gereksiz bir dergi, paran cope gidiyor. bilmediklerini ogrenemiyorsun, teknik ozellikleri cumleye dokup sana aktariyor. ben ve teknik bilgileri okumayi bilen herkes bunlari zaten biliyor. herseyin soooyle bir ustunden geciyorlar. ben bilmediklerimi ogrenmek icin okurum, ama bu dergi tam bir hayalkirikligi. (ornek isterseniz: gian tcr advanced hakkinda bilgiye ihtiyacim vardi, editorle iletisime gectim "su sayida detayli acikladim dergiyi al oku" cevabini aldim, aldim okudum bisikletin teknik verileri cumleye dokup aktarmis, yeni hicbirsey ogrenemedim bildiklerimi aynen okudum). bu ornekleri cogaltabilirim. fuarda dergi bedava dagitiliyordu, bircok sayiyi okudum hep ayni hep ayni. benim icin fiyasko oldu. oysa cok isterdim ulkemdeki tek bisiklet dergisi (ingiliz mensei bile olsa) profesyonelce yazilsa (bir edebiyatci olarak edebi metinler beklemiyorum ama en azindan teknik bilgiler disinda bilmediklerimizi yazsalar, teknik verileri netten herkes bulur para vermeye gerek yok). ama biliyorumki benimkisi bir temenniden oteye gidemeyecek cunku insanlarimiz abone olup almaya devam ettikce hicbirsey degismez (nasil olsa para geliyor devam edelim denilecek). yazik