Scudo Sports

'' kış sezonu başlıyor biz kapatmayız açarız sezonu, kasım -aralık-ocak-şubat-mart-''

@Kudret Kurtcebe

Sağanak yağış olmadığı sürece bu pazar 8'de bostancı iskeledeyim; duruma göre Polonez veya Şile karar veririz. Ya da hava kötü deyip buralara gidilmezse ben 8:30 atilla ekibine katılır rutin f1 yaparım. Yani yapmayacağım tek şey var o da pazar sabahı evde oturmak.

Scudo
@Bahadır Gürel

o.k bahadır yalnız şile bence bekler çünki cuma-ct yağış var ayrıca günlerin uzaması lazım ulupelit için ama bıçkıdere olabilir martta ,
nisan kesin ulupelit olacak...hekimbaşından polinez olur aynı istikametten döneriz..

dostum erkan
açıkçası senin hatırına yaz -kış devam edecek topiği 19 mayıstan sonra açacağım çünki senin olayı sahiplenmen beni son derece memnun etti az pedallamadık eski günlerin hatırına olayımız devam edecek..topiğin adı anadolu yaka performans ekibi olacak ,,,,,

eyvallah kudret abi elimizden
geldiğince turlamaya devam edeceğiz
için rahat olsun

Bostancı'da hazırım diyerek büyük konuşmamak lazım, Pazar günü bana çocuk bakıcılığı gibi bir iş düştü.

@Bahadır Gürel

zati yerler kuru olmayacak bu günde yağmur artık son aya geldik sayılır 3-10-17-24-31 beş pazar var sonra buradan kartepe topiğine geçeceğiz .
erkan özel nedenlerden dolayı benim foruma girmem artık güçleşecek bir takım iş sorumluluklarım hasıl oldu yalnız bu topiği sonlandıracağım ,ve 19 mayıs topiğinide senden ricam tavşanlı topiğini açman hazirana olur ..yeğenin dükkanındaym artık....

@Kudret Kurtcebe

Sabah çıktım; yağmur vardı, iki defa da lastik patlayınca kısa tur oldu, 29 km 1 saat sürdü ((link)). Yarın zorunlu bakıcılık var bir yere çıkamıyorum, eşim hastanede yakınına refakatçi kalacak.

(link)

17 mart göz kırpıyor...bıçkıdere....rüzgar 26 km 3-10 mart berbat...

@Kudret Kurtcebe
kartepe olayını yapalım ondan sonra tavşanlıya geçelim tavşanlı topiğini açarım ama rota işinde iyi değilimdir

@Erkan Közen

9 haziran tavşanlı-boyalıca hattı dersin rotaları goggle mapsten ben yaparım...

bu gün çıktım barış dostuma ras geldim tuzla kaynarcaya kadar gittik çabuk gittik rüzgar arkada idi .dönüşte rüzgar başladı...19 mayısta en önemli konu rüzgarın km si sahil yolunda bizi tutabilir 146 km lik toplam sahil yolunda ya lodos olacak ya da poyraz işimiz gerçekten zor olacak...

erkan dostum,
76 günlük bir bekleme söz konusu 20 ocakta 30 km yi aşan rüzgar var idi ben o gün turda rahatsızlandım midem bulandı ve sağ kulak kapandı.şimdi durum iyi.3 şubat hava iyi idi kuvvetl esen rüzgar gene bizi bırakmadı 24 şubat koşullar gayet iyi idi öğle sonrası rüzgar gene etkili oldu şimdi 17 mart hava iyi inşallah bozmaz ve kayıplarımızı telafi ederiz malum gene rüzgar ama az 26 km 24-31 mart kaldı geriye ve bu topiği bitireceğiz..evet bütün kış boş durmadık bisiklete binmesek bile ben kendi namıma koştum..

ah kudret abi özledim vallahi ne güzergahlarla baş ediyorsunuz şimdi acayip mutlu oldum :eek:, bende eski forma geri döneyim katılcam

Geri