Scudo Sports

en son karar merida crossway 40

nuri kılıçkaya

Aktif Üye
Tepki
70
Bisiklet
Merida
mtb salcano sedona carraro derken bir ay geçti araba almaktan zor olan
bisiklet seçiminde son iki gün sehir bisikletine döndüm ve merida crossway 40 bugun gidip gördüm.
1185 e taksit yapacak. bisiklet çok hoşuma gitti sizlerinde değerli fikirlerini almak istiyorum.
ama içimde bir yer hala mtb istiyor.yardım edin.
(link)

Scudo
hocam ben de bu bisikleti almayı düşünüyorum. Nedendir bilinmez bu aralar merida özellikle crossway 40 kullanıcıları ve adayları forumda sıkça görülmekte. Dolayısıyla bu ilgi sayesinde göz ucuyla baktığım meridaya şimdi tamamen karar kıldım. Kadro kalitesinden, upgrade özelliğinden, renk ve fiyatından dolayı kesinlikle meridayi alacağım. Eğer siz de araştırmışsaniz merida 40'ın iyi bir seçim olacağını anlamışsınızdır.
Kararsızlığınıza gelince öncelikle bisikleti nerelerde kullanacağınızı düşünmelisiniz. Eğer uzun turlarda kullanacaksanız çok yerinde bir tercih olacaktır. Eğer hem dağda hem yolda kullanacaksanız çoğunlukla nerede kullanacağınıza bakıp öyle karar vermelisiniz. Kilitli masaya sahip olması dolayıyla çoğunlukla bozuk olan yollarımızda size büyük avantaj sağlayacaktır.
Ben de sizin gibi sırasıyla sedona, salcano, kron, carraro, scott derken merida'da karar kıldım. Şuan bisiklete dair hiçbir şüphem yok tamamen içime sinmiş durumda. Eğer siz de benim gibi uzun tur düşünüyorsanız bu bisiklet gayet uygun.
Bu arada hangi bayi ile görüştünüz? Nakit mi alacaksınız?

nuri bey önce boyunuz kaç sonrada size hangi kadro uygun ona bi bakalım isterseniz..

Geri