Scudo Sports

'' 05 Ağustos tavşanlı boyalıca ölüm yolu yüksek tempo''

evet bu pazar iki sıkı elemanın eksikliği olacak ama önemli değil ,diğer 3 sıkı eleman bu işi kotaracak...saat 06.30 bostancıda buluşmaca,ogün son mesajında farketmez dedin bu işi 10 unda bitirelim ve hatta ilk 44 km yi önde sen çek çünki böylelikle iki 28 kontrolde olur..erkan son mesajında gelecem dedin evet bu işi bitirelim...

Scudo
@Ozan Güner

Sen de pek gözükmüyorsun Ozan. 2 hafta sonra görüşürüz o zaman. Bisikletindeki ağırlıklardan kurtuldun mu? :)

ekip ben anadolu performans adını kaldıracağım yerine bisikletten soğutanlar grubunu kuracağım...;)
performans dedikçe millet kaçtı............kala kala 3-5 adamdan başka kalmadı, ozan gelecekte nasıl gelecek bıçkıdereye ilk 60 km durulmayacak , gerçi yolu biliyor ama arkada kalacak motivasyon düşecek gerçi önemli değil diyor ama sahada durum her zaman farklıdır...bahtiyar başka zamana dedi tavşanlı için.....şimdi eylül yaprakları gibi dökülüyoruz gibime geliyor bahtiyarın tur sonrası attığı mesajda haklı olarak haftada bir gün yetmiyor diyor en az 3 gün yapacakki bıçkıderede rampada beklemesin evet dostlar bu sorunları nasıl aşacağız .........ogün 28 lerin temposundan azıcıkta olsa dem vurmaya başladı....erkan bıçkıdereden sonra aydos camisine geçikti,,,,,muratın 28 i uçtu.....ben muratı yakaladım iki adet 50 lilik...evet asla tempolar aynı olmuyor 28 ve 26 lar...bunu nasıl çözeceğiz yukarda ogünü öne koymaca ilk 44 km de tavşanlı turunda ...şimdi kafam benim tavşanlı rampalarında karışık bi tarafım erkanı rampada bekle diyor diğer tarafım ise beklersen gelecek rampalarda bitersin diyor işin gerçeği ise biteceğim durduğum an biterim aytekin erzan ve volkan ile daldığımız tavşanlı rampalarını 2 saatte aldım ama vites teli kopmuştu üstüne üstlük gidon sağa kaydı gidon yerinden oynadı...30 km boyunca 10-19 rampaları durmadan aldım ama dönüşü boyalıca düşünüyordum onlar tavşanlı deyince sonumun geldiğini anladım genede diz patlamadı 25 km ile önden esen rüzgara karşı turun sonuna doğru dostların beni arkadan itmesi ile iş bitti ben istemediğim halde ......

evet ekip bu işi ciddi ciddi yapma durumu da ama kafamda soru işaretlerini erkan bıraktı sanki erkan bunu yapamayacak gibi düşüncelere dalmak istemiyorum açıkça bu pazar şunu gördüm ilk 60 da erkan çok hızlı idi ama turun ikinci bölümünde öne geçenler ve aydos rampalarını süratle alanlar murat ile ben oldum bahtiyar haklı olarak bu ne biçim lay lom lom dedi evet tur çabuk bitmiş idi saat 09.28 de olay bitti geriye 70 km kalmış ben lay lom lom dedimsede farkında olmadan hızlanma oldu evet bu kontrol dışı durum tavşanlı rampasında bende zuhur edecek 30 km yi çok kısa zamanda alma olayıda erkan beni düşündürüyor ogün başarır tekde kalsa sürer ama erkan ne yapacak labirente düştüm beyler....

@Kudret Kurtcebe

Kudret Bey müthiş espritüel birisiniz. Yeni grubun adına çok güldüm valla.
Hocam gözüm yese, size takılmayı çok istiyorum, ama sanırım ilk 60km de değil ilk 30km de kösülür kopar giderim.
Ama acayip bir şekilde sizinle bu maceraya katılmak isterim (tabii ki sizin kurallarınızla. Herkes kendi lastiğini tamir eder, kimse kimseyi beklemez, v.s. Tekrar tekrar söylenince artık ezberledim üstadım...).
Ama buna değer diye düşünüyorum.
Tek korkum araçlar.

Herkese selamlar, kazasız sürüşler dilerim.

çok teşekkür ederim muzaffer bey,
şimdi gerçekten zor işlere talip oluyoruz kışın en berbat havalarda müsait zaman kolladık çalışma yaptık ama tabi 60 km lerde kaldık yalnız ben nisanda bi tekirdağ yapınca kendime geldim bi günde 194 bitirildi tabi toplam sele üzerinde 12 saat geçti.. bunun nedeni grupta temposu düşük olanlar var idi performans turu olmadı yardımlaşma oldu, ama genede bana faydası oldu
şimdi bu son bıçkıdere etabı olmadan önce erkan ile çalışma yaptık o vakit bende 26 jant var idi ilk 60 da eğimler 6-7 -10-19 şeklinde idi..3 saatte aldım erkan ile tek mola yapmadık ama bu pazar 28 jant ile bu süre dehşet azaldı aynı etabı 2 saat 13 dakikakada alarak tempomu 28 km ye çıkardım önceki 20 km idi bu fark 28 janta geçmekten ve yarış çatalı takmaktan kaynaklandı..tabi bazı insanlara ters gelebilir kurallar, bunlar, herkez tekdir lastiğini kendi değiştirir gibi durumlar, tekerim patladığı zaman motivasyonum kırılmamış aksine daha da hırslanmışımdır.....araç olayını kafadan silmek bence en doğrusu sabah en erken tura başlamak bir an önce meskun yerlere ulaşmak bu tavşanlı için geçerlidir sabah pek trafik olmuyor gebzeden eskihisara ama okullar kapanınca durum değişecek tabi...tavşanlının 30 km lik yolu ile boyalıcadan yukarı altın ovanın 28 km lik yolunda araç yoktur bu turda sadece giderken 44 km az araç
ile ve 10 km gene az araç ile iznik gölün kuzeyi ve gene altın ovadan topçular orada 10 km buralarda dönüşte araç olacak en yoğun ise gebze tuzla ve ideal tepe tem yolu olacak..

@Kudret Kurtcebe

Kudret Bey Çok Teşekkür Ederim Yazdıklarınız İçin.

Siz gerçekten kondisyonlu ve sürekli limitlerini zorlayan ve geliştiren bir ekipsiniz. Ataşehirden Atakent e çıkan rampa gibi rampalar varsa yolum üzerinde, -ki illa vardır hatta hakikatlisi de vardır... benim 93 kilo halimle biraz hayal gibi sanırım. Biskletim de 17 kg olunca, benim mahalle aralarında ufak ufak binmem daha doğru sanırım. Geçen Cumartesi 6 saat mütemadiyen selenin üstünden inmedim. Öğle yemek molası ve Atakent yokuşu hariç :)

Selamlar, saygılar.

@Muzaffer Gül

bi tane değil bir çok rampa var tavşanlıda,93 kilo fazla biraz 17 kilo bisiklet toplam ciddi bi ağırlık rampalarda iş zorlaşır...ekibi götürmek zor muzaffer bey organizasyon yapıyoruz ama sahada herkezin kondüsyonu farklı olmakta bu nedenle ister istemez motivasyon düşüklüğü insanda moral bozukluğunu beraberinde getirir..kondüsyon farklarının nedeni ben emekli olduğum için ferdi çalışma imkanım var,diğer arkadaşlarım çalışıyor tabi onlar hafta içi vakit ayıramıyorlar seçilen etaplar çok çetin olunca malum iş zorlaşıyor...öğrenci olanlar var idi onlar kışın bile gelemediler antremana ,acı gerçek şu bisiklete bütün kış binmeyip antreman tarzında çalışma yapmayanlar birden havalar ısınınca bi günde 200 km ye soyunurlarsa dağılırlar 160-200 km leri bi günde ve zamana karşı almak için çokça antremana ve doğru beslenmeye kesin gerek vardır malesef benim tarzım bu forumda hiç pirim yapmamıştır...

ogün ve erkan son aldığım karar şu bu tavşanlıyı beş kişilik kadro ile yapmak bu topik uzar da uzar artık tarih taaaa temmuza ve hatta ağustosa kadar uzar burada, benim acelem yok önemli olan herkez partneri ile tavşanlının rampalarına dalacak ben murat ile ve bahtiyar erkan ile ogün tek olmayı seviyor gerçi onun partneri memo mehmet şer de adam yok oldu soner zati askere gitti olsa idi bağlı olduğu performans ekibi var .....

@Erkan Közen

ekipçe gideceğiz bu topik güncel ayrı gayrı olmaz partnersiz iş olmaz...

@Kudret Kurtcebe

Kudret Bey Merhaba Tekrar,
Hakikaten tebrik ederim sizin azim ve kararlılığınızı. Kendim dahil çoğu kişi bisiklete bir aktivite olsun diye binenlerdeniz. O da dediğiniz gibi yazın...
Hocam, gayretinizi alkışlıyorum. İnşallah sizin temponuza ayak uydurabilen bolca arkadaşla daha neşeli günler geçirirsiniz.
Selamlar, saygılar.

bu topik ağustosa gitti ağustostan bi pazara bakarız...........
ayda bir ağır tur bence yeterli ekipçe ayar çekeriz....

5 ağustos pazar saat 06.30 bostancıdan çıkış.............
tavşanlı boyalıca hattı ekip ayar çeker..............

1- kudret--sayko kros şehir bisikleti-hibrit....28
2- bahtiyar--- mtb 26........
3- erkan............yol bisikleti.........28

murat ve ogün kendilerini ayarlayabilirlerse sevinirim.....

bu topik e 227 tıklama olmuş reyting alıyoruz ama hep sahada yalnız kalıyoruz hep aynı adamlar ile pedallıyoruz...

kudret abi hatırlatmak istedim temmuzun 20 sinde ramazan oruçu başlıyor 18 Ağustos ta bitiyor 1 ay niyetli olacam
ramazan gelmeden bütün zorlu etapları yapalım

@Erkan Közen

o vakit şile de olursun 1 temmuzda erkan,5 ağustos olarak değiştirdim topiği ama 19 una atabiliriz..

@Erkan, Kudret ağabey Ramazan dinlemez; basar gider...:)

@Salih Dinçer

hoşgeldin salih,,,,,,
topiği hakan dostumdan değiştirdim 10 haziran idi 3 haziranda ağır tur bıçkıdere yapıldı,dostlar çalıştığı için haftada tek ağır antreman yetmiyor en çok 2 antreman olacakki pazar günleri ağır turda dağılma olmasın...ayda 2 ağır tur biraz fazla olacak dedim artık sıcaklar geldi...evet 1 temmuzda şile 200,,,,,ağustosda tavşanlı ,,,18 inde ramazan bitiyor gerçi atabilirim ileriye,ayın 19 u pazara geliyor ....19 ağustos pazara geliyor...

@Kudret, hoş bulduk...

Gerçekten de sıcaklar geldi ve artık bol bol terlemece...:)

evet ayın 19 una ayar çekeriz tavşanlı için epey zaman var ...................

Geri