Scudo Sports

'' 05 Ağustos tavşanlı boyalıca ölüm yolu yüksek tempo''

@Volkan Akboga

o.k volki bu topikten devam burdan haber at aytekine ayar çekersen çok iyi olur aytek ile bostancıda buluşmaca yaparımda ama saat 06.30 da nasıl gelecek çünki vapur yok avrupa yakadan gelmesi zor yalnız beni yakalama durumu gebze yolunda olur ben tek olarak gelme durumunda olabilirim gerçi ogün 19 ağustos da varım dedi ogün gelirse ayın 19 una tek kalmam ama hiç kimse gelmez ise tek geleceğim saat 09.30 da topçularda olurum sen o vakit gölcükten gelmiş olursun şimdi kısa tutacağım ben olayı aytek gelirse turu kısa tutmaz gene eskisi gibi yapmak ister ben tavşanlıdan girer boyalıcadan çıkarım tam ring yapacağım gölü güneyden almayacağım iznik e gitmeyeceğim kısa tutacağım dönüşte aytek ile gebzeden basarızda tabi topçularda karşılaşırsak farklı rota olacak ama aytekin gelirse onun aşkına basarım boyalıcadan dönüşte topçulara erken varmaya çalışırım buluşuruz gibime geliyor siz güneyden alıp kuzeyden, isterseniz aynı yerden çıkarsınız, tavşanlıdan, yalnız ben saat tam 16.00 da topçularda olmayı düşünüyorum çok kısa mola yapacağım ..aytek gelmez ise bence iki kişi olmaz volki...

Scudo
@Erkan Közen

erkan temmuzun 15 i tavşanlıda sen ben ogün var murat ve bahtiyar ne der ..............

evet öne ışınladık..........

15 temmuz tavşanlı...

çıkış bostancı adalar iskele önü...saat 06.30.....

44 km sonra eskihisar km 22 de kalma olayı....
saat tam 09.30 da topçulardayız çıkış ............1 km sonra tavşanlı giriş serbest sürüş göle varış solda şelale....
bekleme.....devamla boyalıca kuzeye çıkış kızderbentten altın ovaya varış tur erken bitebilir...............gebzeden ideal tepe sapağına basma olayı ..............bostancı varış...toplam 170 km ye varır....ya da geçer....

liste..

1- kudret
2- erkan
3- ogün...

bu topiği 259 kişi izlemiş ama ölüm yoluna sadece 3 kişi gidiyor biz kimseden farklı değiliz sadece tarzımız farklıdır sele üstünde sürat bizim ilacımız kısa molalar panzehirimiz..sürati severiz yaşam kısa onun için az vakit kaldı.....

@Ozan Güner

ozan eminmisin sende semir gibi turun sonlarında dağılma bura ultra zordur pek bekleme olmayacak ,ozan üstelik istanbul dışı ,bekleme dönüşte topçularda dahi olmayacak tek basarım dersen yazarım, son söz senin, tüm sorumluluk sana ait ozan dostum...çok iyi düşün yaklaşık epey bi aydır 160 ları yapmadın..

15 temmuz tavşanlı...

saat tam 09.30 da topçulardayız çıkış ............1 km sonra tavşanlı giriş serbest sürüş göle varış solda şelale....
bekleme.....devamla boyalıca kuzeye çıkış kızderbentten altın ovaya varış tur erken bitebilir...............gebzeden ideal tepe sapağına basma olayı ..............bostancı varış...toplam 170 km ye varır....ya da geçer....

liste..

1- kudret
2- erkan
3- ogün...

bahtiyar teşekkür etmiş ama geleceğine dair sinyal vermedi murat bu ara forumu ve bizi boşladı...3 adam var bu işi yapacak...

15 temmuza kadar hallederim abi ben durumu merak etme sen. 1 temmuzdakinden km yi bilmediğim için emin değilim o çok yakın tarihe denk geliyo çünkü ama yapacak bişey yok benim 1 ayda eskisi gibi almam lazım yolları zorlicam bünyeyi

@Ozan Güner

o.k günah benden gitti tek başınasın dostum asla limitlerini tavşanlı rampalarında zorlama orada 10-19 eğim rampalar var 30 km toplam....ceplerden haberleşmece ogünün var erkanın var bende malum cep yok....15 temmuz tavşanlı...

liste..

1- kudret
2- erkan
3- ogün..
4-ozan..

bahtiyar teşekkür etmiş ama geleceğine dair sinyal vermedi murat bu ara forumu ve bizi boşladı...4 adam var bu işi yapacak...

sürüş disiplini ilk 44 km 21 -22 km de kalarak eskihisara ulaşırız 45 dakika feribot saat 09.30 da topçulardan çıkış ...1 km sonra tavşanlı giriş 1100 rakıma tırmanış 30 km boyunca yer yer 10-19 rampalar tavşanlı-ahmetli-örencik mahmudiye veçakırlıdan gölün sahil yoluna iniş iznik tarafına gideceğiz ama bir km sonra solda şelale erken varan bekler...dönüş 12.00 de şelaleden başlayacak 10 km sonra boyalıca köy içinden kuzeye tırmanış kızderbent ten ta altın ovaya bağlanış 10 km sonra topçular hedef saat 16.00 da topçularda olma hemen geçiş , 4 km rampa akabinde gebzeden direk temden ideal tepe girişine kadar 44 km basma olayı

15 temmuz tavşanlı...

liste..

1- kudret
2- erkan
3- ogün..
4-ozan..

bahtiyar teşekkür etmiş ama geleceğine dair sinyal vermedi ...4 adam var bu işi yapacak..murat ayar çekebilirse gelir...

sürüş disiplini ilk 44 km 21 -22 km de kalarak eskihisara ulaşırız 45 dakika feribot saat 09.30 da topçulardan çıkış ...1 km sonra tavşanlı giriş 1100 rakıma tırmanış 30 km boyunca yer yer 10-19 rampalar tavşanlı-ahmetli-örencik mahmudiye ve çakırlıdan gölün sahil yoluna iniş iznik tarafına gideceğiz ama bir km sonra solda şelale erken varan bekler...dönüş 12.00 de şelaleden başlayacak 10 km sonra boyalıca köy içinden kuzeye tırmanış kızderbent ten ta altın ovaya bağlanış 10 km sonra topçular hedef saat 16.00 da topçularda olma hemen geçiş , 4 km rampa akabinde gebzeden direk temden ideal tepe girişine kadar 44 km basma olayı

tavşanlıda kararsızım tarih ne gösterir bilinmez

@bahtiyar közen

bahtiyar kafana takdın o gölcükteki olayı orda gerilerde kaldın bunu sürekli düşünürsen ,ayrıca bıçkıderede rampada bekleme olayını kafana takarsan olmaz hırslanacak ve kontrollü olarak gücünü bileceksin aksi takdirde devreler atar diz çekmez lif kopar ve bisiklet hayatı sona erer bizler ekip olarak çok ağır güzergahlarda var olduk bunlar bıçkıdere idi daha anadolu yakasında bıçkıdereyi bilmeyen çok bisikletli var buralar bizim mekanlarımız biz trafikten uzak ücra yollarda sürati severiz şimdi tavşanlıya gelince 30 km boyunca tek araç yok rampalar 10-19 eğim kartepeden zor ama uzunu var kısası var,ve boyalıca çıkış 28 km boyunca araç yok ...trafiğe 88 km boyunca gidiş ve dönüş gebzede ve 20 km de iznik gölünün kuzeyi
ile marmara denizinin altınova sahil yolunda muhatap olacağız...108 km lik bi trafik gürültüsü var ama 58 km relikte sessiz yollar var buna değer dostum..

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/180431_187799094586006_6476467_n.jpg

anadolu performansın selamı...................anlamı her şey yolunda öldürün yolları...;)
bekle tavşanlının 19 eğim rampaları seni öldürdük bi daha öldüreceğiz...

neden bilmiyorum ama sizlerle pedallamak için sabırsızlanıyorum. :D

birde aklıma şey geldi. diyelim ki grup 5 kişi. bir kişinin lastiği parladığında diğerleri yola devam mı ediyor yoksa lastiğin onarılmasını bekliyor mu?

Tavşanlı-Ahmediye-Örencik-Sermayecik girişi-Mahmudiye-Çakırlı güzergahından 29-30 Ekim 2011'de geçmiştim. Beni bayağı zorlamıştı. İlk ciddi rampayı Ahmediye'ye girerken çıkıyorsunuz. Örencik'ten sonra 2 km iniş yapıyor, sonra % 15 eğimli 6 km'lik tırmanış yapıyorsunuz. Ondan sonra yine iniş ama bu kez 5 km'lik manyak bir tırmanış ve akabinde devamlı fren kullandırmayı gerektiren 10 km'lik manyak bir iniş. Tur dönüşünde fren papuçlarını değiştirmek zorunda kalmıştım.

Not: Yanıt vereceğim mesaja alıntı yapmayı unutmuşum. Lütfen bu mesajı silebilir misiniz ? Keşke eskiden olduğu gibi üyelere mesaj silme hakkı verilse.

@Erkan Közen

Tavşanlı-Ahmediye-Örencik-Sermayecik girişi-Mahmudiye-Çakırlı güzergahından 29-30 Ekim 2011'de geçmiştim. Beni bayağı zorlamıştı. İlk ciddi rampayı Ahmediye'ye girerken çıkıyorsunuz. Örencik'ten sonra 2 km iniş yapıyor, sonra % 15 eğimli 6 km'lik tırmanış yapıyorsunuz. Ondan sonra yine iniş ama bu kez 5 km'lik manyak bir tırmanış ve akabinde devamlı fren kullandırmayı gerektiren 10 km'lik manyak bir iniş. Tur dönüşünde fren papuçlarını değiştirmek zorunda kalmıştım.

@Tuncay Üner

tuncay kardeşim ekipte herkez tek başına ekipte herkez iç lastik değiştirmesini bilir kurallar bizde acımasız baştan kuralları koyarız ayrıca yerel bisiklet grup topiğine girerseniz anadolu performans 25 ocaktan beri antremanda şimdi buraya topik açtık belki antreman yapmış olanlar vardır kışın diye kıştan hazır olmayanlar yaz gelince seleye geçenlerin malesef bu ağır turlarda pedal sallamaları oldukça güç olur ayrıca kullanılan bisikletlerin orta karar iyi olması gerekir ve kesinlikle bakımlı olması gerekir..tarzımız süratli bisiklet kullanmak ve zamana karşı savaş vermektir bunu için antreman şarttır ekip birlikte çok çalışmıştır..

@Cem Şentin

erkan öyle yazmış ama ona kroki vereceğim cemo tavşanlı serbest rampa çıkışı olacak 2 saatte aldım ben orayı 30 km yi hemde durmadan aytekin ve volkan akboga önde idi 3 kişi idik 30 bölü 2 ne eder tempo 15 km son derece düşük nedeni tavşanlı köyünü geçtikten sonra teknik arıza yaşadım vites teli koptu inişlerde 44 dişe çıkamadım ikinci yaprakta indik bu da aytekinlerden geri kalmama sebebiyet verdi ben aytek volki pedallarken orda herkez tekdir lastik patlamalarında bile teknik problemlerde bile ikinci teknik arıza benim için ölümcül olabilirdi tecrübe konuştu burda mahmudiye iniş tam 10 km sen orayı gördün orada keskin virajlar var inerken gidon vidası gevşemiş ve gidon birden sağa kaydı zor topladım sürat az idi inişte çünki vites teli koptuğu için 44 dişte değildim 44 dişe geçemiyordum bu durum bi bakıma iyi oldu oynayan gidon ile kopan vites teline rağmen iznik e vardım aytekleri yakaladım sonra sorunları hallettik asla moralimi bozmadım ..........

Geri