YüzSürKoş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.385
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Forumdan tanıştığımız Şener Yıldız abiyle bugun Uudağ turu yapmaya karar verdık.Saat 6.30 da Kent Meydanında buluşup pedallamaya başladık .Şener abi Cube yle biz de 18 kiloluk Bianchi Scorpion la( Füll Süspansiyon market bisikletiyle
) pedallamayla başladık.İlk başlarda her şey çok güzeldi. Çekirgeden çıkarken namını duyduğumuz köpeklerle karşılaştık. Bisikletlerden inip köpekleri sevmeye başlayınca saldırmadılar ama bir tanesi bizi fena kesiyordu. Bizde çantadan birkaç bisküvi verip uysallaştırdık. Ve derken tatlı tatlı rampalar başladı. Mübarek rampalar çık çık bitmeyince kendimizi gördüğümüz tabelalarla motive ettik .Ama ne kadar motive etsek se cıdden yorulmaya baslıyoruz .Çeşmelerden buz gibi sulari içiyoruz..Yolda bir kaç bisiklet grubuyla karşılaşıyoruz ama arkadaşlar tam takım,karbon kadro spd pedal olunca ve mesafeyi bayağı açınca her zamanki gibi kendımızle yarısmaya devam edıyoruz.Derken Milli Park gözüküyor ama Uludağa daha 11 12 kilometre var .Yolda dinlene dinlene Sarı alan tabelalarına geliyoruz. Uludağa 3 kilometre kaldığını görünce moreller yerine geliyor.Uzunca pedalladıktan sonra Uludag tabelası görünüyor. 'Hah diyorum çıktık artık şu dağa'..Oteller bölgesine geçiyoruz. Ordan da bakacak a .Nerdeyse Bursanın her yerini 1800 rakımda seyrediyoruz.Neyse çok uzattım.Devamı fotoğraflarda... Uludağa çıkıcak olan arkadaslara tavsıyem köpekleri görünce bisikletten inmeleri, yavaşça yanlarından geçmeleridir. Yanınıza uzunkolllu almayı unutmayın.Rüzgar size doğru esiyor bu yüzden çarpabiilir ve benim gibi kısakolluyla gelirseniz güneşin azizliğine uğrayıp amele gibi de yanabilirsiniz.Su sıkıntısı çekmezsiniz yolda hayrat bayağı var Strava dan rota incelemsi (link) ve fotolar.... Çekirgeden Bursa manzarası (link)(link) Rampalar çık çık bitmezken (link) Su molası verip biraz dinleniyoruz.Pedala tekrar devam ediyoruz. (link) Derken yolda Bursadan bisikletçi arkadaşlarla tanışıyoruz. Milli Parkta hatıra fotoğrafımızı çektirip yola devam ediyoruz. (link) Şener abiyle sırasıyla fotoğraf çekiyoruz..
http://hizliresim.com/upload.php (link) Milli parktan sonra tekrar mola arası Şener abiyi 3 numaralı bakışını atarken çekiyorum.
(link) Sarıalan Tabelasına gelıyoruz daha Uludağ'a 3 Kilometre var ama durmak yok yola devam.Siyasi mesaj içermemektedir
(link) Şener abim her zaman ki karizmatikliğiyle poz veriyor
(link) Ve artık Keşiştepe deyiz Marmaranın en yüksek dağının 1865 lik rakımına geldik.Geldık te nasıl geldik onu bana sorun . Tabelayla fotoğraf çekinirken.Türkiyenin en fotoğrafı çekilen tabelası olabilir
Üzerinde meshur günübirlikçilerin yazıları mevcut. (link) Benı yolda bırakmayıp buraya kadar gelen bisikletimle halter gösterisi.
(link) (link) (link) Uludağın yeni sahibi
(link) Bakacak bakacak dedik baktık
Bursa pedallarımızın altında :alkis: Bakacak özçekimi (link) (link) Şimdi eve varmak için buraya pedallamak var
(link) (link) (link) (link) Bakacaktan artık dönüşe geçiyoruz (link) Şener abi hızını alamadı el salmalar falan
(link) (link) Tamamen çamların olduğu bir yerde mola verıyoruz.Doğası süper (link) (link) Uludağda Uludağ limonata içilir
Fotoğraf bittikten sonra çekilir
(link) Bisiklet her yerde .Cube kalitesi nerde
(link) Sizce bu adamlar ağaçta ne yapıyor ?
(link) (link) (link) Ağaç üstü MTB sürüş denemeleri
(link) Bianchi kalkısa geçti
(link) Yol boyunca ters yönden iş makinası çıkabilir dikkatli olun arkadaslar
(link) Uludag hatırası kızarık yuz ve çift renk kollar
(link) Forumdan Uludağa çıkmayı isteyen olursa benımle ıletişime geçebilir.Performans turu olmadığı sürece ve müsait olduğum sürece Uludağa beraber çıkabiliriz .Sizleri Bursada karşılamaktan onur duyarım. Saygılar Ebubekir Sözbir