Scudo Sports

'' 05 Ağustos tavşanlı boyalıca ölüm yolu yüksek tempo''

100 km leri devirebiliyorum bulls umla ama 200 km civarı bir yolu kaldırabilirmiyim yakında göreceğiz hazır olduğum zaman size katılacağım hocam :)

Scudo
@MertcanPastırmacı

ayın 19 una kadar süre var 5 ağustos ramazan bu nedenden ötürü öteleme yaptık yalnız sorun şurda saat tam 06.30 da bostancıdan adalar iskeleden hareket edeceğiz 44 km tempo yok 21 km de kalınacak sonra 45 dakika feribot var bisiklete para yok esas olay çok sıkı parkur olan 30 km lik 10-19 eğim rampalar durmadan alınacak ....bura tavşanlı yolu...

ramazan dolayısı ile ayın 19 una bahtiyar erkan ve ogün dostum karede buluşursak sevinirim tabi muratsız olmaz artık o bizim aileden ...

@Volkan Akboga

allah derim o vakit volki valla aytekine ulaşma şanşım yok kayboldu gitti volki saat tam 06.30 bostancıdan çıkacağım sen istersen gölcükten gel derim eğer gölcükte isen saat tam 09.30 da topçularda oluruz orda buluşuruz ama gölün kuzeyinden alıp güneyden devam olayı yok ,istersen, seni kesmez ise sen tek yaparsın ve boyalıcadan çıkmaca evet tavşanlı giriş boyalıca çıkış ve topçular ve ondan sonra benim gebzeden 44 km yolum var artık tren yok 2 yıl işlemeyecek....

Kudret abim, bisiklet sporunun medarı iftiharı. Bizim şehirde neden bir kudret abi yok veya her şehire lazım bir kudret abi diye çok hayıflanmışımdır kendi kendime. Yazılarını büyük bir ilgiyle takip ediyorum. İki konunun açıklamaya muhtaç olduğu kanaatindeyim haddim olmayarak.
1- bu tavşanlı neresidir kudret abi, hep aklım kütahyanın ilçesine gidiyor.
2- Tur manifestosunda herkes kendi lastik patlağıyla başbaşa kalır diyorsun. Bir anda zihnimdeki senin o muhteşem fair play imajın 4.3 şiddetinde sarsılıyor. (dikkatinizi çekerim 4.3 )
Bu durumada bir açıklama getirirsen biz çekirgelerini hoş kılmış olacaksın bisikletin her daim genç delikanlısı kudret abi

@mehmetsunu

tavşanlı ufak bi köy hocam oraya topçulardan gidiyorsun yani marmara bölgesi,kütahya ile alakası yok...
koşullar ağır muhterem kardeşim ,performans turunda başbakanın oğluda olsa asla acımam ekipçe çalışmayana ekmek yok....bu forumda yeni olanlar var eski olanlar var ama sıkı basan adamlar bu foruma ters gittiler ve atıldılar bunların isimlerini vermiyorum onlara göre bura cahil dolu ve hiçbirinin bisiklet sporundan haberi yok bu iş hobidir isteyen bisiklet sporu yapar ama isteyende yok arkadaş ben performans yapamam der olur biter ..zati farkında isen çevremdeki adamlar sayılı ve bu arkadaşlarda her zaman antreman ferdi olarak yapamıyor haliyle kopmalar olmakta sen bakma bu istanbulda bisiklet sporu yapan beslenmesine dikkat edip uyku düzenini koruyan kumda iğne türkiye genelinde ise o kadarda fazla değil bisiklet sporunun gelişmesi lazımda nerde insanlarımızda merak yok spor denince akla hemen futbol gelir ama bisikletinde bir spor aracı olduğunu aklına getirmez anadolu yakada biracı yol bisikletçileri var bunlar he babam içer bir değil beş tane götürür bi türlü mideleri inmez bunlarda bisikletçi oluyor istanbulda ,ha birde en pahalı formaları giyip kendini performansçı zannedenler ise onlarda başka bi durum senin anlayacağın bisiklet sporu denince orda iş ciddiye biner bende, ve kurallarım evet malesef acımasızdır ..
örnek performans turlarımda herkez tekdir ve lastiği patlarsa kendi değiştirecek ekibe yeni gelenlere önce teker değiştirmesini öğretiyorum ...nitekim çok gence burda olsun sahada olsun bütük teknik bilgileri verdim iç lastiksiz ve pompasız tura çıkmak bence hata olmakta evet uzun yazdım ama yazılacak çizilecek çok şey var ,düşük tempolu gezilerde düzenledim, ama az ,çoğunluk performansa dayalı..

19 ağustos ...................
erkan,bahtiyar,ogün ............alo alo tarih size uygunsa o.k deriz artı murat ne der ..................
volki gelecek.........................

Bir kez daha büyüksün kudret abi.

19 ağustosa davetli listesi....

1- volkan akboga..
2- bahtiyar..
3- erkan
4- ogün..
5 -murat

saat 06.30 bostancı çıkış..............

@Kudret Kurtcebe

Oraları görmek isterim tabi ki Kudret abi, de, 19 ağustosa bayaa var daha. "Kesin" diyemem, ancak "belki" diyebilirim. Temmuz ayında falan yapsaydık yaw...

@Bugsbunny

temmuzda olur ekip ayar çekerse 15 temmuz olabilir 1 temmuzda şile 15 inde tavşanlı deriz...

@Kudret Kurtcebe

1 Temmuz tamamdır, 15 temmuz da bana uyar. Baktık çok beğendik Tavşanlı'yı, 19 ağustosta bi daha gideriz...

@Bugsbunny

ogün erkan niyetli olacağından öne alalım demişti ağır turları 15 inde ramazan başlamıyor bahtiyar ve murat o.k derse 15 temmuz tavşanlı yok demezler ise senle iki kişi gidek derim....erkanda gelirse 3 adam gideriz ağustos sonuna 30 ağustosa kartepe deriz de şimdilik ekip toplanamıyor...

gölcükten topçulara MTB ile geliyorum saat 09.30 da topçularda olurum. Aytekine Haber veririm.

@Kudret Kurtcebe

Olur. Gelen gelir, kimse gelemezse de iki kişi gideriz.

@Volkan Akboga

volki şöyle olur ayın 15 inde temmuzun 15 inde tavşanlı senlede 19 ağustos ora çok güzel hele mini şelalede yıkanmak valla aytek gelirse allah derim sende gelirsen oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ayın 19 u ağustos pazar ..................15 inde temmuzda bi tur daha olacak...............

@Bugsbunny

ogün orayı görünce zati kafayı yiyecen 1100 rakım 30 km boyunca tek araç yok buz gibi su bedava ,sonrası mini şelale daha ne olsun cennet cennet..

15 inde temmuzda Almanyadayim da 11-12 Augustosdan sonrasi Türkiyedeyim

Geri