tur ve resimler için ekrar teşekkürler samet kardeş ilk defa bu kadar uzun mesafeye çıktım diğer arkadaşlarda sağolsunlar.. tek kelimeyle süperdi bir dahaki turu iple çekiyorum valla
Herşey harika ,tabiat,çektiğiniz resimler ve tabiki sizler.Çocukluğum ve gençlik yıllarım termal kaplıcalarında (Gökçedere köyü) geçtiği halde su düşen şelalesini görmedim. Sayenizde görmüş oldum,paylaşım için teşekkürler.Sevğiler,hoşça kalın.
498 adet fotoğraf vardı. 30 tanesi güzel çıkmamış. Geri kalanını silerken içim gitti ama o kadar fotoğrafa tek tek bakmak sıkıcı olur diye benzer karelerden birini seçtim. Sametin fotoğraflarından The Karate Kid'in kuzeni diye turk versiyonu çıkardı
barış ellerine sağlık, gerçekten o anları yeniden yaşadık. ben de suya girmediğim için pişman oldum şimdi...umuyorum gelemeyip pişman olanlarla ben de bir dahaki sefere telafi edicem...
bu turun telafisi olur artık bu kadar güzle bi yer doğaya iç içe hem yakın hem bol rampa ve iniş zevkli heyecanlı riskli bol maceralı yollar kaçmaz bende varım bidahaki sefere ama topçulardan gideriz
barış abi çok teşekkürler resimler için eline sağlık.
gerçekten hepimizin zevk aldığı bir gezi oldu tadı damakta kaldı zorluda olsa bu yollar sonunda serin su düşen şelalesi dostları güldürdü ever resimlerin açılmış şekli