanlıyı hepten güzergahtan attım feribota para yok bundan sonra araya ne feribot girecek ne de başka bi şey ha arkadaşlara uyarsa araç ayarlanırsa kartepe yaparız topik orda duruyorda benim köprücük kemiğine bakacak bu olay tam anlamı ile iyileşmeden ağır turlar rafa kalktı senin en büyük şansızlığın bizimle çok geç tanışmam..4 yıl önce senle tanışacaktık ne ağır turlar gebertmiştik..evet şimdi bu köprücük kemiğinin akıbeti 6 temmuzda belli olacak, bakalım röntgende ne olacak şu an hiç bi şey belli değil..

şile bıçkıdere bize yeter kudret abi tabi araçla kartepe olabilir sen hele bir iyileş

bahtiyar dostum..
6 temmuzdaki röntgen sonucunu performans topiğine yazarım bu arada beni unutmayan performanstanbul grubuna hemde kurucusuna minnet doluyum beni unutmadılar onlar bi tane zati şu koca 15 milyonluk mega köyde..

@Kudret Kurtcebe
umarım röntgen sonuçları iyi çıkar seninle beraber daha çok yollar katedeceğiz kudret abi seni unutmak kolaymı öyle

Geri