Scudo Sports

03/06/2010=300 km. :)

veledromda dünyanın en hızlı pist bisikletçisinin ulaştığı maximum hız 70 km ...buda sürekli değil...km saatinizi bir kontrol edin derim.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
Scudo
@turanza

Kamyon arkası ayrı bir faktör galiba ;) :rolleyes:

@Hasan Kuru

Kamyon arkasında 44 lük aynakolla o hız kesinlikle yapılamaz...:brutal324
Dediğim gibi 150 dv/dk yapmak gerekir bi üstelik 15 km gitmiş, Çok komik geliyor bana.:Ahhh-1660 Yarışçılar bile rolanti 90 dv/dk gider aşırtma ile en çok 120 dv/dk.....:in:

Ortalama hız çok yüksek, 12 saat rekoru kırabilirsin direk :)

Mutlaka süre limitsiz uzun mesafe rekoru olacak diye bir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
bencede km saati ile ilgili bir yanlışlık olmuş olabilir.1.15 lik lastik kullanılmış.
her lastik ebadının km saatine kendi degerlerinin girilmesi gerekir.
böyle yapılmadıgı taktirde km saati hızı yanlış okuyabilir.

bozuk bir km saatiyle uzaklar yakın olur neden olmasın belkide doğrudur bilemeyeceğim ama tehlikeli bir şey kamyonun arkasından gitmek ;)

@BULUT ÇELİK

ALi abinin bizim grubun canavarı. Biz ona bu ismi koyduk. Ya adam biz Pamukkale turuna giderken bir anda kayboldu bir baktım. Karşıdan geliyor. Nerdeydin Ali abi dedim ileriye yolları kontrol etmeye gittim dedi. Yani birlikte giderken hızlanıyor. İlerileri kontrol edip geri dönüyor ve bizle tekrar o yolu katediyor. Bu sürekli devam ediyor. Ali abinin performansı oldukça yüksektir. ;) :in:

Ali kardeşimi canı gönülden tebrik ederim, biz bahsettiğiniz mesafeleri arada yaklaşık 15 km kategori dışı bir tırmanma ilavesiyle , yol bisikleti ile ancak 45 ortalama ile yapabiliyoruz, mtb ile sanırım o kadar hızlı yapamayız, gerçekten takdire şayan, istanbula yolunuz uğrarsa bekleriz,

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
26/1.15 lastiğin çevre değerini kilometre saatine kaç olarak girdiniz acaba?
birde bu süratlere erişebilmek için neler yapmak lazım yazarsanız sevinirim.Ben 700x32 lastik 28 jantla o sürati İstanbul şartlarında yakalamam büyük mucize.
Tekrar tekrar tebrikler büyük bir kadans , büyük bir enerji ve inanılmaz bir güç.

Fotoğraf çekemedim demişsiniz aman kamyon arkası fotoğraf çekmeye çalışmayın canınızda olursunuz Allah göstermesin.Kamyonun arkasında gitmek tecrübe işidir siz genede dikkatli olun!

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
@turanza

İsteyen istediğine inanmakta özgürdür. İnanmak istemeyenler için tekrardan diyorum ki; tekrar denerim ;)

@akdenizlim2005

Siz biraz daha av hikayeleri dinleyin bence. Kimseye inanmak zorunda değilsiniz ben e kimseyi inandırmak zorunda değilim. kamyon arkası giderim tutunmamda :cool:

@ali karagönlü

44 lük aynakolla 75 km hız demek dakkada 150 devir çevirmektir. (Bide 15 km yol boyunca) İnsanoğlu o kadar deviri çeviremez kasları yanar ağrır, Bilmem anlatabiliyormuyum.:)
Yokuş aşağı o hızı yakalarken pedalın hızına bile yetişemiyordum bee... Ne anlatıyosun insanoğlu :eek:

• Beğen
Tepkiler: Oğuz Kara
Geri