Scudo Sports

03/06/2010=300 km. :)

Kardeşim ben çevirdim diyorum sen nefden bahsediyorsun burada yalan söyleyecek adam yok! Ben bu hızı tekrardan yakalayabilirim. Hodri meydan diyorum!

• Beğen
Tepkiler: iskender şerit
Scudo
@ali karagönlü

Km Saatini kontrol et. Sınırların çok dışındasın. Hodrimeydansa gel Kocaeliye göreyim seni, Hangimiz deli..... ;)

Fizik kurallarına aykırı hareket ediyorsun

Yazmayacaktım ama yazıyım dedim, kamyon arkası 70 km/h+ lara mtb ile çok kez çıkmış olarak (özellikle sakarya-kocaeli d-100 karayolunda bol bol bulursunuz kamyonu tırı) şunu söylüyorum bu hiç de imkansız değil.. Tabi bunu kaç km sürdürebilirsin, 10 mu 1 mi 100 mü onu bilemem ama bunu anlık olarak yapmak bazıları için çok da zor olmayabiliyor..

cemm kardeşime katılıyorum kamyon arkası tehlikeli olmasına ragmen müthiş hızlara çıkabiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: cemm
@cemm

Nihayet beni anlayan biri çıktı. + rep kardeş çok teşekkür ederim.

• Beğen
Kamyon arkası yapılabilir bir hız. İlle kadans olarak ölçmeyin, neredeyse sıfı rüzgar, ve araca çok yakın gidiyorsa (neredeyse tekerlek değecek şekilde) yapılabilecek bir hız. Biz İstanbulda kısa mesafelerde yokuş yukarı otobüs arkası 55-60 ile çok rahat gidiyoruz. Araç aniden hızlanmazsa daha uzun ve düz yolda daha süratli gidilebilir.

@Süleyman Uzunköprü

Süleyman abi; benim takip ettiğim kamyonlar yüklü idi. Yavaş yavaş kalkarak bu hıza ulaştım. Çokta yakın gidiyordum. Kamyonun tam ortasına girdim ve beni epey pedal basmadan çekti. Rüzgarı öyle bir yarıyorki anlatamam.

km saatini bir kontrol etsen iyi olur kardeş yokuş aşağı bile o kadar hıza çıkanı görmedim çıkamazsın demiyorum ama zor gibi gözüküyor..!

Arkadaşlar, ben aynı zamanda bir motosiklet kullanıcısıyım, bizde kural öndeki aracın lastik izinden gitmektir:) çoğunuz otomobilde kullanıyorsunuz, refleks olarak yolda bir çukur var ise ilk davranış biçimi çukuru ortalamaktır. Allah muhafaza siz takip sırasında yolu hiç görmediğinizden direk takılır dingil dombalak gidersiniz;) Bu bir hayvan leşide olabilir, ne bileyim birsürü şey olabilir.

Aman diyeyim yapmayın sakat sukat işler, uzun yıllar keyifle pedallayalım:)

@binRR

Teşekkürler öneriniz için. Aydın yolu bildiğim yol ve baya bi düzgün teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: binRR
@cemm
Bütün forum km. saatlerimizi kontrol ettiriyoruz. facebookta etkinlik açsam mı :rolleyes:

• Beğen
@cemm

valla konu seninle alakalı değil ama sende ettirebilirsin..!

@binRR

İşte ben bu yüzden(sayılır) kaza yaptım :D

@ali karagönlü

Kedi köpek ölmez, kamyon lastiği parçalanmaz, taş filan olmaz, vs. diyorsunuz yani.
Yolun nasıl kıvrıldığını, nereye gittiğini tabikide bilirsiniz;) ama o an için yolun ne durumda olduğunu asla bilemezsiniz:)

km saatiniz ne marka ve tekerler çevresi olarak kaç mm giriyorsunuz?..onu bir yazar mısınız?

Bu konunun ciddiye alınacak hiçbir yanı yok. kullandığınız bisiklet ile düz yolda değil kamyon arkası neyin arkasına takılıp rüzgar tüneline girerseniz girin 74.8 km hıza ulaşmanız, hele bunu 15 km boyunca sürdürmeniz mümkün değil. Fotoğraf makinanız olmadığından çekim yapamadığınızı yazmışsınız ama o sürate çıkabildiğinizi varsaysak bile hem bisiklete hakim olup hem çekim yapmak kolay olmazdı. Hiç olmazsa sürüşten sonra temin edeceğiniz bir makine veya telefon ile verdiğiniz tüm bilgilerin ekran görüntülerini çekip paylaşsaydınız. Hem daha inandırıcı olurdunuz hemde o kadar ayrıntılı bilgi veren km sayaınızın markasını görmüş olurduk. Gördüğüm kadarı ile amacınız ilgi çekmek ve bunuda fazlası ile sağladınız. Sizi kutlarım.

Geri