Scudo Sports

Uludağ (Keşiştepe) Seni Çağırıyor (Bol Fotoğraflı)

Scudo
@Barış Onur Barış abı tabletımın megapikseli dusuk o yuzden goruntuyu biraz daha netleştırnek icin Retrıcayı kullanıyorum.Ilerde kamera aldıgımda kısmetse sepyasız da cekerım.İyi forumlar

@ebubekir sözbir

Ne demek dostum. Eğer oraya gelirsem ilk haber vereceğim kişi sensin. :)

iyi gunler arkadaslar.Bugun de hayırlısıyla Barış Turan abıyle Uludağa cıktık.Daha pazartesı Uludaga cıkmasına ragmen kırmayıp tekrar katıldı. Barıs abı Ferhat abıyle konusmus.Onlar da ailesiyle ve Eser abıyle birlikte Bursaya geldıler. Ferhat abıler performans cıkısı yaptılar.Bizse onlardan 1.50 saat once baslamamiza ragmen zırveye onlardan sonra vardık .Cidden güzel bir tırmanıs oldu.Köpeklerde her zamankı gıbı pusuda beklıyorlardı Dönüşte 30 km lık ınıs te bır baskaydı.Herkes Uludaga bır sefer de olsa cıkmalı :) Ferhat abılerle Uludagda harıta fotografı cektırırken :)(link)(link) Ferhat abını Scottla bir fotograf cekınelım dedık.BEN DE MI YOLA GECSEM MI NE :D :D (link)

Güzel keyifli bir gündü.Gelen herkese teşekkürler.Bu arada Ebubekir'in performansı(o bisikletle)takdire şayan.

helal olsun valla biz işin kolayına kaçtık telefirikle çıktık uludağa ama inişi harikaydı :D güzel tur olmuş

Güzel bir tur oldu benim için, tahminimden daha kolay bir tırmanış oldu. Katılan herkese teşekkürler, muhabbeti güzel tırmanışı yorucu, inişi zevkli bir turdu :)

Geri